
ما عاشق جشن گرفتن روز ملی مارگاریتا در ماه فوریه هستیم (که ما را به فکر و برنامه ریزی برای Cinco de Mayo در ماه مه می اندازد) و این کار را با مخلوط کردن یک دسته از مارگاریتا عسل طلایی خود انجام می دهیم! می پرسی عسل در مارگاریتا؟ چرا بله! تطبیق پذیری عسل آن را به یک عنصر ایده آل برای هر دستور نوشیدنی، به خصوص کوکتل تبدیل می کند!
به عنوان یک شیرین کننده کاملا طبیعی، شربت ساده عسل یک پایه عالی برای هر کوکتلی است. همانطور که از نام آن پیداست، شربت ساده عسل برای تمام نیازهای مخلوط نوشیدنی شما به راحتی تهیه و ذخیره می شود! به سادگی 2 قسمت عسل را به 1 قسمت آب داغ در قابلمه ای روی حرارت متوسط رو به پایین گرم کنید تا مخلوط به جوش بیاید. از روی حرارت بردارید و خنک کنید. در دمای اتاق یا به دلخواه در یخچال نگهداری کنید.
عسل علاوه بر افزودن مقدار عالی شیرینی به نوشیدنیهای مورد علاقهتان، به پیچیدهترین دستور العملهای کوکتل نیز با متعادل کردن و افزایش طعم سایر مواد، عمق میبخشد. شیرینی و ترش را کمی شیرین تر کنید و طعم تلخ را با عسل بپوشانید!
بنابراین چه در حال خوردن یک فستای مارگاریتا یا دم کردن چای سرد مورد علاقه خود برای آشپزی در حیاط خلوت باشید، عسل باعث می شود نوشیدنی های شما مانند طلا بدرخشد!