
روند صبحانه و میان وعده در تمام روز با سرعتی سریع در سراسر صنعت غذا در حال رشد است. مصرف کنندگان آرامش را از طریق شکم خود می خواهند، و هیچ چیز بهتر از برداشتن یک کاسه، یک قاشق و یک کارتن شیر با غلات مورد علاقه ما در لحظات مورد علاقه ما نیست. کارتونهای صبح شنبه، هوسهای بعدازظهر و میانوعدههای نیمهشب در طول زندگی ما با کاسههای بیشماری غلات شیرین شدهاند، اما درست مانند صنعت شیر لبنی با جایگزینها، غلات هم همینطور.
غلات سنتی که با عسل درست میشوند، مانند لانه زنبوری، هونی نوت چیریوس و دستههای عسلی جو دوسر، از غذاهای اصلی هستند که سالها میز صبحانه آمریکاییها را زیبا کردهاند. اما طبقه بندی صبحانه در حال گسترش است و تولیدکنندگان غلات به درخواست بسته بندی های قابل حمل، موادی که برای شما مناسب تر هستند – از جمله کاهش قند – و تعمیرات تمام روز برای درمان لحظات استرس زا پاسخ می دهند. در تحلیل بازار جهانی غلات صبحانه 2021 بازار جهانی غلات صبحانه MarketWatch، تعجبی ندارد که انتظار می رود بازار غلات صبحانه رشد کند. پیشبینی میشود این دسته تا سال 2021 با نرخ رشد مرکب سالانه 4.5 درصد افزایش یابد، با عوامل زیر:
- تغییر عادات صبحانه در اقتصادهای نوظهور
- افزایش ترجیح الگوهای غذایی غربی
- مجموعه گسترده ای از اقلام جایگزین صبحانه
- قیمت های پایین تر
- نوآوری مداوم محصول در طعم ها و مواد ارگانیک