عسل یک غذای عالی است – به محض اینکه زنبورها با آن تمام کنند. اما به عنوان یک غذای طبیعی، گاهی اوقات احساس می کنیم که باید اقدامات احتیاطی زیادی در مورد آن انجام دهیم. این نکات در نحوه نگهداری عسل مطمئناً به شما کمک می کند تا از سرمایه خود محافظت کنید.

ذخیره سازی عسل – نحوه نگهداری عسل
پس از انتخاب دقیق شیشه عسل خام، اولین طعم شما فراتر از انتظارات شماست. وای این واقعا طعمش عالیه
ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر، خط مشی افشای حریم خصوصی و وابسته را بخوانید.
اما، شما نمی توانید تمام شیشه را در یک زمان بخورید … یا حداقل احتمالاً نباید! حتی اگر این یک خوراکی خاص است – به یاد داشته باشید که هنوز یک قند است.
این احتمال وجود دارد که در نهایت ظرف مدتی در اطراف بنشینید. مگر اینکه همه چیزهای شگفت انگیز دیگر را کشف کنید استفاده از عسل
حالا با آن شیشه طلای مایع چه کاری می توانید انجام دهید تا از آن محافظت کنید و تازه نگه دارید؟ آیا می دانید آنها در مورد “نیت خیر” چه می گویند؟ خوب، بهترین نیت شما ممکن است شما را به انجام بدترین کارها برای این غذای گرانبها که توسط زنبورها ساخته شده است، سوق دهد!
نکات:
- آن را در یک ظرف محکم نگه دارید
- شیشه خود را در مکانی تاریک نگهداری کنید
- در یک مکان گرم نگهداری کنید – کندتر متبلور می شود
آیا باید عسل خام را در یخچال نگهداری کرد؟
آیا قرار دادن عسل خام در یخچال ایده خوبی است؟ این یک سوال رایج در مورد ذخیره سازی است.
لطفا عسل را در یخچال قرار ندهید. این باعث دوام بیشتر یا تازه تر نگه داشتن آن نمی شود. اما اگر شیشه خود را قبلاً در یخچال گذاشته اید، اشکالی ندارد – هنوز هم خوب است. فقط شاید کمی شن!
ساخته شده توسط زنبورها ، غذای مخصوص برای نگهداری طولانی مدت در کندو عالی است. همچنین مدت زمان زیادی در کندو شما دوام می آورد. هنگامی که عسل را مستقیماً از زنبوردار محلی خود خریداری می کنید – به آن خام گفته می شود.
فقط در صورتی می توان آن را “خام” نامید که فرآوری نشده، فوق العاده فیلتر یا گرم نشده باشد. اما به یاد داشته باشید، زنبورداران باید قطعات بزرگ موم را صاف کنند. اگر بدون فشار اجازه دهید از صافی چکه کند، ضرری ندارد.
در هر فصل گلهای مختلف ممکن است به اندازه سال قبل شهد تولید کنند یا ندهند. طعم و رنگ عسلی فصل به فصل متفاوت خواهد بود.
برخلاف برخی از غذاهای خام، عسل نیازی به نگهداری در یخچال و نگهداری خاصی ندارد. فقط یک ظرف ضد هوا با درب.
آیا عسل بد می شود?
عزیزم بد نمیشه و اگر از رطوبت محافظت شود به طور نامحدود دوام خواهد داشت. ممکن است رنگ و مقداری طعم را از دست بدهد. اما همچنان خوردن آن بی خطر خواهد بود. رطوبت کم، ph پایین و خواص ضد باکتریایی از فساد آن جلوگیری می کند.
با این حال، اجازه دادن به آب یا رطوبت به داخل شیشه می تواند باعث تخمیر و فساد شود. وقتی این اتفاق می افتد، بوی مخمر می دهد. این بخشی از فرآیند تولید مید است.

عسل متبلور در انبار شما
چی شد؟ کوزه من جامد شده است! این یک فریاد رایج در میان مصرف کنندگانی است که ماهیت این قند طبیعی را درک نمی کنند.
همچنین ممکن است اصطلاح «به شکر تبدیل شده» را بشنوید. اما، به این معنی نیست که چیزی اضافه شده است، این فرآیند طبیعی تبلور است.
عسل کریستالیزه اغلب به بیرون پرتاب می شود – چه ضایعاتی! هنوز هم می توانید آن را بخورید. در واقع، برخی از مردم آن را به شکل متبلور دوست دارند.
شما حتی می توانید خودتان را بسازید – ما به آن می گوییم عسل خامه ای – و کریستالها کوچک و صاف هستند – شندار نیستند.
چرا این اتفاق برای برخی از شیشه ها می افتد و برای برخی دیگر اتفاق نمی افتد؟ سرعت تبلور بستگی به منابع شهد دارد. دمای ذخیره سازی و سایر متغیرها تعداد کمی از گونه ها هرگز متبلور نمی شوند، اما اکثر انواع این کار را در مدت زمان کافی طولانی انجام می دهند.
اگر بیشتر عسلهای طبیعی به مرور زمان به شکر تبدیل میشوند، آن خرسهای سوپرمارکت چگونه میتوانند اینقدر زیبا و شفاف باشند؟ واقعا چطور؟
شیوه هایی که برای ایجاد یک محصول زیبا برای قفسه خواربار مصرف می شود، لزوماً با مواد غذایی خام مغذی ما مهربان نیستند.
بسیاری از بستهبندیکنندگان بزرگ تجاری از فیلتراسیون شدید استفاده میکنند تا شیشهای از خوبیهای شیرین را برای ماهها روی قفسهای در حالتی بکر قرار دهند. ولی اولترا فیلتراسیون برخی از ریز مغذی ها و گرده را نیز از بین می برد.
برای کند کردن فرآیند کریستالیزاسیون، شیشه خود را در جای گرم نگه دارید. دمای خنک قبل از 57 درجه فارنهایت روند را سرعت می بخشد.
بهترین ظروف برای عسل
بهترین کاری که می توانید برای خود انجام دهید عسل باید آن را در یک شیشه محکم در بسته نگهداری کنید. نگه داشتن آن در دمای اتاق و در یک کابینت تیره رنگ و طعم را حفظ می کند.
من یک را پیدا کردم تلگراف خوب با درپوش مهر و موم محکم و درب این یکی از موارد مورد علاقه من است و به خوبی برای استفاده مکرر مقاومت می کند. این شیشه همراه کاملی برای ظروف ذخیره سازی بزرگتر است. این یک راه عالی برای سرو مقادیر کمتر است. شما آن را دوست خواهید داشت – من مال خود را روی اجاق گازم می نشینم.
آیا می توان عسل را در ظرف عسل نگهداری کرد؟
گلدان های دست ساز برای استفاده زیبا هستند و هدایایی عالی می سازند. با این حال، مقدار زیادی عسل را در آنها نگذارید زیرا بیشتر آنها مهر و موم نمی کنند. گرد و غبار و حتی گاهی مورچه های ریز آن شیشه شیرینی را پیدا می کنند.
همچنین، اگر شیشه بسته نشود، عسل ممکن است به رطوبت کشیده شود و واقعاً با داشتن محتوای آب زیاد فاسد شود.

عسل اسیدی است. این یکی از دلایلی است که هرگز فاسد نمی شود – باکتری ها به خوبی در آن رشد نمی کنند. اما این بدان معنا نیست که نباید اقدامات احتیاطی برای محافظت از آن در برابر تأثیرات محیطی مانند گرد و غبار انجام دهید.
زیرا آن را می تواند رطوبت و بو را جذب کند – لطفا از شیشه ترشی قدیمی استفاده مجدد نکنید. البته اگر بخواهید کمی عطر ترشی به عسل خام خود اضافه کنید، این تماس شماست.
استفاده كردن شیشه های دهان بزرگ، یکی از روش های مورد علاقه من برای ذخیره سازی طولانی مدت است. میتوانید به اندازهای که نیاز دارید با قاشق بیرون بیاورید – حتی اگر کریستالیزه شود.
این ظروف بزرگ (نیم گالن) مقدار زیادی محصول را در خود نگه میدارند اما آنقدر سنگین نیستند که بلند شوند. مقادیر کمتری را می توان به راحتی به ظرف سرو منتقل کرد.
گزینه ذخیره سازی مورد علاقه من شیشه های شیشه ای در کابینت آشپزخانه است. شیشه به من اجازه می دهد بدون باز کردن ظرف، داخل را ببینم. اگر سرد است و دیر ریخته می شود، می توانم شیشه را چند دقیقه در یک کاسه آب گرم قرار دهم.
(من قانون را زیر پا می گذارم و یک شیشه کوچک را درست روی اجاق گازم ذخیره می کنم. – من یک قانون شکن هستم.) هر گلدان “بستن محکم”. یا ظرف مشکلی ندارد
انجماد عسل
عسل را می توان به صورت منجمد نگهداری کرد در شانه یا می توانید نسخه مایع را در ظرفی با فضایی برای انبساط قرار دهید و سپس فریز کنید.
انجماد از یکپارچگی محصول خام شما محافظت می کند. در واقع می توان آن را برای چندین سال منجمد کرد. هنگامی که آماده استفاده هستید، در دمای اتاق در ظروف در بسته ذوب کنید.
از سینی های سیلیکونی برای فریز کردن قسمت های کوچک استفاده کنید. یک راه عالی برای تسکین درد گلو درد یا سرفه، فقط یک مکعب یخ زده را بیرون بیاورید و آن را در چای داغ قرار دهید. این موارد دیگر را بررسی کنید نکاتی برای انجماد عسل

لانه زنبوری را تازه نگه دارید
آیا خوشت می آید لانه زنبوری می خوری؟ برخی از مردم از خوردن موم با شانه لذت می برند. واقعا شیرین است اما کمی مومی! اول خبر بد، اگر یک تکه شانه در داخل شیشه خود دارید – سریعتر متبلور می شود. راه حل؟
اول بخور! اما، اگر چند تکه شانه دارید که می خواهید برای بعد ذخیره کنید، چه؟ با کمال تعجب، انجماد گزینه خوبی است. می توانید تکه های شانه را به درستی در پلاستیک بپیچید و فریز کنید.
یا با جاروبرقی مهر و موم و منجمد کنید. من خودم را دوست دارم صرفه جویی در غذا. این یک راه عالی برای آب بندی شانه در آماده سازی برای انجماد است. که در نحوه نگهداری لانه زنبوری تازه، من نکات بیشتری را در مورد نگهداری آن خوراک گرانبها در بهترین فرم ارائه می کنم.
اگر می خواهید از یک تجربه طعم جدید لذت ببرید، می توانید از a آبگیری برای تهیه پودر عسل خود روی بستنی پاشیده می شود و یک میان وعده سبک برای پیاده روی است.
در مورد آن شیشه در انبار، کمی دقت کنید تا بهترین مکان را پیدا کنید آن را ذخیره کنید و می توانید از آخرین قطره لذت ببرید.