عسل یک غذای عالی است – به محض اینکه زنبورها با آن تمام کنند. اما به عنوان یک غذای طبیعی، گاهی اوقات احساس می کنیم که باید اقدامات احتیاطی زیادی در مورد آن انجام دهیم. این نکات در نحوه نگهداری عسل مطمئناً به شما کمک می کند از سرمایه خود محافظت کنید. اگر نگهداری غذا برای خانواده شما مهم است، عسل خام چیزهای زیادی برای ارائه دارد.
بهترین روش نگهداری عسل پس از باز شدن

پس از انتخاب دقیق شیشه عسل خام، اولین طعم شما فراتر از انتظارات شماست. وای این واقعا طعمش عالیه
ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر، خط مشی افشای حریم خصوصی و وابسته من را بخوانید.
اما، شما نمی توانید تمام شیشه را در یک زمان بخورید … یا حداقل احتمالاً نباید! حتی اگر این یک خوراکی خاص است – به یاد داشته باشید که هنوز یک قند است.
به احتمال زیاد ظرف مدتی در اطراف شما نشسته است. مگر اینکه همه چیزهای شگفت انگیز دیگر را کشف کنید استفاده از عسل.
حالا، چه کاری می توانید با آن انجام دهید شیشه طلای مایع برای محافظت از آن و آن را تازه نگه دارید؟ آیا می دانید آنها در مورد “نیت خیر” چه می گویند؟ خوب، بهترین نیت شما ممکن است شما را به انجام بدترین کارها برای این غذای گرانبها که توسط زنبورها ساخته شده است، سوق دهد!
نکات تخصصی برای نگهداری عسل
این کار واقعاً بسیار ساده است – گاهی اوقات ما چیزها را پیچیدهتر از آنچه لازم است میکنیم. اینجا هستند قوانین اصلی برای نگهداری عسل خام:
- آن را در یک ظرف در بسته نگه دارید
- شیشه خود را در مکانی تاریک نگهداری کنید (در صورت امکان)
- در یک مکان گرم نگهداری کنید – کندتر متبلور می شود
از رطوبت محافظت کنید
عسل رطوبت سنجی است و می تواند رطوبت هوا را جذب کند! اگر محتوای آب خیلی بالا می رود، عسل شما تخمیر می شود و فاسد می شود.
به همین دلیل، درب ظرف عسل خود را محکم نگه دارید. اگر می خواهید مقداری را در یک گلدان عسل بدون مهر و موم نگه دارید، اشکالی ندارد. اما، سعی کنید شیشه های بزرگتر را در بسته نگه دارید.
نور زیاد عسل را تیره می کند
تولید زنبور عسل عسل در رنگ های مختلف زیرا از منابع مختلف شهد استفاده می کنند. همه آن با گذشت زمان تیره می شود، اما اگر شیشه در نور روشن (یا نور مستقیم خورشید) ذخیره شود – تاریک شدن سریعتر اتفاق می افتد. هر چند به عسل شما آسیب نمی رساند.
کند شدن کریستالیزاسیون
کریستالیزاسیون یک فرآیند طبیعی است اما برخی از مصرف کنندگان آن را در حالت مایع ترجیح می دهند. تمام عسلهای خام ممکن است در نهایت غلیظ شوند، اما میتوانید این روند را کاهش دهید. شیشه عسل خود را در یک کابینت گرم نگهداری کنید.
آیا عسل بد می شود کوتاه مدت؟
عزیزم بد نمیشه و در صورت محافظت از رطوبت ماندگاری نامحدودی دارد. برخی تغییرات شیمیایی و فیزیکی را پشت سر می گذارد. ممکن است رنگ و مقداری طعم را از دست بدهد. اما همچنان خوردن آن بی خطر خواهد بود. رطوبت کم، pH پایین و خواص ضد باکتریایی از فساد جلوگیری می کند.
با این حال، اجازه دادن به آب یا رطوبت به داخل شیشه می تواند باعث شود تخمیر و فساد. وقتی این اتفاق می افتد، بوی مخمر می دهد. این بخشی از فرآیند نحوه تولید مید است.

عسل متبلور در انبار شما
چی شد؟ کوزه من جامد شده است! همچنین ممکن است اصطلاح «به شکر تبدیل شده» را بشنوید. اما به این معنی نیست که چیزی اضافه شده است – این فرآیند طبیعی تبلور است.
عسل کریستالیزه اغلب به بیرون پرتاب می شود – چه ضایعاتی! هنوز هم می توانید آن را بخورید. در واقع، برخی از مردم آن را به شکل متبلور دوست دارند.
شما حتی می توانید خودتان را بسازید – ما به آن می گوییم عسل خامه ای– و کریستالها کوچک و صاف هستند – شندار نیستند.
سرعت تبلور بستگی به منابع شهد دارد. دمای ذخیره سازی و سایر متغیرها چند نوع هرگز متبلور نمی شوند، اما اکثر آنها انواع عسل این کار را در مدت زمان کافی طولانی انجام خواهد داد.
اگر بیشتر عسلهای طبیعی به مرور زمان به شکر تبدیل میشوند، آن خرسهای سوپرمارکت چگونه میتوانند اینقدر زیبا و شفاف باشند؟ واقعا چطور؟ شیوه هایی که برای ایجاد یک محصول زیبا برای قفسه خواربارفروشی استفاده می شود، لزوماً با مواد غذایی خام مغذی ما مهربان نیستند.
بسیاری از بستهبندیهای تجاری بزرگ، برای اینکه ظرفی از شیرینی را برای ماهها در قفسهای بنشینند، از فیلتراسیون شدید استفاده میکنند. ولی اولترا فیلتراسیون برخی از ریز مغذی ها و گرده را نیز از بین می برد.
برای کند کردن فرآیند کریستالیزاسیون، شیشه خود را در جای گرم نگه دارید. دمای خنک زیر 57 درجه فارنهایت روند را سرعت می بخشد.
آیا باید عسل خام را در یخچال نگهداری کرد؟
آیا قرار دادن عسل خام در یخچال ایده خوبی است؟ این یک سوال رایج در مورد ذخیره سازی است.
لطفا عسل را در یخچال قرار ندهید. این باعث دوام بیشتر یا تازه تر نگه داشتن آن نمی شود. اما اگر شیشه خود را قبلاً در یخچال گذاشته اید، اشکالی ندارد – هنوز هم خوب است. فقط شاید کمی شن!
ساخته شده توسط زنبورها، این غذای ویژه برای نگهداری طولانی مدت در کندو عالی است. همچنین مدت زمان زیادی در کندو شما دوام می آورد. هنگامی که عسل را مستقیماً از زنبوردار محلی خود خریداری می کنید – به آن خام گفته می شود.
فقط در صورتی می توان آن را “خام” نامید که فرآوری نشده، فوق العاده فیلتر یا گرم نشده باشد. اما به یاد داشته باشید، زنبورداران باید قطعات بزرگ موم را صاف کنند. برخلاف برخی از غذاهای خام، عسل نیازی به نگهداری در یخچال و نگهداری خاصی ندارد. فقط یک ظرف ضد هوا با درب.
بهترین ظروف برای عسل
بهترین کاری که می توانید برای خود انجام دهید عسل باید آن را در یک شیشه محکم در بسته نگهداری کنید. نگه داشتن آن در دمای اتاق و در یک کابینت تیره رنگ و طعم را حفظ می کند.
من یک را پیدا کردم تلگراف خوب با درپوش مهر و موم محکم و درب این یکی از موارد مورد علاقه من است و به خوبی برای استفاده مکرر مقاومت می کند.
این شیشه همراه کاملی برای ظروف ذخیره سازی بزرگتر است. این یک راه عالی برای سرو مقادیر کمتر است. شما آن را دوست خواهید داشت – من روی اجاق گازم می نشینم جایی که هرگز داغ نمی شود اما در یک محیط گرم است.
آیا می توان عسل را در ظرف عسل نگهداری کرد؟
گلدان های دست ساز برای استفاده زیبا هستند و هدایایی عالی می سازند. با این حال، مقدار زیادی عسل را در آنها نگذارید زیرا بیشتر آنها مهر و موم نمی کنند. گرد و غبار و حتی گاهی مورچه های کوچک آن شیشه شیرینی را پیدا می کنند.

عسل اسیدی با pH پایین است. این یکی از دلایلی است که هرگز فاسد نمی شود – باکتری ها به خوبی در آن رشد نمی کنند. اما این بدان معنا نیست که شما نباید اقدامات احتیاطی را برای محافظت از آن در برابر تأثیرات محیطی مانند گرد و غبار انجام دهید.
زیرا آن را می تواند رطوبت و بو را جذب کند – لطفا از شیشه ترشی قدیمی استفاده مجدد نکنید. البته اگر بخواهید کمی عطر ترشی به عسل خام خود اضافه کنید، این تماس شماست.
استفاده كردن شیشه های دهان بزرگ، یکی از روش های مورد علاقه من برای ذخیره سازی طولانی مدت است. میتوانید به اندازهای که نیاز دارید با قاشق بیرون بیاورید – حتی اگر کریستالیزه شود.
گزینه ذخیره سازی مورد علاقه من شیشه های شیشه ای در کابینت آشپزخانه است. شیشه به من اجازه می دهد بدون باز کردن ظرف، داخل را ببینم. اگر سرد است و دیر ریخته می شود، می توانم شیشه را چند دقیقه در یک کاسه آب گرم قرار دهم. هر گلدان “بستن محکم”. یا ظرف مشکلی ندارد

انجماد عسل
عسل را می توان به صورت منجمد نگهداری کرد. می توانید مایع را در ظرفی با فضای انبساط قرار دهید – ظروف پلاستیکی به خوبی کار می کنند.
انجماد از یکپارچگی محصول خام شما محافظت می کند. در واقع می توان آن را برای چندین سال منجمد کرد. هنگامی که آماده استفاده هستید، در دمای اتاق در ظروف در بسته ذوب کنید.
از سینی های سیلیکونی برای فریز کردن قسمت های کوچک استفاده کنید. یک راه عالی برای تسکین درد گلو درد یا سرفه، کافی است یک مکعب یخ زده را بیرون بیاورید و آن را در چای داغ قرار دهید. این موارد دیگر را بررسی کنید نکاتی برای انجماد عسل.
لانه زنبوری را تازه نگه دارید
آیا خوشت می آید لانه زنبوری می خوری؟ برخی از مردم از خوردن موم با شانه لذت می برند. واقعا شیرین است اما کمی مومی!
اول خبر بد، اگر یک تکه شانه در داخل شیشه خود دارید (که اغلب به آن می گویند:تکه عسل“) – سریعتر متبلور می شود. راه حل؟
اول بخور! اما، اگر چند تکه شانه دارید که می خواهید برای بعد ذخیره کنید، چه؟ با کمال تعجب، انجماد گزینه خوبی است. می توانید تکه های شانه را به درستی در پلاستیک بپیچید و فریز کنید.
یا با جاروبرقی مهر و موم و منجمد کنید. من خودم را دوست دارم صرفه جویی در غذا. این یک راه عالی برای آب بندی شانه در آماده سازی برای انجماد است. که در نحوه نگهداری لانه زنبوری تازه، من نکات بیشتری را در مورد نگهداری آن خوراک گرانبها در بهترین فرم ارائه می کنم.
اگر می خواهید از یک تجربه طعم جدید لذت ببرید، می توانید از a دستگاه آبگیری برای تهیه پودر عسل خود. روی بستنی بپاشید و یک میان وعده سبک برای پیاده روی است.
در مورد آن شیشه در انبار، کمی دقت کنید تا بهترین مکان را پیدا کنید آن را ذخیره کنید و می توانید از آخرین قطره لذت ببرید. هیچ ماده غذایی دیگری به اندازه این شیرین کننده طبیعی ماندگاری طولانی ندارد و تطبیق پذیری زیادی ندارد.