این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. به عنوان یک همکار آمازون، من از خریدهای واجد شرایط درآمد کسب می کنم. لطفا افشای من را بخوانید.
چای از دیرباز به خاطر طعم گرم و تسکین دهنده اش مورد توجه بوده است. شاید طعم قوی چای سیاه یا ترکیبات گیاهی آرام بخش تر را ترجیح می دهید؟ اما، شما می توانید تجربه خود را به سطح بعدی ببرید. فرا گرفتن نحوه استفاده از عسل در چای با شیرینی طبیعی خودش و طعم های متنوع. عسل و چای همراهان کاملی هستند که تجربه های مختلف طعمی را به شما می دهند.

یک ماده خوشمزه که توسط زنبورها درست می شود، عسل یکی از مواد اصلی در انبارهای آشپزخانه است. یک عنصر رایج در دستور العمل ها، عسل استفاده می شود به عنوان یک شیرین کننده طبیعی در بسیاری از نوشیدنی های گرم. فرقی نمیکند گهگاهی چای نوشیده باشید یا یک خبره، این راهنما به شما کمک میکند از این فرصت پویا لذت ببرید.
انتخاب عسل مناسب
انتخاب عسل مناسب برای فنجان چای شما ممکن است گیج کننده تر از آن چیزی باشد که فکر می کنید شما انتخاب های زیادی دارید. اول، آیا می خواهید استفاده کنید عسل خام یا خالص?
اصطلاحات خام، خالص و طبیعی معمولاً در بازاریابی به طور محدود استفاده می شوند. هنگام خرید، مطلب را بخوانید برچسب عسل از نزدیک و سعی کنید بفهمید دقیقا چه چیزی به دست می آورید.
زنبورها عسل درست می کنند از منابع مختلف شهد هر منبع گل طعم و عطر خاص خود را فراهم می کند.
گاهی اوقات، حتی می توانید پیدا کنید عسل بنفش – به طور طبیعی اتفاق می افتد اما نادر است. یکی دیگر از موارد مورد علاقه منطقه ای در منطقه من است عسل چوب ترشy، ما هرگز نمی توانیم به اندازه کافی از آن طعم خاص تولید کنیم.
خود را در مورد آموزش دهید انواع مختلف عسل و دامنه طعم آنها آیا می خواهید طعمی قوی یا پررنگ داشته باشید که بتوانید آن را بچشید یا چیزی لطیف تر که چای شما را تحت تأثیر قرار ندهد؟

چگونه چای را با عسل شیرین کنیم
گرما می تواند برخی از فواید تغذیه ای عسل را از بین ببرد. منتظر بمانید تا پس از فرآیند خیساندن آن را اضافه کنید.
- آب فنجان، لیوان یا پارچ خود را گرم کنید.
- چای کیسه ای را اضافه کنید و اجازه دهید به مدت دلخواه دم بکشد.
- برگ یا کیسه چای را بردارید و بگذارید چند دقیقه خنک شود.
- با احتیاط یک جرعه بنوشید. اگر دهانتان را نسوزاند، وقت آن است که عسل را هم بزنید.
اگر در حال تهیه چای سرد هستید، همین اصل صدق می کند. چای خود را به روش دلخواه دم کنید، بگذارید فقط کمی روی پیشخوان خنک شود.
سپس، عسل را در چای هم بزنید در حالی که هنوز گرم است – قبل از قرار دادن در یخچال یا اضافه کردن یخ.
ممکن است بپرسید چه مقدار عسل برای شیرین کردن چای استفاده کنید؟ خب، بستگی دارد. من با یک قاشق غذاخوری برای یک فنجان شروع می کنم.
سپس، بر اساس سلیقه خاص خود تنظیم کنید. تنوع عسل مورد استفاده نیز ممکن است برای بدست آوردن طعم مورد نظر شما نیاز به کم و بیش داشته باشد.
ترکیباتی که باید امتحان کنید
مانند هر طعم دیگری، ترجیح سلیقه شخصی شما در انتخاب بهترین طعم برای شما نقش دارد.
در اینجا چند ترکیب محبوب آورده شده است، اما به آنها دل نبندید. شما فقط می توانید از عسل معمولی استفاده کنید – یک عسل ملایم را انتخاب کنید تا طعم لطیف چای را زیاد نکنید.
- بلوبری یا شکوفه پرتقال با ارل گری یا هر چای صبحانه
- توپلو، شبدر یا هالی با چای یاس
- شبدر، لیندن یا آووکادو با چای سبز
- یونجه، مریم گلی یا شبدر با چای بابونه
فواید افزودن عسل به چای
افزودن عسل به چای به جای شکر معمولی فواید متعددی دارد. البته، انجام این کار خوب است زیرا طعم خوبی دارد، درست است؟
- شیرین کننده طبیعی
- خواص آنتی اکسیدانی
- افزایش انرژی
- اثرات تسکین دهنده
شیرین کننده طبیعت
با افزایش نگرانی مردم در مورد سلامتی، توجه آنها به غذاهایی که می خورند بیشتر می شود.
غیر از سخت گیری گیاهخواران – که عسل نمی خورند به عنوان یک قاعده، جایگزین خوبی برای شکر گرانول یا شیرین کننده های مصنوعی است.
آنتی اکسیدان ها و حمایت از سیستم ایمنی
عسل دارای خواص ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی است. همچنین حاوی منیزیم، پتاسیم و آنزیم ها و مواد معدنی و ویتامین ها است.
در حالی که کارشناسان در مورد سطح فواید سلامتی دریافتی از طریق مصرف عسل اختلاف نظر دارند، ما می دانیم که این عسل حاوی چیزهای خوبی است که بدن ما به آن نیاز دارد.
چای داغ شیرین شده با عسل می تواند مشکلات سوء هاضمه را تسکین دهد. و برخی افراد قسم میخورند که با مصرف منظم به آلرژیها کمک میکند.
انرژی از عسل
و آخر روز عسل شکر است. این کربوهیدراتهای طبیعی میتوانند به روشی بسیار رضایتبخشتر از نوشیدنیهای شیرین یا کافئین به شما کمک کنند.
آرامش بخش
البته یک نوشیدنی گرم مانند چای با عسل یک خانه محبوب است درمان سرفه و علائم سرماخوردگی.
تقریباً همه به یک فنجان چای نیاز داشته اند عسل، لیمو و زنجبیل برای گلودرد در دوره ای از زندگی خود.
آیا عسل با افزودن به چای داغ سمی است؟
هر محصول خامی که بیش از حد حرارت داده شود می تواند خواص طبیعی خود را کاهش دهد. حتی با سبزیجات، همه ما می دانیم که امکان پخت بیش از حد آنها وجود دارد.
آنها رنگ، طعم و ارزش غذایی را از دست می دهند. گرما چقدر خطرناک است و چقدر گرم خیلی داغ است؟
اصول آیورودا
ایده از عسل با حرارت دادن سمی می شود قدمت آن به کسانی برمی گردد که از آن پیروی کردند باورهای آیورودا.
به طور کلی، پایبندی به این ایده که مهم است که مواد غذایی خام بدون تغییر ساختار مولکولی آنها مصرف شود.
اما اگر واقعا سمی بود، در مورد عسل پاستوریزه چه می شود. دیگر یک غذای خام نیست، بلکه پاستوریزه شده برای کشتن هر گونه باکتری که ممکن است وجود داشته باشد، درمان شده است. این به افراد مبتلا به مشکلات ایمنی اجازه می دهد تا با خیال راحت از آن لذت ببرند.
HMF
همچنین، برای پیچیده تر کردن مسائل. عسل است اسیدی با PH پایین. هنگامی که گرم می شود، ساختار شیمیایی تغییر می کند. مولکول های فروکتوز به HMF (هیدروکسی متیل فورفورالدئید) تجزیه می شوند.
برای انسان خطری ندارد، عسل با سطوح بالای HMF برای زنبورهای عسل سمی است. این آزمایش همچنین می تواند برای تشخیص اینکه آیا عسل حرارت داده شده است یا نه استفاده می شود و بنابراین ممکن است خام در نظر گرفته نشود.
خطرات
عسل یک غذای خام است. و درست مانند سیب خام که به آب یا سایر غذاهای خام تبدیل می شود، می تواند حاوی مقادیر کمی باکتری باشد.
این موجودات کوچک می توانند برای نوزادان زیر یک سال کشنده باشند. سیستم ایمنی آنها به اندازه کافی برای مصرف آن به صورت خام توسعه نیافته است
به همین ترتیب، معمولاً به بزرگسالانی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند توصیه می شود از مصرف عسل خام خودداری کنند.
اما برای اکثر مردم عسل دوست، این یک شیرین کننده مغذی است که بی خطر است. بنابراین، آیا قرار دادن عسل در یک فنجان چای داغ باعث افزایش سمیت آن می شود؟ نه من اینطور فکر نمی کنم.

عسل را به آب جوش اضافه نکنید. بگذارید همه چیز کمی خنک شود. این بهترین راه برای استفاده از عسل در چای به عنوان یک شیرین کننده طبیعی بدون از دست دادن فواید سلامتی آن است.
از همین اصل برای درست کردن استفاده کنید لیموناد شیرین شده با عسل – گرم یا سرد خوب است.
سوالات متداول
ترجیح شخصی و بستگی به بزرگی جام دارد. برای یک فنجان استاندارد 8 اونس، اکثر مردم با 1 قاشق غذاخوری شروع می کنند و برای ذائقه شخصی آن را بالا یا پایین می آورند.
بله، اما اگر چای در حال جوشیدن است، ممکن است به عسل خود آسیب برسانید، قبل از افزودن عسل، اجازه دهید نوشیدنی کمی خنک شود.
از نظر طعم، بله – چای را شیرین می کند و رنگ های گلی خود را به طعم اضافه می کند.
سرانجام
چای یک نوشیدنی آرام بخش است که باعث آرامش و تسکین بیماری های ذهن و بدن می شود. گاهی اوقات، ما فقط دوست داریم یک فنجان چای داغ را در دست بگیریم – حتی اگر هوا خوب باشد.
با شانه زدن عسل و چای، بهترین های هر دو را در یک نوشیدنی تسکین دهنده مغذی دریافت می کنید که می تواند شما را خوشحال کند و روز را ادامه دهد.