
در 6 تا 8 ژوئن، هیئت ملی عسل (NHB) ششمین اجلاس سالانه پخت عسل خود را در پراویدنس، RI برگزار کرد. این رویداد 18 نفر از با استعدادترین نانوایان را از سراسر کشور گرد هم آورد و آنها را در معرض دو روز آشنایی با عسل و عسل قرار داد. تولید غذاهای استثنایی نانوایی با عسل.
علاوه بر جلسات آموزشی و پخت، شرکت کنندگان با زنبورهای عسل آشنا شدند، از یک زنبورستان بازدید کردند و بیش از 20 نوع عسل را چشیدند. انواع عسل از سراسر ایالات متحده آمده است و شامل شبدر، گندم سیاه، بامبو، زغال اخته و غیره است. در یک سبک مزه شراب، شرکت کنندگان هر عسل را بر اساس طعم، رایحه و ظاهر آنالیز کردند. نانواها سپس به نانوایی رفتند تا از عسل در تولید نان و شیرینی استفاده کنند.
در روز آخر، شرکت کنندگان از یک زنبورستان در مزرعه بازدید کردند، جایی که همه با زنبورها هماهنگ شدند و از نزدیک با زنبورها آشنا شدند. نانواها ملکه زنبور عسل را دیدند، زنبورهای بدون سرنشین جدید را در سلول هایشان تماشا کردند و طعم عسل تازه را که از روی قاب می چکید چشیدند.
NHB از حضور شرکت کنندگان در اجلاس پخت عسل امسال بسیار خوشحال است و از همه شرکت کنندگان برای شرکت تشکر می کند. این یک رویداد بسیار موفق بود و ما هیجان زده هستیم که ببینیم چه چیز جدیدی با محصولات عسل ساخته شده توسط شرکت کنندگان ما ایجاد خواهد شد.