در یک روز گرم، هزاران کارگر در جستجوی غذا، کندو را ترک می کنند. ما می دانیم که زنبورهای عسل شهد را جمع آوری می کنند اما به گرده نیز نیاز دارند. اما گرده تازه زمانی که ماه ها در کندو نگهداری شود فاسد می شود و هضم آن دشوار است. این مشکل به راحتی حل می شود – زنبورها نان زنبور عسل درست می کنند استفاده از گرده خام پس از تکمیل فرآیند، نان زنبور عسل مغذی است، پایدار و به راحتی برای اعضای کلنی قابل هضم است.
نان زنبور عسل چیست؟

نان زنبور عسل از گرده تهیه می شود اما بسیار بیشتر است. در حقیقت، نان زنبور عسل حدود 75 درصد گرده مخلوط با شهد، عسل و بزاق است.
ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر، خط مشی افشای حریم خصوصی و وابسته من را بخوانید.
را بزاق زنبورهای عسل پر از آنزیم است. بزاق و آنزیم های اضافه شده باعث ایجاد باکتری های پروبیوتیک و مخمرهایی می شوند که پروتئین گرده را به شکل قابل هضم تجزیه می کنند.
هر گیاه دارای گرده کمی متفاوت است – بنابراین به طور طبیعی ترکیب شیمیایی نان زنبور عسل متفاوت است. حاوی بسیاری از عناصر ماکرو و میکرو مانند: آهن، سلنیوم، روی، پتاسیم، فسفر، کلسیم، منیزیم و غیره است.
این در واقع چیز خوبی است همانطور که اضافه می کند تنوع در رژیم غذایی زنبور عسل. این نان عمدتاً توسط زنبورهای پرستار مصرف می شود.
در غیر این صورت، این جوانان بدون این ماده غنی از پروتئین قادر به تولید غذا برای جوانان نخواهند بود. پرستاران با تغذیه خوب برای خوب بودن حیاتی هستند نوزاد پرورش
مجموعه گرده زنبور عسل
را فرآیند تهیه نان زنبور عسل با جمع آوری گرده آغاز می شود. گرده توسط جمع آوری می شود کارگر جستجوگر از گل های زیاد
علاوه بر پروتئین، گرده همچنین حاوی مواد معدنی و ویتامین است. اما همه گرده های گیاهان به یک اندازه مغذی نیستند. ترکیب شیمیایی از نظر کیفیت از گیاهی به گیاه دیگر بسیار متفاوت است.
خوشبختانه، زنبورها گرده را جمع می کنند از انواع مختلف گیاهان گیاهانی که به گرده افشانی حشرات متکی هستند اغلب گردهای سنگینتر و چسبناک تولید میکنند. سایر گیاهان دارای دانه های گرده کوچک سبک وزن هستند.
وقتی همه این منابع دوباره در کندو با هم مخلوط شوند، کلنی رژیم پروتئین کامل تری دارد.
کارگری که در جستجوی گرده است روی یک گل فرود می آید. برخی از دانه ها توسط الکتریسیته ساکن به موهای پوشاننده بدن حشره جذب می شوند.
او همچنین از قسمت های دهان و پاهای خود برای جمع آوری گرده گل استفاده می کند. با کمی شهد و/یا بزاق مخلوط می شود تا گلوله های کوچکی تشکیل شود.
سپس گلوله ها روی موهای سفت کوربیکولا فشار داده می شوند. کوربیکولا در قسمت عقبی یافت می شود پاهای کارگران. این ساختار یک است بخشی از بدن زنبور “سبد گرده” نامیده می شود.
را میانگین بار گرده یک جوینده ممکن است تا 35٪ باشد. وزن بدن او – به طور متوسط حدود 15 میلی گرم.
تعداد دانه های مورد نیاز برای ساخت بار بسیار متفاوت است. تنوع زیادی در اندازه دانه های گرده تولید شده توسط گل های مختلف وجود دارد.

چرا زنبورهای عسل نمی توانند گرده تازه بخورند؟
همانطور که زنبورهای جوینده ما با سبدهای رنگارنگ گرده گل در هوا پرواز می کنند، او باید خسته و گرسنه شود. ممکن است فکر کنید او برای یک میان وعده توقف می کند.
با این حال، کارگران جوینده گرده نمی خورند. متأسفانه آنها حتی اگر بخواهند نمی توانند این گرده خام را هضم کنند.
را دانه ها پوشش بیرونی بسیار سختی دارند – این کار رسیدن به بخش مغذی را بسیار دشوار می کند. همچنین زنبورهای مسن نمی توانند غلات خام را بخورند. برخلاف پرستاران جوان، آنها فاقد آنزیم های پروتئولیتیک مورد نیاز برای هضم هستند.
چگونه گرده به نان زنبور عسل تبدیل می شود
با رسیدن به کندو، کارگر با سبدهای گرده پر به دنبال سلول مومی می گردد. معمولا یک سلول نزدیک لانه بچه گانه انتخاب شده است، اگرچه بخش های دیگر کندو را می توان برای ذخیره سازی استفاده کرد.
گلوله ها در یک سلول لانه زنبوری تخلیه می شوند. جوینده سخت کوش برای باری دیگر به میدان باز می گردد.
در مدتی، زنبورهای خانگی (بزرگسالان – هنوز به عنوان علوفه گیر کار نمی کنند) برای بازرسی سلول می آیند. آنها از سر خود برای بسته بندی محتویات سلول استفاده کنید. این کار هر گونه حباب هوا را از بین می برد.
کمی بیشتر شهد و بزاق حاوی آنزیم به گرده سلول اضافه می شود. علوفهجویان دیگر برمیگردند و گرده بیشتری به سلول اضافه میکنند تا زمانی که سلول پر شود.
یک سلول فردی ممکن است حاوی بسیاری از رنگ های مختلف گرده از انواع گیاهان همانطور که آنزیم های اضافه شده با گرده واکنش می دهند، فرآیند تخمیر رخ می دهد. این کار دانه های گرده را برای هضم راحت تر تجزیه می کند.
این فرآیند، گردههای خام را که چندان قابل هضم نیستند، تبدیل به یک نیروگاه پروتئینی میکند که به خوبی ذخیره میشود و میتوان از آن به عنوان منبع غذایی استفاده کرد.
به عنوان آخرین مرحله، الف پوشش سبک عسل روی سطح نان زنبور عسل پخش می شود. به همین دلیل است که گرده های ذخیره شده اغلب سطحی براق دارند.

نحوه استفاده از نان زنبور عسل در کلنی
رشد و رفاه مستعمره به یک نسل جدید قوی و سالم وابسته است. زنبورهای خانگی میانسالی که شروع به علوفه گیری نکرده اند وظیفه پرورش مولدین را بر عهده دارند.
پرستاران از نان زنبور عسل ذخیره شده در سلول های لانه زنبوری استفاده می کنند. این ماده غنی از پروتئین با ترشحات غده ای مخلوط می شود تا غذای بچه ها درست شود. لاروهای مسن تر ممکن است با تکه های کوچک تغذیه شوند گرده به شکل نان زنبور عسل هم.

آیا نان زنبور عسل برای شما مفید است؟
ما میدانیم نان زنبور عسل برای سلامتی ضروری است و رفاه مستعمره اما در مورد سلامت انسان چطور؟ آیا می توانیم نان زنبور عسل بخوریم؟?
برخی از مطالعات می گویند بله. نان زنبور عسل ارزش غذایی بالایی داردe با مخلوطی از پروتئین ها، اسیدهای آمینه ضروری، اسیدهای چرب امگا و قندهای ساده.
نان زنبور را “آمبروسیا” می نامند. (غذای خدایان). بنابراین برخی افراد گرده گل و نان زنبور عسل را به عنوان بخشی از رژیم غذایی خود مصرف می کنند. آنها معتقدند این یک محصول طبیعی است که سلامتی را ارتقا می دهد.
آیا زنبورها دنبال چیزی هستند؟ شاید. این هم دلیل دیگری است که مردم از خوردن لانه زنبوری لذت می برند. اغلب حاوی گرده است.
زیرا، زنبورهای عسل می توانند گرده خام را به نان زنبور عسل تبدیل کنند (یک منبع پروتئین ذخیره سازی طولانی مدت پایدار) – آنها می توانند در زمستان زنده بمانند. این پروتئین ذخیره شده برای شروع نسل بعدی جوانان در اواخر زمستان استفاده خواهد شد.
به همین ترتیب، که شهد تبدیل به عسل – (به لطف بزاق زنبور عسل)، کلنی راهی برای جمع آوری منابع غذایی تازه و ماندگاری طولانی آنها دارد. بره مومژل رویال، موم زنبور عسل و سایر فرآورده های زنبور عسل تولید شده یا تغییر یافته همگی به یک کندوی سالم کمک می کنند.
سوالات متداول
نان زنبور عسل کمی طعم شیرین با کمی مزه آجیلی دارد. با این حال، با توجه به منبع گرده مورد استفاده برای ساخت آن متفاوت خواهد بود.
خیر، نان زنبور عسل با گرده تخمیر شده تهیه می شود. شانه عسل از موم تولید شده توسط زنبورهای کارگر ساخته می شود.
مردم نان زنبور عسل را به اشکال مختلف مصرف می کنند. می توان آن را به عنوان تاپینگ به سالاد اضافه کرد یا در اسموتی ها مخلوط کرد.
آنزیم های موجود در بزاق زنبور عسل باعث می شود که گرده های تازه تحت تخمیر اسید لاکتیک قرار گیرند. نان زنبور عسل گرده تخمیر شده است.