
بیش از 150 نفر در شیکاگو هفته گذشته الهامبخش خالص عسل را تجربه کردند، زیرا هیئت ملی عسل یک ماه هیجانانگیز ملی عسل را با جشنی از غذاها و نوشیدنیهای عسل در کافه و نانوایی فلوریول به پایان رساند.
این رویداد برای عموم آزاد بود و غذاها و نوشیدنی های استثنایی از برخی از برترین رستوران ها، آبجوسازی ها و نانوایی های شیکاگو ارائه می شد. شرکت عسل شیکاگو همچنین با کندوی مشاهده ای حاوی بیش از 10000 زنبور عسل در دسترس بود!
اگرچه زنبورها شرکت کنندگان را تحت تأثیر قرار دادند، اما ستاره های شب سرآشپزها، آبجوسازان و نانوایان بودند که غذاها و نوشیدنی های شگفت انگیزی را با عسل به عنوان یک عنصر اصلی خلق کردند. Off Color Brewing، Eille، Biere de Miel (آبجوی عسلی) استثنایی آنها را سرو می کند، که شبیه Saison و Biere de Guard با افزودن عسل است. منوی شب شامل:
تهیه شده با پیش غذا و خوراکی های عسل
- Honey Butter Fried Chicken – نوارهای مرغ سرخ شده با کره عسل داغ
- نان با کیفیت Publican، The Publican، گوشت های با کیفیت Publican – کاناپه گندم کامل عسلی با پنیر کنته و کره خردل عسل آووکادو
- لوازم درب انبار – فلفل قرمز تخمیر شده و عسل گل وحشی با کره خانگی
تهیه شده با شیرینی و دسر عسلی
- کافه و نانوایی فلوریول – پاناکوتا جو عسل
- شکارچی بد – بستنی هلو عسلی و اسطوخودوس
- Hoosier Mama Pie Company – پای عسلی
شرکت کنندگان پس از لذت بردن از غذاهای عسلی، توانستند از طریق یک کندوی مشاهده با بیش از 10000 زنبور از نزدیک آشنا شوند. زنبورداران شرکت عسل شیکاگو حاضر بودند به سؤالات پاسخ دهند و به بزرگسالان و بچه ها به طور یکسان توضیح دهند که این حشرات شگفت انگیز چگونه عسل تولید می کنند و نقش آنها در گرده افشانی برخی از میوه ها و سبزیجات مورد علاقه ما.
پس از تماشای زنبورها، شرکتکنندگان میتوانند از سه نوع عسل که هر کدام طعم و رنگ متفاوتی داشتند، نمونهبرداری کنند و یاد بگیرند که چگونه سرآشپزها، نانواها و آبجوسازان از انواع عسل برای ایجاد پروفایلهای طعم شگفتانگیز در غذاها و نوشیدنیهایی که درست میکنند، استفاده میکنند.
این رویداد یک موفقیت بزرگ بود. مردم غذاهای استثنایی ساخته شده با عسل می خوردند، زنبورهای شگفت انگیزی را در حال کار می دیدند و از طعم منحصر به فرد گونه های عسل الهام می گرفتند. از این شیرین تر نمی شود!
از همه نانوایی ها و رستوران های شریک ما که وقت و غذای خود را برای این رویداد اهدا کردند و حتی کمک های مالی را برای حمایت از طرح های بهداشتی زنبور عسل محلی جمع آوری کردند، تشکر می کنیم. تشکر ویژه از ساندرا هول در کافه فلوریول و کارکنانش که درهای خود را به روی جامعه برای جشن گرفتن عسل و زنبورهای عسل باز کردند!
دفعه بعد که در شیکاگو هستید، لطفاً از این موسسات فوق العاده که از زنبورهای عسل و عسل الهام گرفته شده اند دیدن کنید تا غذاها و نوشیدنی های شگفت انگیز درست کنید.