
این ماه ملی عسل است و چه راهی بهتر از شروع صبح خود با غذاهای نانوایی با عسل! ما این ماه سپتامبر را با همکاری با نانواییهای سراسر کشور برای جشن گرفتن غذاهای پخته شده با عسل و اهمیت زنبورهای عسل آسان کردهایم.
هر یک از نانواییهای شرکتکننده محصولات ویژهای را که با عسل ساخته شدهاند در ماه سپتامبر و همچنین یک ایستگاه چسبنده در نانوایی خود راهاندازی میکنند. این ایستگاههای چسبنده به مشتریان این فرصت را میدهند تا غذاها یا نوشیدنیهای نانوایی خود را با سه نوع عسل که هر کدام طعم و رنگ منحصر به فردی دارند، پر کنند.
از جمله این مشارکت ها می توان به Born & Bread Bakehouse در لیکلند، فلوریدا، و Floriole Café and Bakery در شیکاگو، ایلینویز اشاره کرد. هر دو نانوایی عاشق عسل و زنبورهای عسل هستند و با ما در مورد غذاهای شیرینی مورد علاقه خود و تهیه شده با عسل صحبت کردند.
جنیفر اسمور، Bakehouse متولد و نان

اوایل صبح شنبه است و یک صف طولانی در فلوریدا مرکزی وجود دارد. بچهها، هزارهها، چهلسالهها و بچههای بزرگ همه منتظرند
صبورانه با این حال، آنها منتظر باز شدن دروازه ها در دنیای دیزنی نیستند. آنها منتظرند تا درهای Bakehouse Born & Bread باز شود. اونا منتظرن
برای کرافین، کروسان، نان های صنعتی، شیرینی ها و سایر کالاهای شیرین مختلف. آنها منتظرند تا نگاهی اجمالی به جنیفر اسمور و تیمش در کاردستی عالی داشته باشند.
Jenn Smurr که یک لیکلندر، عاشق همه غذاها و صاحب Bakehouse Born & Bread است، نان های صادقانه می پزد، از کلمه کیفیت با احساس استفاده می کند و به اجتماع اعتقاد دارد، زیرا نان بهتر است با هم شکسته شود. از زمان راه اندازی نانوایی خود در پایان سال 2015، Born and Bread Bakehouse به کیفیت و عالی در نان ها و شیرینی ها شهرت پیدا کرده است. صبحهای شنبه، بچهها، هزارهها، چهلسالهها و بچههای جوان را میبینید که همگی با صبر و حوصله منتظر مجموعهای از کالاهای شیرین، مانند کرافین شیر + عسل او هستند.
اسمور میگوید: «یکی از موارد مورد علاقه مشتریان ما کرافین شیر و عسل است که با کرم لوبیا وانیلی پر شده و با شربت عسل خانگی ما که با لیمو و هل دم کرده است، میریزند. “یک چیز غیر قابل توضیح نوستالژیک در این ترکیب طعم وجود دارد. عسل شیرینی خامه شیرینی را متعادل می کند.”
از Born & Bread Bakehouse در Lakeland یا به صورت آنلاین دیدن کنید.
ساندرا هال، کافه و نانوایی فلوریول

در سال 2005، ساندرا و همسرش متیو به شیکاگو نقل مکان کردند و فلوریول را به عنوان یک غرفه در بازار شهر سبز شیکاگو راه اندازی کردند. پنج سال بعد، آنها کافه و نانوایی فلوریول را در لینکلن پارک افتتاح کردند. نانوایی و کافه محبوب به خاطر غذاهای نانوایی باکیفیت و استثنایی که با عسل درست میشود، شهرت دارد. یکی از مورد علاقه های او؟
هال می گوید: «ما از عسل شکوفه پرتقال در نوار عسل کنجدی که در نانوایی درست می کنیم استفاده می کنیم. برای تکمیل عسل، میله را با کمی هل و مقداری آب گل پرتقال میچشیم. در این محصول، عسل کاملاً با سایر مواد جفت میشود و نتهای گل و پرتقال حاصل از هل و آب گل پرتقال را تقویت میکند.
ساندرا علاوه بر استفاده از عسل در نانوایی خود، از زنبورهای عسل در باغ پشت بام کافه و نانوایی خود نیز نگهداری می کند. زنبورهای ساکن شهری ساندرا دوست دارند نزدیک به خانه در باغ او و منابع متنوع شهد درختان، باغ ها و گل ها در محله لینکلن پارک جستجو کنند.
از کافه و نانوایی فلوریول در شیکاگو یا به صورت آنلاین دیدن کنید.
ماه ملی عسل را در سراسر کشور جشن بگیرید!
علاوه بر Bakehouse Born & Bread و Floriole Café & Bakery، حتماً از یکی از این نانواییهای شریک برای خوراکیهای شیرین و محصولات پختهشده با عسل دیدن کنید.
- شیرینی گریسیوس، نیواورلئان، لوئیزیانا
- بازگشت به نانوایی روز، ساوانا، جورجیا
- بیکر میلر، شیکاگو، ایلینوی
- نانوایی همراه، سنت لوئیس، میسوری
- کیک و کیک خوب، دیترویت، میشیگان
- La Baguette Magique، غرب چستر، پنسیلوانیا
- نانوایی لیتل تارت، آتلانتا، جورجیا
- نانوایی اسن، فیلادلفیا، پنسیلوانیا
- Bakehouse متولد و نان، Lakeland، فلوریدا
- کافه و نانوایی فلوریول، شیکاگو، ایلینوس