اگر به دنبال راهی جدید برای لذت بردن از میگو هستید که شامل خمیر و قابلمه بزرگی از روغن نباشد، ممکن است همین باشد. این دستور غذا برای میگوی عسلی هم بزنید با لیمو سریع و آسان درست می شود. نه تنها این، بلکه خوشمزه است! برای به دست آوردن نتایج عالی، لازم نیست یک سرآشپز لذیذ باشید. عسل خام فقط مقدار مناسبی شیرینی میافزاید بدون اینکه مزه میگو را زیاد کند.

دستور العمل میگوی سالم تر
اگر فقط میگوی پاپ کورن کوبیده و سرخ شده را دوست دارید، متوجه شما هستم. آن لقمه های کوچک وقتی به درستی پخته شوند لذت بخش هستند.
ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر، خط مشی افشای حریم خصوصی و وابسته را بخوانید.
با این حال، گاهی اوقات خوب است که یک ظرف سبک تر داشته باشید و بدون خمیر نان سرخ کنید. در این دستور، این سس عسل است که طعم خاصی به غذا می دهد.
وقتی آماده شد، میگو را از سس خارج می کنم. با این حال، به پیشنهاد شوهرم، در آینده مقداری از سس پخت و پز را برای غوطه وری رزرو می کنم! خیلی خوب بود
عناصر:
- میگو
- عسل
- کره
- روغن زیتون
- سیر ریز ریز شده
- آب لیمو
- نمک
- تکه های فلفل قرمز
- جعفری خرد شده – در صورت تمایل
میگو: در این دستور می توانید از میگوی تازه یا یخ زده استفاده کنید. اکثر مردم به این دلیل که میخواهند آن کار را انجام دهند، نسخه مخدوش و شلیک شده را انتخاب میکنند. میگو ممکن است کمی گران باشد، بنابراین خرید کنید و فروش آن را تماشا کنید.
عسل: هر نوع عسل خام به خوبی کار می کند. عسل گل وحشی معمولی رایج ترین گونه ای است که در پخت و پز استفاده می شود.
عسل یک ماده اساسی عالی برای در دست داشتن در انبار است. و اگر یاد بگیرید نحوه نگهداری عسل به درستی، هرگز بد نمی شود.
آب لیمو: آب لیموترش تازه فشرده عالی است اما برای این دستور – نسخه بطری سبز کوچک نیز به همان خوبی کار می کند.
طرز تهیه میگو لیمویی عسلی – مرحله به مرحله
در این دستور غذا از میگوی منجمد خام و پوستهدار استفاده شده است. یادم رفت روز قبل آنها را آب کنم. 🙁 بعد از آبکشی با آب خنک، مقدار اضافی آن را آبکش کرده و میگوها را کنار بگذارید.
اگر این اتفاق برای شما افتاد، میگوی یخ زده را از کیسه خارج کنید. آنها را در یک کاسه آب سرد قرار دهید. اجازه دهید حدود 20 دقیقه بمانند – یک بار آب را عوض کنید. اجازه دهید آب آنها گرفته شود. مال من خوب بود
سپس سیرها را در روغن و کره در یک تابه بزرگ تفت دهید. میگوهای آبکش شده را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید – در صورت نیاز هم بزنید.

عسل، آب لیموترش و فلفل قرمز را با هم ترکیب کرده و خوب مخلوط کنید. به میگوهای پخته شده در ماهیتابه اضافه کنید. به تفت دادن ادامه دهید تا سس غلیظ شود و به غلظت دلخواه برسد. از روی حرارت بردارید و در صورت تمایل برش های لیموترش و جعفری را اضافه کنید.
عسل چسبناک است اما میتوانید این آشفتگی را به حداقل برسانید. هنگام اندازه گیری عسل برای دستور العمل ها، پوشاندن قاشق یا فنجان اندازه گیری با روغن به عسل کمک می کند تا درست بیرون بیاید! این امر استفاده از عسل در پخت و پز را بسیار آسان می کند.

میگوی عسلی هم بزنید
عسل شیرین و لیموترش تند با هم ترکیب می شوند تا یک تجربه میگوی شیرین چسبناک تازه از ماهیتابه ایجاد کنند. این دستور ساده به راحتی درست می شود و می توانید انواع مختلفی را برای طعم های مختلف اضافه کنید.
- 1 پوند میگوی دم کرده و پوسته شده تازه یا منجمد-ذوب شده
- 1 قاشق سوپخوری کره
- 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون
- 2 میخک ها سیر ریز ریز شده
- 4 قاشق غذاخوری عسل
- 1 1/2 قاشق غذاخوری آب لیمو
- گوله نمک
- تکه تکه فلفل قرمز
- جعفری خرد شده – در صورت تمایل
از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید
-
میگو را از بسته بندی خارج کرده و زیر آب سرد به خوبی بشویید. کنار بگذارید و بگذارید در آبکش آبکش شوند.
-
یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط گرم کنید. روغن زیتون، کره و سیر را اضافه کنید. سیر را تفت دهید تا کمی قهوه ای شود.
-
میگوهای آبکش شده را به خوبی با مواد ذوب شده مخلوط کنید. 3-4 دقیقه با چند بار هم زدن بپزید.
-
عسل، آبلیمو و فلفل قرمز را با هم مخلوط کرده و داخل مخلوط میگو بریزید. بپزید تا سس شروع به غلیظ شدن کند.
-
از روی حرارت بردارید – برش های آهک را اضافه کنید و هم بزنید. یک چاشنی جعفری خرد شده اضافه کنید و بلافاصله سرو کنید.
خدمت رسانی: 1gکالری: 254کیلو کالریکربوهیدرات ها: 38gپروتئین: 1gچربی: 13gچربی های اشباع شده: 5gچربی های چند غیر اشباع: 8gکلسترول: 21میلی گرمسدیم: 156میلی گرمفیبر: 1gقند: 35g
طرفین برای ظرف میگو سیر عسلی شما
با این غذای عسل و میگو می توانید انواع مختلفی از غذاها را سرو کنید. ما پاستا مو فرشته را با کره و پنیر پارمزان دوست داریم.
اما، هر ظرف ماکارونی خامه ای مناسب است. و، ما اغلب از سالاد میوه یا سبزیجات بوداده به عنوان کناری برای غذاهای سرخ کردنی خود استفاده می کنیم.

از تهیه این غذای آسان با خانواده لذت ببرید. این یک راه عالی برای ارائه چیزی متفاوت از ناگت مرغ است. هنگامی که بچه ها را مجبور به امتحان کردن آن کردید، طعم عسل احتمالاً آنها را طرفدار زیادی خواهد کرد.
با عجله؟ مقداری میگو یخ زده را در دسترس داشته باشید و در صورت نیاز یک غذای سریع درست کنید. این مورد را به کتاب خود اضافه کنید دستور العمل های آسان عسل زیرا می خواهید آن را بیش از یک بار بسازید.
اگر میخواهید از قبل برنامهریزی کنید – در حالی که از وک خارج میشوید، آن را امتحان کنید مرغ عسلی هم بزنید هم.