عسل و مرغ یک دوتایی پویا در آشپزخانه ایجاد می کنند. استفاده از عسل در پخت به حفظ رطوبت و افزایش رنگ قهوه ای کمک می کند. این دستور برای مرغ عسلی پخته از عسل و خرده نان برای ایجاد یک شام مرطوب و در عین حال ترد برای خانواده شما استفاده می کند. این دستور العمل فوق العاده ساده یکی از ساده ترین دستور العمل های عسل برای امتحان است – مطمئناً مورد علاقه خواهد بود.
اسimple Baked Chicken Tenders استفاده از عسل

مرغ یک انتخاب غذایی بسیار محبوب در هنگام برنامه ریزی وعده های غذایی خانوادگی است. نکته جالب در مورد مرغ این است که می توان آن را به روش های مختلف طبخ کرد. مرغ سرخ شده، سرخ شده، خورشتی یا پخته شده، غذای پر فرصتی است.
ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر، خط مشی افشای حریم خصوصی و وابسته را بخوانید.
عسل را می توان تقریباً در هر روش پخت و پز استفاده کرد اما یک شریک عالی برای پخت است. به حفظ رطوبت کمک می کند و حتی قهوه ای شدن را تشویق می کند.
عناصر:
- فیله مرغ
- عسل
- مایونز
- خرده نان ایتالیایی
- پنیر پارمسان
فیله مرغ: من از نرم های از قبل برش خورده استفاده کردم، اما شما می توانید سینه مرغ بدون استخوان بخرید و آن را به صورت نوار برش دهید تا نان های خود را درست کنید.
عسل: می توان از آن در انواع مختلف دستور العمل ها استفاده کرد و تقریباً برای همیشه ماندگار است. امیدوارم همیشه یک شیشه در دست داشته باشید.
البته اغلب از عسل به عنوان جایگزین شکر دانه ای استفاده می شود. در واقع می توانید به جای شکر از عسل استفاده کنید و بهترین آن را درست کنید اسکون عسل همیشه!
مایو: این دستور غذا از مایونز برای ایجاد یک پوشش مرطوب برای مناقصه مرغ استفاده می کند. با استفاده از مایونز خسته نشوید. مقدار مصرف کم است و در صورت تمایل می توانید از مایونز سبک استفاده کنید. پس از مخلوط شدن با عسل و اضافه کردن پودر نان، طعم مایونز در محصول نهایی وجود ندارد.
پودرهای سوخاری: برای سادگی می توانید در این دستور العمل مرغ عسلی پخته شده از خرده نان های طعم دار شده استفاده کنید.
خودتان خرده نان درست کنید
اگر دم دستی ندارید، می توانید پودر سوخاری را برای پوشش مرغ خود درست کنید. چند برش نان تازه را در فر 350 درجه فارنهایت به مدت 15 دقیقه بپزید. بگذارید خنک شود.
سپس نان خرد شده را در یک کیسه پلاستیکی قرار دهید و از وردنه برای خرد کردن استفاده کنید. در صورت تمایل می توانید ادویه ایتالیایی اضافه کنید. حالا شما خرده نان فانتزی دارید.
نکاتی برای تهیه مرغ خام
مراحل اولیه آماده سازی مرغ خام شما ممکن است کمی نامرتب باشد. مایونز، عسل و مرغ خیس می تواند سخت باشد.
بعد از اینکه آنها را با مواد مرطوب پوشانید، از کیسه ای برای مخلوط خرده نان استفاده کنید. این بسیار ساده تر از تلاش برای فرو بردن هر یک از آنها در یک زمان است.

آیا این دستور پخت را دوست داشتید؟ لطفاً یک رتبه 5 ستاره (⭐⭐⭐⭐⭐) در کارت دستور غذای زیر بگذارید. و فراموش نکنید که من را در فیس بوک و دنبال کنید اینستاگرام.

دستور پخت مرغ عسلی
مرغ پخته شده خوشمزه که با استفاده از عسل و خرده نان برای پوششی ترد درست شده است. در صورت تمایل مقداری چاشنی ایتالیایی اضافه کنید تا طعم بیشتری به آنها بدهید. مرطوب و خوشمزه.
- 1 پوند فیله مرغ
- 2 قاشق غذاخوری مایو
- 1 قاشق سوپخوری عسل
- 1/2 فنجان خرده نان ایتالیایی (اختیاری)
- 1/2 فنجان پنیر پارمسان
از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید
-
سس مایونز و عسل را با هم مخلوط کنید – به یک کاسه حاوی تکههای مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید – مواد را با مخلوط بپوشانید.
-
خرده های نان را در یک کیسه پلاستیکی قرار دهید.
-
نان های روکش شده را 2 یا 3 بار در کیسه خرده نان بریزید.
-
نوارهای مرغ را در یک لایه روی ورقه پخت یا تابه ای که با اسپری پخت و پز اسپری شده است قرار دهید. می توانید به جای آن از روکش فویل برای تمیز کردن راحت تر استفاده کنید.
-
پنیر پارمزان را روی تمام نان ها بپاشید.
-
در فر از قبل گرم شده با دمای 425 درجه فارنهایت قرار دهید.
-
به مدت 8 دقیقه بپزید – با احتیاط نانها را برگردانید.
-
8 دقیقه دیگر بپزید – از فر خارج کنید. لذت بردن
خدمت رسانی: 4اونسکالری: 399کیلو کالریکربوهیدرات ها: 20gپروتئین: 41gچربی: 16gچربی های اشباع شده: 5gچربی های چند غیر اشباع: 5gچربی اشباع شده: 4gچربی ترانس: 1gکلسترول: 112میلی گرمسدیم: 769میلی گرمپتاسیم: 626میلی گرمفیبر: 1gقند: 7gویتامین A: 220IUویتامین سی: 2میلی گرمکلسیم: 242میلی گرماهن: 2میلی گرم
گوشت مرغ عسلی پخته شده شما باید مرطوب و آب آن با پوسته ترد بیرون بیاید. من ترجیح می دهم نمک و فلفل را درست قبل از غذا به آن اضافه کنم. در صورت تمایل می توانید پنکو را جایگزین خرده نان کنید.
آنها را با سبزیجات یا برنج مورد علاقه خود به عنوان غذای جانبی همراه کنید. شما یک وعده غذایی پر پروتئین خوب آماده برای خوردن دارید.
آنها ساده هستند یا به آن چند سس غوطه ور مانند باربیکیو یا خردل عسلی اضافه می کنند – حتی طعم سس مزرعه ای عالی است – یا اینطور که خانواده من می گویند.
حالا که می بینید چه کاری می تواند انجام دهد، اجازه ندهید آن شیشه عسل به تنهایی در انبار بنشیند – برخی از این موارد دیگر دستور العمل های آسان عسل. وقت آن است که یک را امتحان کنید مرغ عسلی هم بزنید یا اگر یکی دارید – چطور؟ مرغ عسلی سرخ کن هوا. و برای دسر، شاید مقداری کوکی های زغال اخته عسلی!