عسل و مرغ چه ترکیب خوبی آن هدیه شیرین زنبورها در هر آشپزخانه خانه ای جای خود را به دست آورده است. در واقع عسل را می توان در هر قسمت از غذا از پیش غذا گرفته تا دسر گنجاند. این را امتحان کن مرغ عسلی هم بزنید تا رطوبت را قفل کند و کمی شیرینی به زندگی شما بیافزاید.
مرغ را با عسل سرخ کنید

مرغ یکی از محبوب ترین گوشت ها در ایالات متحده است. می توان آن را به روش های مختلف تهیه کرد و این باعث می شود برای آن شام های غیرمنتظره به فریزر شما افزوده شود.
یکی دیگر از موارد با کاربرد بسیار زیاد عسل است. این فقط یک خوراکی شیرین نیست که به عنوان چاشنی استفاده شود. خام عسل را می توان در دستور العمل استفاده کرد برای غذاهای سرد یا گرم استفاده از آن بسیار آسان است زیرا می توان آن را به همان روشی که شکر گرانول اندازه گیری کرد.
چون شیرین تر از شکر است – ممکن است متوجه شوید که کمتر از آن استفاده می کنید. اگرچه کالری دارد – ما باید آن را در نظر داشته باشیم.

محتویات اصلی:
- سینه مرغ – بدون استخوان و پوست
- گل کلم بروکلی
- برش های هویج
- عسل
مرغ: سینههای مرغ بدون پوست که در مکعبهای 1 اینچی قرار گرفتهاند عالی عمل میکنند. همچنین می توانید از نان هایی که ضخامت یکنواخت دارند استفاده کنید و آنها را به قطعات کوچک برش دهید. حتی ران های مرغ بدون استخوان نیز با این همزن کار می کنند.
بروکلی و هویج: این دستور به گلچه نیاز دارد و می توانید از آن به صورت تازه یا منجمد استفاده کنید. من هم از کلم بروکلی و هم از هویج استفاده کردم تا به غذای سرخ شده مرغ کمی رنگ و طعم بدهد بدون اینکه کالری زیادی اضافه کنم.
با این حال، می توانید این موارد را برای سبزیجات دیگر جایگزین کنید. اگر ترجیح می دهید – شاه بلوط آبی، گل کلم، کدو سبز یا فلفل دلمه ای سبز به خوبی کار می کنند.
عسل: این یکی از مواردی است که باید همیشه در قفسه انبار شما باشد. اگر می دانید چگونه عسل را به درستی ذخیره کنید، هرگز نباید نگران بیرون ریختن آن باشید. عسل اگر از رطوبت محافظت شود فاسد نمی شود.
آیا این دستور پخت را دوست داشتید؟ لطفاً یک رتبه 5 ستاره (⭐⭐⭐⭐⭐) در کارت دستور غذای زیر بگذارید. و فراموش نکنید که من را در فیس بوک و دنبال کنید اینستاگرام.

چاپ
مرغ عسلی هم بزنید
#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * {fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-33); }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * {fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-50); }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * {fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-66 stop { stop-color: #343434; }
عناصر
- 1 قاشق سوپخوری نمک و فلفل – اختیاری
- 3 قاشق چای خوری نشاسته ذرت
- 5 قاشق غذاخوری عسل
- 1/3 فنجان سس سویا
- 1/2 فنجان اب
- 1 پوند سینه مرغ – بدون استخوان – بدون پوست – مکعبی
- 3 میخک ها سیر خرد شده
- 3 فنجان ها گل کلم بروکلی
- 2 فنجان ها برش های هویج
- 3 قاشق غذاخوری روغن سبزیجات جمع
دستورالعمل ها
-
سینه های مرغ را به قطعات کوچک 1 اینچی برش دهید. مکعب ها یا برش ها خوب هستند اما هیچ کدام نباید بیشتر از 1 باشند" ضخیم
-
گلچه های کلم بروکلی را به قطعات کوچک و حبه های سیر را به قطعات کوچک خرد کنید.
-
۱/۲ قاشق غذاخوری روغن را در یک ووک یا تابه بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. هویج و کلم بروکلی را اضافه کنید، هر از گاهی هم بزنید – 8 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند بپزید.
-
سبزیجات را از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید.
-
تکه های مرغ را به ماهیتابه اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید. مرغ را بپزید – هر طرف را برگردانید تا بپزد – تا زمانی که وسط آن صورتی نباشد. این برای من حدود 6 دقیقه طول کشید.
-
سیر خرد شده را به مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید. یک دقیقه دیگر بپزید. سبزیجات خود را دوباره به ماهیتابه بریزید و هم بزنید.
-
در یک کاسه کوچک دیگر، آب (آب گرم بهترین است)، سس سویا و عسل را با هم ترکیب کنید. نشاسته ذرت خود را فقط با کمی آب سرد مخلوط کرده و به مخلوط سس اضافه کنید.
-
مخلوط سس خود را روی مرغ و سبزیجات بریزید و یک یا 2 دقیقه دیگر بپزید تا سس شروع به غلیظ شدن کند.
ویدئو
یادداشت
من از هویج خلال شده از قبل استفاده کردم. این باعث ترد شدن آنها می شود زیرا آنها کندتر از کلم بروکلی پخته می شوند. اگر هویج نرم می خواهید، قبل از اضافه کردن کلم بروکلی، آن را به مدت 3 دقیقه به تنهایی بپزید یا هویج خود را خیلی نازک برش دهید.
این سس شیرین نیست. اگر می خواهید دستور پخت شیرین تری داشته باشید، از عسل بیشتر و کمتر از سس سویا استفاده کنید.
من از روغن نباتی معمولی استفاده کردم، اما روغن کنجد یکی دیگر از گزینه هایی است که طعم را اضافه می کند.
این دستور غذا فقط از مقدار کمی سیر استفاده می کند. اگر از طعم آن لذت می برید – مقدار را برای یک مرغ سیر عسلی واقعی دو برابر کنید
تغذیه
نکات:
برای اطمینان از پخت و پز یکنواخت، حتما مرغ و کلم بروکلی خود را به قطعات هم اندازه برش دهید. قطعات حدود 1 اینچی شروع خوبی است. تا زمانی که یکنواخت هستند، واقعاً مهم نیست که چه اندازه باشند.
این کمک می کند تا همه قطعات به طور همزمان انجام شوند. اما البته، تکه های کوچکتر راحت تر و سریعتر پخته می شوند.
اگر میخواهید هویجها لطیف شوند، ابتدا آنها را به قابلمه اضافه کنید و 3 تا 4 دقیقه قبل از اضافه کردن کلم بروکلی اجازه دهید بپزند. این کمک می کند تا کلم بروکلی بیش از حد آماده نشود و از بین نرود.
طرفدار کلم بروکلی نیستید؟ اشکالی ندارد، به جای آن از قارچ، فلفل سبز یا فلفل قرمز استفاده کنید. آن را مال خودت کن تقریباً هر سبزی که تا سرخ شدن قابل قبول است در این سرخ کردن مرغ خوب عمل می کند.
مخلفات
غذاهای جانبی مختلفی وجود دارد که میتوانید با این پروتئین غنی ترکیب کنید دستور پخت مرغ عسلی. علاوه بر سبزیجات موجود در دستور غذا، انواع دیگر سبزیجات بخارپز انتخاب خوبی هستند. مارچوبه یا لوبیا سبز به خوبی کار می کنند. یا، در مورد نودل یا کینوا چطور؟
راستش را بخواهید، من عاشق برنج سفید هستم که می دانم برای شما خوب نیست – شاید این یک چیز جنوبی است؟ اما، میتوانید به جای آن از سایر طرفها استفاده کنید – برنج قهوهای وحشی را برای یک جایگزین دلچسب در نظر بگیرید. یکی دیگر از گزینه های سالم تر برنج گل کلم است.

ایده های بیشتر دستور غذا
الان متوقف نشو این تازه شروع کار است. آیا نیاز به استراحت از مرغ دارید؟ چطور در مورد یک میگوی عسلی هم بزنید? یا، آیا به یک وعده غذایی سریع با گوشت سفید دیگر نیاز دارید؟ – گوشت خوک کبابی سیر عسلی.
هنگامی که غذای اصلی را تمام کردید – هنوز مقدار زیادی مواد باقی مانده خواهید داشت. در مورد برخی از میان وعده های دسر خوشمزه چطور؟ برای یک گزینه عالی که به طرز شگفت انگیزی با یک فنجان قهوه داغ می آید، امتحان کنید کوکی های زغال اخته عسلی.
دستور العمل های سرخ کردنی مرغ بسیار محبوب هستند زیرا سریع و آسان تهیه می شوند. همین را می توان برای مرغ پخته شده در سرخ کن هوا. مزیت دیگر این است که می توانید جایگزین های زیادی برای سبزیجات اضافه شده ایجاد کنید. این به شما امکان می دهد از چیزهایی که احتمالاً قبلاً در آشپزخانه دارید استفاده کنید.
The post Honey Chicken Stir Fry اولین بار در Carolina Honeybees Charlotte Anderson پدیدار شد.