مرغ یک غذای محبوب در منوی بسیاری از خانه ها است. راه های زیادی وجود دارد که می توانید آن را تعمیر کنید و گاهی اوقات هزینه کمتری نسبت به سایر برش های گوشت دارد. با محبوبیت یک وسیله آشپزخانه به نام “سرخ کن هوا”، تهیه مرغ سرخ شده بسیار ساده تر شده است. در این دستور غذا برای سرخ کن هوا مرغ عسلی ما کارایی سرخ کن را با پوشش خوشمزه سویا عسل ترکیب می کنیم.
مرغ عسلی شیرین: یک وعده غذایی سریع و ساده

برای کسانی از شما که در آشپزخانه مهارت دارید، استعداد شما را تحسین می کنم. خود من، خوب من به دستور العمل هایی نیاز دارم که ساده و آسان تهیه شوند. همه اعضای خانواده ما مرغ را دوست دارند، بنابراین در منوی غذا بسیار قرار می گیرد.
ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر، خط مشی افشای حریم خصوصی و وابسته را بخوانید.
و به عنوان یک زنبوردار، همیشه شیشه های عسل در اطرافم نشسته است. راستش من معمولا یک سطل 5 گالنی در دسترس دارم. هرگز نباید اجازه داد عسل خوب هدر برود.
در صورت امکان، من عاشق ترکیب کردن هستم عسل در دستور العمل های من. این یک غذای همه کاره است. هدیه ای فوق العاده از زنبورها
عناصر:
حتی اگر دستور تهیه ران مرغ را می طلبد، می توانید از سینه مرغ بدون استخوان استفاده کنید – اگر این همان چیزی است که در دست دارید. با این حال، ممکن است با استفاده از ران نتایج بهتری داشته باشید. وقتی سرخ میشوند طعمدارتر و مرطوبتر میشوند.
هر عسل خوب قابل استفاده است اما من همیشه عسل خام را توصیه می کنم. گل وحشی اصطلاحی است که برای توصیف بیشتر عسل های فروخته شده استفاده می شود. این فقط یک اصطلاح صنعتی است که به این معنی است که عسل از شهد بسیاری از گیاهان گلدار مختلف ساخته شده است.
متقابلا، انواع عسل عمدتاً از یک منبع شهد ساخته شده است. ممکن است این موارد را بشناسید: شبدر، شکوفه پرتقال، توپلو و غیره. نیازی به صرف هزینه اضافی برای عسل مخصوص این دستور نیست، عسل معمولی به خوبی جواب می دهد.
در رنگ عسلی شما انتخاب کنید مهم نیست عسل تیره طعم قوی تری دارد. با این حال، دستور تهیه سس حاوی سس سویا به عنوان یک ماده است. به هر حال هوا تاریک خواهد بود.
آیا این دستور پخت را دوست داشتید؟ لطفاً یک رتبه 5 ستاره (⭐⭐⭐⭐⭐) در کارت دستور غذای زیر بگذارید. و فراموش نکنید که من را در فیس بوک و دنبال کنید اینستاگرام.

طرز تهیه مرغ عسلی سرخ کن هوا
تکه های مرغ ترد و خوشمزه و سالم که در سرخ کن با هوا پخته شده و با سس عسلی شیرین و تند پوشیده شده اند.
- 6 قطعات ران مرغ: بدون استخوان، بدون پوست
- 4 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
- 3/4 فنجان عسل خام
- 1/3 فنجان سس سویا
- 2 قاشق غذاخوری سس گوجه
- 2 قاشق غذاخوری شکر قهوهای
- 1/2 قاشق چایخوری زنجبیل زمینی
- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون (اختیاری)
از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید
-
مرغ را برش داده و بپوشانید ران مرغ را تکه تکه کنید – اندازه ناگت بزرگ خوب است. آنها را در یک کاسه متوسط بریزید و روی آنها نشاسته ذرت بپاشید.فقط کمی نشاسته ذرت لازم است. کمی اضافه کنید و تکه های مرغ را هم بزنید یا بریزید تا روی آن ها پوشانده شود – کمی بیشتر اضافه کنید و در صورت نیاز تکرار کنید. شما یک پوشش ضخیم نمی خواهید – فقط کمی.اگر اسپری روغن دارید، توصیه می شود روی تکه های مرغ مه بسیار ملایمی بمالید. اگر اسپری ندارید، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون را به کاسه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پوشش داده شود.
-
سرخ کن هوا را از قبل گرم کنیدبرای جلوگیری از چسبندگی و تمیز کردن راحت تر، یک کت بسیار سبک را روی سبد بمالید و خشک کن هوا را داخل آن قرار دهید.سرخ کن هوا را از قبل گرم کنید. در حالی که همه آنها مشابه هستند، تفاوت هایی نیز وجود دارد – دستورالعمل های مدل خود را دنبال کنید.من دستگاه خود را به مدت 5 دقیقه در دمای 390 درجه فارنهایت گرم می کنم.
-
طبخ تا انجام شودتکه های مرغ را در سبد سرخ کن بچینید – شلوغ نکنید. در اطراف هر قطعه باید فضایی برای جریان هوا وجود داشته باشد. بسته به اندازه دستگاه، ممکن است مجبور شوید از 2 چرخه پخت استفاده کنید.در دمای 390 درجه فارنهایت به مدت 6 تا 8 دقیقه بپزید – سپس سبد را با دقت بردارید. مراقب باش گرمه! برای برگرداندن هر تکه مرغ از انبر با روکش سیلیکونی استفاده کنید.به سرخکن برگردید و 6 تا 8 دقیقه دیگر بپزید (یا تا زمانی که دمای داخلی تکههای مرغ به 165 درجه فارنهایت برسد. برخی از دستور العملها زمان پخت بسیار طولانیتری دارند.با این حال، در واحد من – مرغ پخته شده بسیار طولانی تر خشک و سفت می شود. البته بستگی به برش مرغ و اندازه مکعب های شما دارد.
-
درست کردن سسدر حالی که مرغ در حال پختن است، وقت آن است که سس خود را آماده کنید. در یک قابلمه کوچک، سس سویا، شکر قهوه ای، عسل، زنجبیل و سس کچاپ را با هم مخلوط کنید. از یک لیسک استفاده کنید تا آنها را به خوبی ترکیب کنید و روی دمای متوسط کم گرم کنید.مخلوط را به جوش بیاورید. 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. حرارت را ادامه دهید و در صورت لزوم نشاسته ذرت بیشتری اضافه کنید تا به ضخامت دلخواهتان برسد.این را با دقت تماشا کنید، در غیر این صورت می جوشد و یک آشفتگی بزرگ ایجاد می کند!
-
ترکیب سس مرغ و عسلوقتی مرغ تمام شد و سس آماده شد، هر دو را در یک تابه متوسط مخلوط کنید. هم بزنید تا تمام تکه های مرغ را بپوشاند و فقط چند دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.این دستور العمل مرغ عسلی سرخ کن هوا نسبت به برنج سفید خوشمزه است. اما می توانید آن را با یک سبزی مورد علاقه هم ست کنید.
کالری: 300کیلو کالریکربوهیدرات ها: 69gپروتئین: 3gچربی: 4gچربی های اشباع شده: 1gچربی های چند غیر اشباع: 1gچربی اشباع شده: 3gکلسترول: 1میلی گرمسدیم: 1154میلی گرمپتاسیم: 113میلی گرمفیبر: 1gقند: 60gویتامین A: 39IUویتامین سی: 1میلی گرمکلسیم: 14میلی گرماهن: 1میلی گرم
نکات اضافی برای مرغ عسلی
البته این دستور را بدون سرخ کن هم می توانید درست کنید و خوشمزه می شود. به سادگی زمان بیشتری می برد و ممکن است به دلیل روغن اضافی مورد نیاز کالری بیشتری اضافه کند.
سس سویای عسلی شما شیرین و چسبناک خواهد بود. این ظرف به راحتی در مایکروویو یا در تابه روی اجاق گاز گرم می شود. چند روز در یخچال نگهداری می شود.
حتی اگر گزینه سالمی نیست، می توانید آن را به سادگی روی برنج سفید سرو کنید – اگر شما هم مثل من طرفدار برنج هستید. یا، گزینه سالم تری را انتخاب کنید و مقداری سبزیجات بخارپز شده را به عنوان کناری اضافه کنید: هویج، لوبیا سبز و غیره.
آن شیشه عسل را روی قفسه نگذارید. با برخی از دستور العمل های خود آزمایش کنید. اگر به دنبال غذای مرغ دیگری با عسل هستید، یک غذای مرغ را امتحان کنید مرغ عسلی هم بزنید با سبزیجات از قبل در مخلوط.
یا “گوشت سفید دیگر” را امتحان کنید و برای برخی از آنها کباب کنید گوشت خوک کبابی سیر عسلی – خوشمزه – لذیذ!