
این ماه ملی عسل است و ما بار دیگر با برخی از بهترین نانوایی های خرده فروشی در ایالات متحده برای تبلیغ عسل، زنبورهای عسل و استفاده از این ماده 100% کاملا طبیعی در نان، شیرینی و کالاهای شیرین همکاری می کنیم.
چرا از عسل در غذاهای نانوایی استفاده کنیم؟ طعم، عملکرد و بازاریابی. عسل یک ماده عالی برای تحویل هر سه است. این باعث طعم بهتر غذاهای نانوایی می شود، به طور طبیعی از رشد کپک جلوگیری می کند و مصرف کنندگان عاشق عسل هستند!
در طول ماه سپتامبر، یکی از این نانواییهای خردهفروشی را بررسی کنید و غذاهای پخته شده با عسل را خریداری کنید.
فلوریول، شیکاگو، ایلینوی

ما در پنج سال گذشته با Floriole کار کردهایم و هیجانزده هستیم که یک بار دیگر برای ماه ملی عسل با آنها همکاری کنیم. مالک ساندرا هال ابتدا در سال 2014 در اجلاس پخت عسل ما شرکت کرد و سپس در پروژه همکاری ستاره های پخت عسل ما در سال 2016 شرکت کرد.
این فرصتهای آموزش عمیق عسل به الهام بخشیدن به استفاده از عسل در نانوایی او کمک کرد، و او حتی زنبورهای عسل را در باغ پشت بام خود نگهداری کرده است! گونه عسل مورد علاقه او: شکوفه پرتقال. من عاشق نتهای گلدار و نارنجی عسل شکوفه پرتقال هستم. آنها واقعاً از عسل استفاده می کنند و در مجموعه ای از غذاهای نانوایی بسیار خوب عمل می کند.
او از عسل شکوفه پرتقال در یک نوار عسل کنجد پپیتا و همچنین محصولات بیشماری دیگر مانند نان و کیک عسل و آناناس وارونه استفاده میکند. از کافه و نانوایی فلوریول در شیکاگو یا به صورت آنلاین دیدن کنید.
بازگشت به روز، ساوانا، جورجیا

ما اولین بار Cheryl and Grif Day را در اجلاس پخت عسل 2018 ملاقات کردیم و از آن زمان، ما از هر فرصتی برای همکاری با آنها لذت بردیم. در نانوایی آنها در ساوانا، جورجیا، مجموعه ای از غذاهای خوشمزه نانوایی را می توانید انتخاب کنید، اما ما بیسکویت ها را توصیه می کنیم. با انتخاب یکی از سه نوع عسل برای روی آنها، آنها را حتی بهتر کنید. سپتامبر امسال برای ماه ملی عسل، آنها از عسل اسطوخودوس، زغال اخته و توپلو نمونه برداری خواهند کرد. آنها را به صورت آنلاین بررسی کنید یا در ساوانا از آنها دیدن کنید.
Bakehouse متولد و نان، Lakeland، فلوریدا

Jenn Smurr که یک لیکلندر، عاشق همه غذاها و صاحب Bakehouse Born & Bread است، نان های صادقانه می پزد، از کلمه کیفیت با احساس استفاده می کند و به اجتماع اعتقاد دارد، زیرا نان بهتر است با هم شکسته شود. از زمان راه اندازی نانوایی خود در پایان سال 2015، Born & Bread Bakehouse به کیفیت و عالی در نان ها و شیرینی ها شهرت پیدا کرده است.
یکی از موارد مورد علاقه مشتریان ما کرافین شیر و عسل است. آن را با یک کرم لوبیا وانیلی پر کرده و با شربت عسل خانگی ما پر شده است.» اسمور می گوید. شربت با لیمو و هل دم کرده است. اووووف!»
عسل موجود در کرافین Milk & Honey علاوه بر اینکه یک ترکیب طعم نوستالژیک است، تعادل ایجاد می کند و شیرینی خامه شیرینی را با طعم های پیچیده تر کامل می کند. اگر در لیکلند هستید، از Born & Bread Bakehouse دیدن کنید یا اینستاگرام آنها را بررسی کنید، که دهانتان را آب میکند.
Gracious Bakery + Café، نیواورلئان، لوئیزیانا

مگان فورمن از شیرینی شیرین، یکی دیگر از شرکتکنندگان دو بار در اجلاس پخت عسل است که در رویدادهایی در سالهای 2014 و 2016 شرکت کرده است. اخیراً، مگان با ما بر روی کتاب دستور پخت ما کار کرد و با دو فرمول عالی، یک دونات لعابدار عسلی و کیک آویشن عسلی همکاری کرد. کیک های آویشن عسلی واقعاً برجسته هستند و شیرینی عسل را با نت های گیاهی آویشن متعادل می کنند. توصیه می کنیم همین امروز این کیک ها را درست کنید! در اینجا دستور پخت است.