اعتبار عکس: Honey Mama’s
در طول دهه گذشته، Honey Mama’s بر تعهد خود به مواد تمیز و با کیفیت در دسر بارهای خود ایستاده است. این یکی از دلایلی است که باعث شده عسل به فرمول و نام شرکت راه پیدا کند.
کریستی گلدزبی، بنیانگذار Honey Mama و آیوی انترکین، مدیر نوآوری، هنوز در درخشش فینالیست NEXTY در نمایشگاه محصولات طبیعی شرق امسال، با هیئت ملی عسل درباره میلههای ترافل کاکائو این شرکت گفتگو کردند.
NHB: بیایید با عسل شروع کنیم. چرا تصمیم گرفتید از عسل به عنوان تنها شیرین کننده استفاده کنید؟
گلدزبی: این یکی از موارد مورد علاقه من برای صحبت کردن است. برای حدود یک یا دو سال تلاش میکردم راهی برای ایجاد محصولی بیابم که مردم را تشویق کند غذا را به عنوان دارو بشناسند، و میخواستم طعم فوقالعاده لذیذی داشته باشد، نه فقط کاربردی. من با قندهای پایین گلیسمی بازی کردم، و همه آنها زیبا بودند، اما به طور تصادفی با یک کتاب آشپزی غذای خام برخورد کردم، و در آن شیرجه دستور غذا، عسل پیدا کردم.
شماره یک، به محض اینکه آن را خوردم، احساسی را که داشتم دوست داشتم. من یک غذای فوری را احساس کردم، و مشخصات طعم فوق العاده خوشمزه بود. یادداشت هایی مانند “غذا” داشت. عسل در تمام غذاها آنقدر “بله” بود که می خواستم آن را با آن جفت کنم. همچنین چسب برای نوار بود – بلافاصله یک عنصر مهم بود، و من عاشق آن شدم. معجزه است.
انترکین: من در سفر سلامتی خودم بودم و واقعاً در مورد شیرین کننده ها و عسل یاد می گرفتم. این یک شیرین کننده است، اما یک غذا نیز هست. این ضد باکتری، ضد قارچ و ضد التهاب است. Honey Mama’s را در بازار کشاورزان پیدا کردم و حدود یک سال بعد برای کار به اینجا آمدم. عسل با روشی که من سعی می کردم غذا بخورم مناسب بود.
NHB: چگونه تصمیم می گیرید چه طعم های جدیدی را معرفی کنید؟
گلدزبی: به نوستالژیک خم میشوم. نارنگی تاهینی مانند یک میله باترفینگر است، اما چگونه می توانیم از چیزهایی استفاده کنیم که مورد علاقه کلاسیک دوران کودکی ما هستند و از چیزهایی استفاده کنیم که مردم دوست دارند؟
انترکین: اینگونه بود که مجموعه کیک ما به وجود آمد – به دنبال آن نوستالژی است. مدتی پیش روی کیک شکلاتی کار کرده بودیم و فرصتی پیش آمد که یک نوار بدون پودر کاکائو منتشر کنیم. [NEXTY Finalist Birthday Cake Blonde Truffle Bar]. بسیار خوب است که این محصولات را بسازید که با غذاهای 100٪ کامل تهیه شده و باعث می شود شما خوردن کیک را در کودکی به یاد آورید. ما همیشه با پایه شگفت انگیز عسل و روغن نارگیل شروع می کنیم و از آنجا می سازیم.
NHB: در حال حاضر رقابت زیادی در قفسه ها وجود دارد. چگونه خودتان را متمایز می کنید؟
گلدزبی: بافت یکی از اصلیترین چیزهایی است که واقعاً ما را متمایز میکند، و بازگشت به عسل و روغن نارگیل – چربیای است که به جای کره کاکائو استفاده میکنیم. این یک تمایز بزرگ برای ما است. Honey Mama’s وقتی آن را در دهان خود قرار می دهید، بسیار بیشتر از یک تجربه چشم نواز است.
انترکین: برای من این موضوع همچنین به بافت و حس دهانی مربوط میشود که وقتی به کافه Honey Mama گاز میزنید. وقتی آن را به پایان می رساند، ما یک دسر هستیم، و این بافت شگفت انگیزی است که شما نمی توانید آن را در هیچ جای دیگری در یک نوار ساخته شده از مواد واقعاً تمیز با ارزش غذایی پیدا کنید. میلههای ما در هر وعده هفت گرم شکر دارند و این همه از عسل و شاید میوههای خشک بسته به نوع آن است. اینها همه غذای واقعی، مواد مغذی شگفت انگیز، و حمایت از سلامت روده است – شما در هیچ جای دیگری مانند تنقلات شیرین آن را پیدا نمی کنید. عسل طبیعی ترین شیرین کننده ای است که می توانید داشته باشید. هرگز خراب نمی شود. این یک غذای کامل و خالص است و هزاران سال است که وجود دارد. من فکر میکنم عسل نقش مهمتری نسبت به یک شیرینکننده دارد.