لیموناد شیرین عسل: یک پیچ و تاب با طراوت


تصویر پنهان پینترست

وقتی به یک نوشیدنی خنک و خنک نیاز دارید، چیزهای کمی با یک لیوان بلند لیموناد مقایسه می شود. ترکیب طعم لذیذ لیمو و شیرینی طبیعی عسل یک نوشیدنی خوشمزه و مغذی را به همراه دارد. با شیرین کننده های مصنوعی و قندهای تصفیه شده خداحافظی کنید. این دستور برای لیموناد شیرین شده با عسل مطمئناً در یک روز گرم به نقطه شیرین شما خواهد رسید.

طرز تهیه لیموناد با عسل

لیوان تازه آبلیمو و پارچ شیرین شده با عسل خانگی.

یک لیوان لیموناد چقدر باید شیرین باشد؟ خوب، این بستگی به این دارد که از چه کسی بپرسید – برخی از آنها نسبت به دیگران از تلخی بیشتری لذت می برند. مهم نیست که در چه زمانی از مقیاس ترش/شیرینی استفاده می کنید – از عسل به جای شکر در لیموناد خود استفاده کنید آثار بزرگ.

ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر، خط مشی افشای حریم خصوصی و وابسته من را بخوانید.

در واقع مزایای متعددی برای استفاده از عسل برای شیرین کردن لیموناد وجود دارد – البته فراتر از شیرینی آشکار.

عسل نسبت به اکثر قندهای تصفیه شده گزینه سالم تری در نظر گرفته می شود. حاوی مواد معدنی طبیعی، ویتامین ها و آنزیم هایی است که برای بدن مفید هستند. در حالی که شکر سفید فقط کالری خالی است.

بسته به انواع عسل شما انتخاب می کنید، طعم گل های لطیفی را به لیموناد شما اضافه می کند. را رنگ عسلی و حتی طعم آن بسته به منبع شهد مورد استفاده برای تهیه آن متفاوت است.

هنگام استفاده از عسل در دستور العمل ها شیرینی دلخواه و مقداری غذا و طعم اضافه را دریافت می کنید. این دلیلی است که علاقه مندان به درمان های طبیعی این کار را انجام می دهند آب سیب با عسل.

عناصر

عسل در یک کاسه، آب و لیموی تازه.

اب – برای تهیه لیموناد نیازی به تهیه «آب مخصوص» نیست. با این حال، اگر می خواهید از نوع خاصی استفاده کنید، این کار ضرری ندارد. من معمولاً از آب صاف شده مستقیماً از درب یخچال استفاده می کنم.

لیمو – هنگام خرید لیمو، مطمئن شوید که لیموهای تازه را انتخاب کنید که چروک یا چروک نشده باشند. اینها بیشترین آب لیمو را تولید می کنند. آنها باید در دمای اتاق باشند.

لیموهای تازه خود را انتخاب کنید و پس از بازگشت به خانه حتما آنها را به خوبی بشویید. چه کسی می داند که چند دست کثیف آنها را در فروشگاه مواد غذایی فشار داده است.

عسل – عسل خام معمولی برای تهیه لیموناد یا استفاده به عنوان یک شیرین کننده جایگزین در اکثر دستور العمل ها عالی است. ترکیب چند گل اغلب عسل گل وحشی نامیده می شود. زنبورها آن را از ترکیبی از انواع مختلف شهد گیاهی درست کردند.

البته، شما می توانید یک را انتخاب کنید عسل با تنوع خاص (شدر، توپلو و غیره) اما مراقب باشید. شما نمی خواهید طعم هایتان با هم تداخل پیدا کند و هر نوع طعم عسل به خوبی با طعم لیمو ترکیب نمی شود.

به انجمن زنبورداری ما بپیوندید

رایگان “رازهای زنبورداری موفق” به همراه خبرنامه هفتگی با اطلاعاتی درباره زنبورها، زنبورداری و موارد دیگر…

نکات تخصصی

برای آب گیری از لیموهای با دمای اتاق استفاده کنید. اگر آبمیوه گیری واقعی ندارید، لیموها را از وسط نصف کنید و از پشت یک قاشق غذاخوری برای آب گیری استفاده کنید.

بطری های کوچک آب لیمو که می توانید بخرید نیز کارساز خواهد بود. با این حال، طعم آن بسیار متفاوت از طعم لیموی تازه است.

عسل به لطف خدا محلول در آب است. اما مخلوط کردن آن در آب سرد دشوار است – به همین دلیل است که ما فقط مقدار کمی آب را گرم می کنیم تا ویسکوزیته عسل را کاهش دهیم.

این نوشیدنی سرد برای تابستان گرم یا هر زمانی که به چیزی خنک و با طراوت نیاز دارید عالی است. یک ایده عالی دیگر برای هوای گرم این است بستنی های عسلی خانگی – دارای میوه دلخواه شما

با این حال، این را فراموش نکنید عسل، لیمو و زنجبیل یک چای داغ عالی درست کنید شما می توانید هر نوع را شیرین کنید چای با عسل. و بسیاری از مردم در مورد فواید آن ابراز خوشحالی می کنند سیب آتشین خانگی.

آیا از ساخت داروهای طبیعی لذت می برید؟ اگر اینطور است، می توانید از عسل برای تهیه غذای خانگی خود استفاده کنید قطره سرفه. می توانید آنها را به هر شکلی که دوست دارید درست کنید.

البته اگر در حال برنامه ریزی یک مهمانی با تم عسلی هستید (و چرا که نه)، برخی از این ها را شلاق بزنید کوکی های عسلی ترد. اگر از کاترهای شیرینی زنبوری شکل استفاده می کنید، بسیار دوست داشتنی هستند. و البته این سالم تر نسخه کوکی های کره بادام زمینی همیشه برنده است

لیموناد خانگی چقدر ماندگاری دارد؟

لیموناد خانگی حدود 5-7 روز در یخچال ماندگاری دارد. من دوست دارم آن را در یک پارچ سرپوشیده نگه دارم (کمی بسته بندی پلاستیکی انجام می دهد). یا از خود استفاده کنید بسته بندی موم DIY برای محافظت از لیموناد عسلی خود

پیشنهادات خدمت

اگر احساس می کنید حال و هوای جشن دارید یا در حال برنامه ریزی یک مهمانی خاص هستید، از “لباس کردن” نوشیدنی خود نترسید.

  • برش هایی از میوه های تازه – مانند توت فرنگی یا زغال اخته را اضافه کنید
  • چند برگ نعناع تازه خوب خواهد بود
  • پاشیدن دارچین یا جوز هندی یک لمس خوب است

پیشنهادات جفت سازی

نشستن در بیرون در نزدیکی باغ پاسیو دوستدار زنبور عسل در واقع بسیار خوب است. اما، شاید شما هم می خواهید چیزی بخورید؟

چند ساندویچ ساده یا سالاد تابستانی مانند این را امتحان کنید سالاد میوه لیمو عسل استفاده از میوه در فصل

برای یک وعده غذایی مفیدتر، مقداری بریزید گوشت خوک با لعاب عسل روی کباب پز و مطابق با موضوع ما – این خوشمزه را در نظر بگیرید آناناس لعاب دار عسلی. (هر چند ممکن است بعد از لیموناد بهتر باشد – 😉

از خواص طبیعی لیموناد شیرین شده با عسل لذت ببرید: یک پیچ و تاب با طراوت در یک نوشیدنی کلاسیک مورد علاقه. عطش خود را بدون احساس گناه با این نوشیدنی غیر قابل مقاومت رفع کنید.

آیا این دستور پخت را دوست داشتید؟ لطفاً یک رتبه 5 ستاره (⭐⭐⭐⭐⭐) در کارت دستور غذای زیر بگذارید. و فراموش نکنید که من را در فیس بوک و دنبال کنید اینستاگرام.

لیموناد شیرین شده با پارچ و لیوان عسل با برش.

دستور العمل لیموناد عسل

شارلوت اندرسون @ Carolina Honeybees, LLC

طعم تازه لیموناد خانگی را به آشپزخانه خود بیاورید. برای درست کردن این دستور غذا فقط به 3 ماده نیاز دارید و هر زمان که بخواهید طعم تازه ای به آن می دهد.

زمان آماده سازی 5 دقایق

زمان پخت 10 دقایق

زمان کل 15 دقایق

دوره نوشیدنی

غذا آمریکایی

خدمات 5

کالری 114 کیلو کالری

  • 1 فنجان آب لیمو (5-6 لیمو)
  • 1/2 فنجان عسل
  • 4 فنجان ها اب

از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید

  • 3 1/2 فنجان آب سرد را اندازه کنید و در یک پارچ کوچک یا ظرف مشابه بریزید.

  • یکی از لیموها را به ورقه های نازک برش دهید و کنار بگذارید.

  • با چاقو بقیه لیموها را از وسط نصف کنید. از آبمیوه گیری (یا دستان خود) برای فشار دادن آنها استفاده کنید و بیشتر آب میوه را در یک ظرف کوچک بردارید. پوست، پالپ و دانه ها را دور بریزید. به 1 فنجان آب میوه نیاز دارید.

  • 1/2 فنجان عسل خود را در یک کاسه کوچک اندازه کنید. و 1/2 فنجان آب بسیار گرم تا داغ. هم بزنید، هم بزنید، هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.

  • مخلوط آب عسل و آب لیمو را در ظرف اصلی آب خود بریزید و چند دقیقه سریع هم بزنید. حالا تکه های ورقه شده لیمو را اضافه کنید. لیموناد شیرین شده عسلی خود را در یخچال بگذارید و بگذارید خنک شود.

*مقدار عسل و آب را متناسب با ذائقه خود تنظیم کنید. اگر از لیموناد شیرین لذت می برید – به جای 1/2 فنجان از 3/4 فنجان عسل برای دستور غذا استفاده کنید.
*قبل از مصرف حتما لیموهای خود را بشویید.
*می توانید از آب لیموی بطری شده از کنسانتره استفاده کنید اما طعم آن بسیار متفاوت خواهد بود.
*در صورت تمایل چند شاخه نعنا یا تمشک اضافه کنید.
*روی پارچ را تا زمانی که در یخچال قرار دارد بپوشانید تا خنک شود.

خدمت: 1فنجانکالری: 114کیلو کالریکربوهیدرات ها: 31gپروتئین: 1gچربی: 1gچربی های اشباع شده: 1gچربی های چند غیر اشباع: 1gچربی اشباع شده: 1gسدیم: 11میلی گرمپتاسیم: 68میلی گرمفیبر: 1gقند: 29gویتامین A: 3IUویتامین سی: 19میلی گرمکلسیم: 11میلی گرماهن: 1میلی گرم

کلمه کلیدی آشپزی با عسل



سفارش فوری عسل ♥