
فوقالعادهترین زمان سال است، و اکنون میتوان تعطیلات را با جدیدترین دمنوش عسل جشن گرفت – تعطیلات عسل، به لطف همکاری با انجمن چکمههای صورتی سنت لوئیس و هیئت ملی عسل (NHB).
انجمن چکمه های صورتی که در سال 2007 تأسیس شد، یک سازمان غیرانتفاعی است که برای توانمندسازی، الهام بخشیدن، حمایت و آموزش زنان در صنعت آبجو تأسیس شده است. هدف این جامعه تشویق زنان بیشتر برای ورود به عرصه آبجوسازی است، منطقه ای که به طور سنتی تحت سلطه مردان است. شعبه سنت لوئیس، که سال گذشته تأسیس شد، مانند بسیاری از انجمنهای خواهرش، متشکل از زنان آبجو است که همه این کارها را انجام میدهند. آنها مالک، بسته بندی، طراح، سرور، نویسنده و غیره هستند. آموزش با چکمه های صورتی مهم است، که برنامه های سمینار، جلسات و پیشرفت شغلی را از طریق بورسیه تحصیلی ارائه می دهد. و، این یک راه عالی برای ایجاد شبکه برای زنانی است که اشتیاق یکسانی به آبجو و فرآیند دم کردن دارند.
NHB با انجمن چکمه های صورتی سنت لوئیس همکاری کرده است تا آبجوی ساخته شده با عسل را برای تعطیلات تولید کند. آماندا میکولای، متخصص آزمایشگاه در Urban Chestnut Brewing، و Libby Crider، یکی از مالکان در 2nd Shift Brewing، گرد هم آمدند تا Honey Holiday را ایجاد کنند که این هفته برای انتشار در اواسط نوامبر آماده شد.
سفر Mikolay با انجمن چکمه های صورتی و Urban Chestnut یک «سوار دیوانه» خودخوانده بوده است. او در کارخانه آبجوسازی سنت لوئیس بهعنوان کارآموز هماهنگکننده حسی شروع به کار کرد و تا جایگاه متخصص آزمایشگاهی کار کرد، جایی که اکنون روزهای خود را با راهاندازی پانلهای مزه، شناسایی طعمهای خاص و کنترل کیفیت میگذراند.
این موقعیت تحلیلی باعث شده است که Mikolay از شیمی برای بررسی کیفیت آبجو در طول فرآیند تخمیر استفاده کند، شبیه به انجام دورهای روزانه در بیمارستان. او با لیبی و استیو کرایدر، صاحبان 2nd Shift، شریک شد تا Honey Holiday را بسازد.
میکولای گفت: «ما Honey Holiday را بر اساس آبجوی محبوب شیفت دوم، «Cat Spit Stout» قرار دادیم. با این حال، افزودن عسل این آبجو جدید ABV آن را به حدود 7.9٪ افزایش داده است.
در رابطه با طعم آن، میکولای گفت: “من دیروز از محصول نهایی نمونه گرفتم و نت های خشک و جامد گیلاس را روی عطر و طعم آن دریافت کردم، بنابراین من واقعا از این که چگونه ظاهر شد راضی هستم.”
تاریخ انتشار هدفمند Honey Holiday اواسط نوامبر است.
میکولای گفت: «لیبی و استیو برای انجام یک سری دیگر، بسته به اینکه چقدر سریع فروخته میشوند، بسیار آماده هستند. ما امیدواریم که بتوانیم پول کافی برای بورسیه تحصیلی اینجا در سنت لوئیس یا برای یک دانشگاه محلی جمع آوری کنیم. این راهی است که ما در شهر با زنانی که به طور فعال آبجوسازی میکنند و تجربیات دیگران را در سفر آبجوسازی خود سرمایهگذاری میکنند، بیشتر آشنا شویم.»
میکولای که خودش زنبوری پرمشغله است، همچنین به عنوان زنبوردار کندوهایی که در منطقه Urban Chestnut’s Grove قرار دارد، خدمت می کند. میکولای پس از شرکت در اجلاس آبجو عسل NHB، یک کنفرانس سه روزه که در سنت لوئیس برگزار شد، الهام گرفت تا زنبورداری را به مهارت های خود اضافه کند.
فکر کردن به تمام اطلاعات پیرامون زنبورها به طور کلی دیوانه کننده است. مردم هنوز در حال یادگیری هستند، حتی زنبوردارانی که سال ها این کار را انجام داده اند. آنها می گویند، “اوه، شما باور نمی کنید زنبورهای من چه کردند!” میکولای گفت.
زمستان گذرانی کندوها و دسترسی به منبع غذایی برای زنبورها در لیست بعدی میکولای قرار دارد و او در حال توسعه یک ایده خانگی برای کار با کندوهای تاسیس شده برای عایق کاری بهتر برای فصل زمستان آینده است. و البته، او هر ماه یکبار با انجمن چکمه های صورتی ملاقات خواهد کرد.
«معمولاً یک بخش آموزشی وجود دارد، تمرکز واضحی بر آموزش زنان در صنعت است، اما ما سعی نمیکنیم کسی را کنار بگذاریم. مردان نیز خوش آمدید.» او گفت. من هنوز هم با آبجوسازی هایی مواجه می شوم که زنان زیادی علاقه مند به آبجوسازی نیستند، و این خوب است. این یک زمینه کاملاً جالب است، فرآیند تخمیر، و به شدت به توانایی انجام بسیاری از کارها در یک زمان متکی است. این چنین زمینه کاری است که زنان به طور طبیعی به آن تمایل دارند. آبجوسازی یک هنر چندوظیفه ای است، بنابراین اگر زنان بیشتری را علاقه مند کنیم، تعداد ما به طور بالقوه می تواند افزایش یابد.
اگر در منطقه سنت لوئیس هستید، حتماً تعطیلات عسل را بررسی کنید تا فصل تعطیلات خود را به درستی آغاز کنید!
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد فصل سنت لوئیس انجمن چکمه های صورتی، مراجعه کنید
https://www.facebook.com/PinkBootsSocietySTL/.