از صبحانه گرفته تا دسر و هر وعده غذایی در میان، خانواده ها متوجه می شوند که تعداد کمی از وعده های غذایی وجود دارد که نمی توان با افزودن ساده عسل آن را افزایش داد. چه به دنبال شیرین کردن بلغور جو دوسر صبحگاهی خود باشید و چه به دنبال کاهش حرارت غذای تند خود باشید، عسل یک همراه ایده آل آشپزخانه است. دوستان ما در خانواده نیویورک، با الهام بخشیدن به خانواده ها برای بیرون کشیدن عسل از انباری، برخی از دستور العمل های عسل مورد علاقه خود را به اشتراک می گذارند. آنها را در زیر بررسی کنید.
- کاسه اسموتی گرمسیری
- سیب آب پز عسلی
- فرنی نارگیل با عسل کاری
- نودل خامه ای عسل رامن
- نان تست فرانسوی Honey Leches
- پنیر کبابی بریوش سرخ شده