
تعداد کمی از جفت ها به اندازه عسل و پنیر طبیعی و مکمل هستند. با تنوع، سبک ها و طعم های بسیار زیاد، امکان جفت شدن تقریبا بی پایان است.
یک میانوعده آسان برای مهمانیها، هیچ چیز مانند یک تخته پنیر خوب نیست – این نکات را بررسی کنید تا میز بعدی شما تعریفی از “زنجشکن” داشته باشد – و با کمک دوست و دوستمان عسل و پنیر، ماری سیمونز ، برای شروع چند جفت ساده و خوشمزه داریم:
- شبدر: این عسل معمولی با رایحه گلی لطیف شیرین و طعمی با شیرینی ماندگار، به خوبی با لبنیاتی مانند پنیر و کره جفت می شود.
- شکوفه پرتقال: این عسل معمولی شیرین با نتهای گلی ملایم و عطری است، این عسل معمولی با پنیر بز بسیار عالی میآید و یک ماده عالی در سسهای سالاد و محصولات پخته است.
- توپلو: گلدار، کره ای، روشن، تمیز با ظاهری شیرین، عسل توپلو با پنیرهای نمکی مانند چدار به خوبی جفت می شود.
اگر به دنبال این هستید که جشن خود را در مورد همه چیز پنیر به سطح بالاتری ببرید، ما شش دستور العمل الهام گرفته از عسل و خوشمزه را داریم. از پیش غذاها و میان وعده ها گرفته تا غذاهای اصلی و دسرها، این دستور العمل ها شایسته ترین جشن هستند.
آیا شما یک جفت یا دستور پخت عسل و پنیر مورد علاقه دارید؟ ما دوست داریم در مورد آن در نظرات زیر بشنویم!