
نمی توان انکار کرد که روند قهوه صنایع دستی در حال افزایش است. مشابه کوکتلهای دستساز و آبجو، امروزه مصرفکنندگان از نوشیدنیهای قهوه منحصربهفرد و خوش طعمی استقبال میکنند که تجربهای واقعاً حرفهای را به آنها ارائه میدهد. عسل به دلیل مزایای عملکردی و تنوع گسترده ای که دارد، یک عنصر ایده آل برای دسته های نوظهور است.
عسل برای ایجاد تعادل و تقویت سایر مواد در دستور العمل ها شناخته شده است و قهوه نیز تفاوتی ندارد. برای کسانی که قهوه سیاه سنتی را تلخ میدانند، عسل این نتها را پوشانده و طعمی بینظیر به آنها اضافه میکند.
همچنین با معرفی انواع عسل می توان طعم قهوه را تغییر داد. به دلیل طعمهای متفاوت، گونههای عسل راههای جدید و هیجانانگیزی را به نوشیدنیهای قهوه ارائه میدهند تا تفاوتهای ظریفی را که عسل به قهوه میآورد، تجربه کنند، در حالی که پیچیدگی و طعم را به آن اضافه میکند.
امروزه مصرف کنندگان قهوه تخصصی قهوه را بیشتر به عنوان یک غذا می بینند و به دنبال طعم بیشتری از نوشیدنی های گرم و سرد هستند. با در نظر گرفتن این موضوع، هیئت ملی عسل (NHB) در یک جلسه نوآوری و تهیه دستور العمل قهوه همهجانبه و چند روزه شرکت کرد تا دسته بندی قهوه تخصصی، مخاطبان آن و فرصت های عسل را در آن بررسی کند. NHB که با تحقیقات و بینش بارمنهای پیشرو، باریستاها و ذینفعان NHB تجهیز شده است، با کمتر از دهها دستور العمل رایج طراحی شده برای برجسته کردن عسل و الهام بخشیدن به همه از باریستاهای حرفهای گرفته تا قهوهسازهای خانگی پدید آمد:
اما ما می خواهیم از شما بشنویم! روش مورد علاقه شما برای جفت کردن عسل و قهوه چیست؟ یا، دوست دارید کدام یک از این دستور العمل های قهوه جدید را در خانه امتحان کنید؟ در قسمت نظرات پایین ما را آگاه کنید.