اوه آن اولین محصول عسل، اوه هک – حتی کشت بیستم هم زمان هیجان زیادی در زندگی یک زنبوردار است. زنبورها کار خود را انجام داده اند – حالا نوبت شماست. فرآوری عسل یا بطری کردن همه چیز در مورد سفر محصول شما از کندو تا کوزه است. کوزه کردن عسل تولید شده توسط زنبورهای خود یک کار واقعی عاشقانه است. البته اقدامات مهمی برای محافظت از برداشت شما وجود دارد. آماده کردن همه چیزهایی که نیاز دارید کار را بسیار آسان تر می کند.
فرآوری عسل برای زنبورداران حیاط خلوت

برداشت خوب یکی از اولین “بردهای بزرگ” برای یک زنبوردار جدید است. و هیچ چیز هرگز نخواهد شد طعم بهتر از بطری عسل خودت
ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر، خط مشی افشای حریم خصوصی و وابسته را بخوانید.
زنبورداری مستلزم کار سختی است و همیشه آسان نیست. زمان برداشت -مخصوصاً اولی- شادی محض است.
برای بسیاری از زنبورداران، اولین برداشت آنها در سال دوم زنبورداری انجام می شود. در طول فصل اول، یک مستعمره جدید کار زیادی برای آماده شدن برای زمستان دارد. سال دوم برای تولید است.
البته ناگفته نماند که هرگز نباید کهیرهای خود را زیاد «دزدید» و خود را رها کنید زنبورها در زمستان گرسنگی می کشند. شما این کار را نمی کنید – آیا؟ نه، حتما نه.
چه نوع عسلی دارید؟
در طول بهار و اوایل تابستان، زنبورهای ما شهد گیاهان گلدار مختلف را جمع آوری می کنند. زنبورها عسل درست می کنند از شهد گیاه برای استفاده در غذا در ماه های سرد زمستان.
در حالی که عسل خام حاوی مقداری گرده است، زنبورها از گرده برای تهیه عسل استفاده نمی کنند. معمولا زنبورها شهد گلهای مختلف را در یک زمان جمعآوری میکنند.
این یک خواهد بود عسل “پلی گل” معروف به گل وحشی. نه، این به آن گل های کوچک زیبا و ظریف در جنگل اشاره نمی کند. اصطلاحی است که در زنبورداری استفاده می شود. عسل گل وحشی از منابع شهد زیادی تهیه می شود.
به همین دلیل است که رنگ عسلی می تواند از سال به سال بسیار متفاوت باشد. شرایط آب و هوایی بر میزان شهد تولید شده توسط گیاهان مختلف تأثیر می گذارد.
چه آن را برای خود نگه دارید و چه قصد فروش بخشی از محصول را دارید. این مهم است که بدانید چه چیزی می فروشید. به محصول خود برچسب اشتباه نزنید – این باعث عصبانیت مردم می شود.

کندوی زنبور عسل چقدر عسل تولید می کند؟
در بسیاری از مناطق، یک کلنی به طور متوسط 60 # عسل اضافی تولید می کند. این وزن تقریباً یک سطل به اندازه 5 گالن را پر می کند.
مقدار تولید کندو بسیار متفاوت است از یک منطقه به منطقه دیگر شاید کلنی های شما 150 # عسل اضافی یا بیشتر بسازند! مهم نیست در کجا زندگی می کنید، فقط مقدار اضافی را که زنبورها به آن نیاز ندارند برداشت کنید.
هر چقدر هم زنبوردار خوبی باشید، سال های بی ثمری خواهید داشت. هر زنبورداری می تواند سالی را تجربه کند که محصولی وجود ندارد. و هر کندو هر سال عسل تولید نمی کند.
و نه تنها زنبورهای عسل که باید در نظر بگیرید، آب و هوا نقش مهمی در تولید عسل دارد. باران خیلی زیاد یا خیلی کم، بادهای شدید و یخبندان های دیررس بر در دسترس بودن شهد تأثیر می گذارد.
واقعیت غم انگیز این است که چند سالی است که دیگر نگران فرآوری عسل نخواهید بود. هر سال یک سال زراعی بزرگ نیست.
خام نگه داشتن عسل
این که چقدر پردازش انجام می شود تا حدی به حجم عملیات زنبورداری شما بستگی دارد. اصطلاح پردازش یک اصطلاح کلی است اما اغلب بزرگ ترین بسته بندی ها را به ذهن متبادر می کند.
شرکتهای تجاری عسل بسیار بزرگ باید فرآیند فیلتر کردن یا گرمایش سختتری را طی کنند. این به این دلیل است که شیشه های محصول آنها می تواند ماه ها در قفسه زیبا به نظر برسد ماه ها بدون کریستال شدن.
اگر یک زنبوردار در مقیاس کوچک هستید، می توانید کارها را کمی متفاوت انجام دهید و عسل خود را در حالت خام تری قرار دهید. نیازی به اولترافیلتراسیون یا گرمایش نیست. اجازه دهید نیروی جاذبه از طریق یک صافی چکه کند تا تکه های بزرگ موم جدا شود.
برداشت محصول عسل شما
یک جعبه کامل به وزن 35-50 پوند را تصور کنید که پر از هزاران حشره گزنده است. ما می خواهیم عسل اضافی را بدون آسیب رساندن به زنبورها یا خودمان حذف کنیم.
زنبورها نمی خواهند آنچه را که برای ساختن آن زحمت کشیده اند دست بکشند. آیا می توانید آنها را سرزنش کنید؟ زنبوردار عاقل از دود برای بیرون راندن زنبورها از جعبه استفاده نمی کند. استفاده از دود در طول برداشت زنبورها را ناامید می کند و می تواند به محصول شما آسیب برساند.
چندین تکنیک مختلف برای جمع آوری عسل در محوطه زنبور عسل وجود دارد. لطفاً از پست های دیگر برداشت من دیدن کنید تا جزئیات بیشتری در مورد این فرآیند بدانید.

خانه عسل چیست؟
آ خانه عسل یک اتاق اختصاصی ویژه برای پردازش و بطری کردن عسل است. آیا همه به یکی نیاز دارند؟ نه، البته نه، اما شما به مکانی تمیز نیاز دارید که زنبورها نتوانند وارد آن شوند.
هنگامی که سوپرها را از کندو خارج کردید، آنها را به مکانی امن در داخل کندو ببرید – در غیر این صورت، زنبورها آن را پس خواهند گرفت!
بیشتر زنبورداران در ساختمانی نزدیک خانه خود یک “خانه عسل” تهیه می کنند که برای سایر فعالیت های خانوادگی استفاده نمی شود. یک ساختمان چوبی کوچک قابل حمل به خوبی کار می کند.

اگر قصد فروش محصولات را ندارید، ممکن است تصمیم بگیرید از گاراژ یا آشپزخانه خود استفاده کنید. با این حال، فرآوری و بسته بندی در خانه، احتمال آلودگی از سایر مواد غذایی را فراهم می کند. و خدای من، بهم ریخته است. خیلی درهم ریخته !
یک کلمه احتیاط، این است فرآوری عسل برای فروش غیرقانونی است در یک خانه خصوصی در برخی ایالت ها. قوانین و مقررات پردازش مربوط به منطقه خود را بررسی کنید.
اگر محصول زیادی برای بطری دارید، کمک بخواهید. دوستان یا همسایگان را دعوت کنید تا بتوانند در مورد فرآیند تولید اطلاعات بیشتری کسب کنند. ممکن است به آنها کمک کند بفهمند که چرا ممکن است نخواهید همه آن را رایگان بدهید.
این قدردانی از همه کار سختی که درگیر است را می آموزد. و کمک های اضافی مفید هستند.

مقررات محلی بسته بندی عسل را بررسی کنید
قبل از اینکه بیشتر به داخل برویم عملیات بسته بندی یا بطری عسل بیایید مسائل حقوقی را روشن کنیم. اگر محصولاتی را می فروشید، مشمول مقررات سخت گیرانه تری خواهید بود.
بله، حتی اگر مقدار کمی به بازار محله بفروشید. قبل از رفتن به این مسیر، قوانین ایالتی و محلی خود را بررسی کنید. هر ایالت قوانین متفاوتی در مورد آن دارد بطری کردن عسل که برای فروش به عموم در نظر گرفته شده است.
آیا برای شما مهم است که زنبوردار شما کجا و چگونه عسل را انتخاب می کند؟ باید خیلی اهمیت بدی عسل یک محصول غذایی است. من به تمیزی هر منطقه ای که چیزی را بطری می اندازم که برای مصرف آن خریداری خواهم کرد بسیار اهمیت می دهم.
فرآیند استخراج
اکثر جعبه ها (سوپرها) دارای 9-10 فریم هستند. هنگامی که جعبه ها به طور ایمن داخل شدند، ما درپوش مومی را از هر سلول شانه با یک چاقو یا خراش درپوش جدا می کنیم.
بعداً این پوشش های مومی تمیز و ذوب می شوند. بسیاری از اقلام مومی دوست داشتنی را می توان از آن ایجاد کرد پوشش های موم زنبور عسل تمیز شده.
قاب ها پس از بازکردن در داخل دستگاهی به نام استخراج کننده قرار می گیرند. استخراج کننده می چرخد و باعث خارج شدن مایع از شانه می شود. نکات من را در مورد بررسی کنید نحوه استخراج عسل برای اطلاعات دقیق
زنبوردارانی که فقط 1 یا 2 کندو دارند می توانند از a استخراج کننده کوچک یا یکی را با دوستان به اشتراک بگذارید. عسل تازه از دروازه خارج می شود و از طریق یک صافی درشت به داخل سطل زیر می ریزد. صافی تکه های بزرگ موم را از بین می برد. این فرآیند برای هر جعبه فوق العاده تکرار می شود.
پردازش بدون استخراج کننده
برخی از زنبورداران استخراج کننده ندارند یا ترجیح می دهند از آن استفاده نکنند. اشکالی ندارد. برای برش از چاقو استفاده کنید شانه را از قاب های چوبی در یک تابه بزرگ قرار دهید. سپس شانه خرد می شود.
این کار سلولهای موم را میشکند و به مایع اجازه میدهد تا از درون یک تکه چکه کند پارچه پنیر یا سایر مواد صاف کننده.
این یک روش پردازش مناسب است که هزاران سال است مورد استفاده قرار گرفته است. نیازی به تجهیزات گران قیمت ندارد اما بیشتر طول می کشد و به یک اتاق گرم نیاز دارد تا عسل از شانه خارج شود.
شما موم اضافی بیشتری برای استفاده برای پروژه هایی مانند شمع هاو غیره – اما زنبورهای شما مجبورند ساخت شانه جدید برای سال آینده

ذخیره سازی فله عسل قبل از بطری
از سطل های درجه مواد غذایی برای گرفتن مایعی که از دستگاه استخراج کننده یا کیسه شانه فیلتر می چکد استفاده کنید. یک درپوش محکم که روی سطل کامل قرار می گیرد تا از جذب رطوبت جلوگیری کند.
عسل رطوبت هوای مرطوب را جذب می کند. شما باید آن را محکم بپوشانید و می توانید a را انتخاب کنید ویژه آسان برای برداشتن درب.
این سطل های پر سنگین هستند و هر کدام حدود 65 پوند وزن دارند. چون عسل فاسد نمی شود تا زمانی که نیاز باشد نگهداری می شود. هر سطل را با ماه و سال برداشت مشخص کردم.
کنترل کیفیت در طول بطری
ناگفته نماند که نظافت در این فرآیند مهم است. ظروف، کوزه ها و دستانتان را باید تمیز شسته و خشک کنید.
ورود آب به عسل شما می تواند منجر به تخمیر شود. من مطمئن هستم که شما نمی خواهید محصول خود را خراب کنید.
به یاد داشته باشید، شما در حال کار با یک محصول غذایی هستید. مراقب تمیز نگه داشتن چیزها باشید. موهای خود را به پشت ببندید یا یک تور بپوشید. و بله، اگر می خواهید انگشتان خود را در حین بطری لیس بزنید – به شما نمی گویم که آیا بطری برای خودتان است یا خیر. اما، به یاد داشته باشید که باشید بهداشت فوق العاده زمانی که برای دیگران آزاردهنده است.
بطری سازی عسل در منزل
بسیاری از زنبورداران مشتاق هستند که محصول خود را به زودی پس از استخراج، کوزه کنند. و، شما باید برای دیدن آن بطری دوست داشتنی شیشه های طلایی هیجان زده باشید.
حل و فصل قبل از بطری برای حباب های هوای کمتر
حتی اگر قصد دارید فوراً بطری کنید، بگذارید چند روز در مکانی گرم بماند. اجازه دادن به سطل های شما برای 24-48 ساعت ته نشین شدن منجر به حباب های هوای کمتری در شیشه می شود.
دیدن چند حباب در داخل یک شیشه تازه بطری شده طبیعی است. آنها یکی دو روز دیگر به اوج خواهند رسید. اگر مقداری کف در بالای سطل دیدید، نگران نباشید. این فقط تکه های کوچک موم است – و غیره. فقط آن را جدا کنید.
استفاده از سطل دردار
بیایید با آن روبرو شویم، بسیاری از ما نمی خواهیم عسل را در یک سطل 5 گالن فرو ببریم. ما از داشتن آن در اندازه ای قابل کنترل تر لذت می بریم.
و اگر قصد فروش عسل را دارید، کوزه های کوچکتر هدایای زیباتری را به همراه دارد و سود بیشتری برای زنبوردار به همراه دارد.
اکثر زنبورداران در مقیاس کوچک از a سطل دردار. این یک سطل پلاستیکی با دهانه یا “دروازه عسل” بر روی آن. اینها امکان پر کردن آسان شیشه های کوچک ما را فراهم می کنند.
تکنیک دیگری که من اغلب استفاده کرده ام این است که عسل را از سطل دردار داخل شیشه های کوارتی بریزید. سپس، بعداً مقداری از آنها را برای هدیه یا فروش در ظروف کوچکتر میریزم.
شیشه های کوارت آسان است اگر متبلور شدند با آن کار کنید. آنها همچنین به اندازه یک سطل کامل 5 گالن برای جابجایی سنگین نیستند.
اگر شیشه های زیادی دارید و می خواهید در طولانی مدت در آنها نگهداری کنید، همیشه می توانید یک کابینت گرم کننده عسل بسازید هم!
فراموش نکنید که به شیشه های خود برچسب بزنید
حتماً یک برچسب قانونی روی شیشه های خود بچسبانید. با وزارت کشاورزی در ایالت خود تماس بگیرید تا تعیین کنید قوانین برچسب زدن عسل. اما، من برخی از اصول را به اشتراک گذاشته ام.
شیشه های شما سزاوار احترام یک برچسب خوب هستند. لزومی ندارد که یک برچسب شیک باشد – اگرچه در صورت تمایل می توانید برچسب های طراح را خریداری کنید. برچسب ها برای کمک به هر کسی که آن را دریافت می کند مهم است تا به خاطر بیاورد که از کجا آمده است!
فرآیند عسل یک لذت است
بطری سازی یک کار صلح آمیز است. محصول نهایی از حیاط زنبور عسل خارج می شود، بنابراین هیچ ترسی از نیش ندارید. این اوج کار یک فصل برای زنبوردار و زنبورها است.
با این حال، هرگز فراموش نکنید که بسیاری از زنبورها برای تولید این فضل سخت تلاش کرده اند. از روش مناسب برای ذخیره سازی و تا آخرین قطره خوب خواهد بود.
فرآوری و بطری سازی عسل گام نهایی در آوردن یک محصول عالی است – دلیلی برای جشن گرفتن است.