عسل عسلک از ترشحات قندی حشرات که توسط زنبورهای عسل برداشت می شود، تهیه می شود. اگرچه شبیه عسل معمولی ساخته شده از شهد گیاهی است، اما دقیقاً یکسان نیست. اغلب نامیده می شود عسل جنگلی – یا عسل درختی. این به این دلیل است که زنبورها ترشحات حشرات را از سطوح مختلف گیاهان مانند برگ، ساقه و پوست جمع می کنند. یک تصور غلط رایج این است که این محصول خاص مربوط به نوع خاصی از تاک خربزه است. هیچ چیز نمی تواند دورتر از حقیقت باشد.
عسل عسل در مقابل عسل معمولی

عسلک مایع چسبناکی است که توسط برخی از انواع حشرات مانند شته ها دفع می شود. شته ها حشرات مکنده ای هستند که از شیره گیاهان تغذیه می کنند. آنها شیره را نه برای قندها بلکه برای پروتئین هایی که در آن وجود دارد می خورند.
ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر، خط مشی افشای حریم خصوصی و وابسته من را بخوانید.
از آنجایی که شیره حاوی مقدار زیادی آب است، شته ها باید مقدار زیادی شیره برای دریافت پروتئین مورد نیاز خود مصرف کنند. آب و قند اضافی از بدن دفع می شود.
این ماده شیرین را عسلک می نامند و توسط بسیاری از حشرات، مورچه ها و حیوانات مختلف مصرف می شود.
به طور معمول زنبورها شهد گیاهی را از میلیون ها گیاه شکوفه جمع آوری می کنند. در داخل کندو، قندهای پیچیده به ماده پایدارتری تبدیل میشوند – شهد تبدیل به عسل میشود. را مستعمره از زمستان جان سالم به در می برد با مصرف این غذای ذخیره شده در شانه.

آیا هانیدو مدفوع عسل است؟
باید اعتراف کنم که منبع این ماده قندی کمی جای تامل دارد. با این حال به همان شیوه معمولی عسل استفراغ نیست، این محصول مدفوع نیست. حداقل نه در اصطلاح متعارف.
این یک رسوب قندی است که روی برگ گیاهان ترشح می شود. رایج ترین تولید کنندگان شته ها و حشرات فلس دار هستند.
دستگاه گوارش ساده آنها به سادگی آب و قند اضافی را دفع می کند. این با حیوانات پیشرفته تر که مواد زائد را بیان می کنند متفاوت است.
عسل زنبورها عسل جمع می کنند مانند شهد گیاهی. با استفاده از پروبوسیس آنها، مایع شیرین به داخل محصول یا معده عسل مکیده می شود. با آنزیم ها مخلوط شده و به کندو منتقل می شود.
زنبورهای خانگی به محض ورود به کندو، آنزیمهای بیشتری را اضافه میکنند، از جمله آنزیم خاصی به نام -اینورتاز. این به تبدیل قندها به شکل پایدارتر کمک می کند. سپس، محتوای آب کاهش می یابد تا محصولی برای نگهداری طولانی مدت مناسب باشد.
از دیدگاه زنبورها، عسلک جمع آوری می شود و مانند شهد گیاه از آن استفاده می شود. و اغلب با عسل گل مخلوط می شود.

مزه اش مثل چیه؟
فرآیند جمع آوری و تبدیل بسیار مشابه است. اما این محصول خاص دقیقاً مشابه عسل معمولی نیست.
تمایل به داشتن طعم و عطر قوی تری دارد و تیره تر است. در حقیقت، رنگ این عسل می تواند بسیار تیره باشد و گاهی اوقات مایل به سبز باشد.
هنگامی که در اواخر تابستان تولید می شود، به ویژه قوی است. علاوه بر اسیدی بودن کمتر، طعم چوبی یا مزه خفیف آن غیر معمول نیست. سطح شیرینی را می توان متوسط نامید – خیلی شیرین نیست.
تغییرات شیمیایی
همچنین، برخی از تغییرات شیمیایی وجود دارد. این نوع عسل دارای خاکستر بیشتری است. در حالی که زنبورها می توانند از عسل عسلک استفاده کنند – می تواند باعث اسهال خونی در کلنی هایی شود که محدود هستند و قادر به حذف مواد زائد نیستند.
همچنین فاقد هر یک از پروتئین های گرده در غذاهای تهیه شده از شهدهای گیاهی یافت می شود. این ویژگی ها آن را به یک غذای نامطلوب برای فروشگاه های زمستانی تبدیل می کند.
عسل عسلک حاوی فلاونوئیدهای بیشتری و غیره است پلی فنول ها. اینها ممکن است به خواص آنتی اکسیدانی بهتر کمک کنند.
مانند عسل گلدار، طعم، شیرینی و تمایل به دانه بندی بر اساس منبع استفاده شده برای تهیه آن متفاوت است.

جایی که زنبورها عسل را جمع می کنند
در برخی موارد، عسلک میتواند در مقادیری رخ دهد که ممکن است فکر کنیم خود گیاه این ماده را تولید میکند. با این حال، این حشرات مختلف شیرهخوار هستند که تولیدکنندگان واقعی هستند.
درختان بزرگترین منبع هستند – کاج، صنوبر، چوب راش، بلوط، بید، صنوبر و هلو رایج ترین آنها هستند. چند گیاه مانند پنبه یا آفتابگردان ممکن است یک منبع باشد
پسندیدن عسل معمولیزنبورها می توانند این ماده را از منابع مختلف جمع آوری کنند. این به دلیل تفاوت های فردی در حشرات و شیره موجود در آن، تنوع رنگ و طعم را به همراه دارد. این تفاوت ها همان چیزی است که باعث می شود آزمایش خلوص عسل دشوار است.
فواید سلامتی
عسل عسلک در نقاط اروپا بسیار محبوب است. این گیاه به دلیل طعم و مزایای سلامتی احتمالی در یونان، اسلوونی، اتریش، ایتالیا و سوئیس ارزش دارد.
در یونان، عسل صنوبر حدود 5 درصد از کل تولید را تشکیل می دهد در کشور.
آیا عسل عسل برای شما بهتر است؟ شاید. به طور کلی از نظر مواد معدنی و اسیدهای آمینه بیشتر از عسل گل است. و برخی معتقدند، ممکن است به دلیل سطوح بالاتر گلوکز اکسیداز، خواص ضد باکتریایی بالاتری داشته باشد.
زنبورهای عسل حشراتی زحمتکش هستند که غذا را از بهترین منبع ممکن جمع آوری می کنند. در حالی که آنها ممکن است شهد گیاهی را ترجیح دهند، اما اگر به وفور در دسترس نباشد – آنها به دنبال منبع دیگری خواهند بود.
به احتمال زیاد مقداری عسل عسل مصرف کرده اید – حتی اگر از این کار آگاه نبوده باشید. دیدن زنبورهایی که در اواسط تابستان روی برگ های بلوط کار می کنند، غیرعادی نیست در زمان کمبود شهد در منطقه من و همه چیز در کندو با هم مخلوط می شود.
در حالی که برخی عسل عسلک در آمریکای شمالی تولید می شود، در سایر نقاط جهان بیشتر دیده می شود. برای بسیاری از متخصصان عسل – این یک تجربه طعم عالی در نظر گرفته می شود.