
هیئت ملی عسل (NHB) در سال 2016 IFEC – کنفرانس سالانه شورای تحریریه خدمات غذایی بین المللی، از نمایش شیرینی برخوردار بود. این رویداد چند روزه که امسال در مینیاپولیس برگزار شد، حدود 200 سردبیر تجاری صنعت خدمات غذایی و متخصصان روابط عمومی را از هیئت ها و برندهای کالاهای غذایی گرد هم می آورد.
هر سال در IFEC، NHB تلاش میکند تا عسل را به روشهای جدید و پرطرفدار برای برانگیختن علاقه و پوشش سرمقاله به نمایش بگذارد. کنفرانس 2016 نیز از این قاعده مستثنی نبود.
برای شب افتتاحیه «ویترین سرآشپز»، NHB این شانس را داشت که با سرآشپز جیم کیندبرگ، سرآشپز اجرایی هتل میزبان کنفرانس – Radisson Blu Minneapolis همکاری کند. سرآشپز کیندبرگ یک گاومیش کوهان دار عسلی لذیذ و کدو حلوایی بلوط لعابدار عسلی – بشقاب کوچکی با طعم و مزه فوق العاده را سرو کرد. گاومیش کوهان دار مناقصه ذوب شده در دهان شما خوشمزه بود، و تعدادی از مردم [we won’t name names] برای چند ثانیه و حتی یک سوم برگشت. عسل گندم سیاه در بریز و عسل گل وحشی در کدو بلوط استفاده می شد.
صبح روز بعد، NHB میزبان یک ایستگاه نوشیدنی با هانی انرژی شات بود. این نوشیدنیهای غیرالکلی که توسط سرآشپز Bev Shaffer ایجاد شدهاند، در لیوانهای شوتر مارک NHB به همراه کارتهای دستور غذا و تجزیه و تحلیل تغذیه ارائه میشوند. این نوشیدنیهای خوش طعم و کاربردی که در سه طعم مختلف (ماچا لیمو عسل، کومبوجا گیلاس عسلی و زردچوبه هویج عسلی) موجود است، باعث سر و صدای بازدیدکنندگان کنفرانس شد.
در نهایت، NHB در جلسات توجیهی (“ساعات اداری”) با سردبیران تعدادی از نشریات تجاری برجسته، از جمله: طعم و منو، بشقاب، مدیریت مواد غذایی، مدیر خدمات غذایی، FSR، کسب و کار رستوران و بررسی ملی آشپزی. به عنوان بخشی از جلسات یک به یک، NHB دستور العمل های جدید مبتنی بر عسل، عکاسی و زوایای داستان طراحی شده برای کمک به الهام بخشیدن به پوشش عسل در سال 2017 را به اشتراک گذاشت.
بار دیگر، NHB در هدف خود برای نشان دادن تطبیق پذیری عسل در کنفرانس امسال IFEC موفق شد. ما مشتاقانه منتظریم تا در نمایشگاه IFEC 2017، که برای ماه اکتبر در بولدر، CO — نه چندان دور از دفتر مرکزی NHB در Firestone، CO، در نظر گرفته شده است، خودمان را به چالش بکشیم تا فرصتها و بسترهای جدیدی برای عسل ایجاد کنیم.