روز شکرگزاری نزدیک است، و هر سال تقریباً در همین زمان، دستور العمل های مورد علاقه خود را برای روز بزرگ (که می توانید در اینجا، اینجا و اینجا پیدا کنید) انجام می دهیم، اما در حالی که منوهای خود را نهایی می کنیم، احساس می کنیم الهام گرفته ایم. تا نگاهی دقیقتر به اقلامی که به میز تعطیلات ما میخورند بیاندازیم. اوایل امسال ما یک پست وبلاگی منتشر کردیم که فواید کرن بری را برجسته می کرد، بنابراین این هفته می خواستیم نگاهی به سیب زمینی شیرین همه کاره و مفید بیاندازیم، فواید تغذیه ای آن را بررسی کنیم و پنج دستور العمل برتر سیب زمینی شیرین + عسل را به اشتراک بگذاریم.
واقعیت سرگرم کننده: سیب زمینی های شیرین در حالی که معمولاً با رنگ نارنجی شان شناخته می شوند، در واقع در اندازه ها و رنگ های مختلفی از جمله سفید، نارنجی و بنفش هستند و به گفته HealthLine.com، این رنگ ها فراتر از چشم نواز هستند. در واقع، سیب زمینی شیرین نارنجی رنگ آشنای خود را از میزان بالای بتاکاروتن دریافت می کند، در حالی که همتای بنفش آن سرشار از آنتوسیانین است که هر دو آنتی اکسیدانی هستند که ممکن است به جلوگیری از کاهش بینایی و بهبود سلامت چشم کمک کنند. علاوه بر این آنتی اکسیدان ها، همه انواع سیب زمینی شیرین نیز منابع فیبر هستند که به سلامت روده کمک می کنند. و از آنجایی که بتاکاروتن به ویتامین A تبدیل می شود که برای سیستم ایمنی سالم حیاتی است، مصرف سیب زمینی شیرین می تواند به سلامت کل بدن شما کمک کند.
اکنون که برخی از فواید سلامتی فراوان سیب زمینی شیرین را می دانید، ممکن است بپرسید: “چگونه سیب زمینی شیرین بیشتری را در رژیم غذایی خود قرار دهم؟” خب ما هم ایده های خوشمزه ای برای آن داریم! مانند عسل، سیب زمینی شیرین را می توان به روش های مختلفی میل کرد، از جمله پخته (و با همه چیزهای شیرین!)، سرخ شده، آب پز، و حتی پوره شده، و سیب زمینی شیرین سیب زمینی سرخ کرده و چیپس نیز محبوبیت زیادی دارد. فرقی نمیکند در کنار شیرینی قدم بزنید یا خوش طعم، پنج دستور العمل برتر سیبزمینی شیرین ما با الهام از عسل چیزی برای همه ارائه میدهد.
اما ما می خواهیم از شما بشنویم! دستور پخت سیب زمینی شیرین مورد علاقه شما چیست؟ همه چیز را در نظرات زیر به ما بگویید.