
فقط آوریل است و در حال حاضر سال 2016 یک سال هیجان انگیز برای هیئت ملی عسل (NHB) بوده است. ما شاهد موفقیت بزرگی در جشنواره شراب و غذای ساحل جنوبی در میامی، فلوریدا بودیم، همکاری جدید و هیجان انگیزی را با دیزنی راه اندازی کردیم و شاهد توسعه برخی از دستور العمل های جدید شیرین عسل بودیم. در حالی که در این چند ماه اخیر شاهد شروع های جدید بسیاری بوده ایم، اما همیشه هیجان زده هستیم که شاهد شکوفایی همکاری های مستمر خود نیز باشیم.
امسال سومین فصل ما بهعنوان حامی مدرسه آشپزی Taste of Home (TOH) است، برنامهای که در سراسر کشور تور میکند و دستور العملهای سادهای را ارائه میکند که آشپزهای روزمره را شبیه به متخصصان آشپزی میکند. ما دوست داریم بخشی از این برنامه باشیم زیرا این فرصت عالی دیگری را به NHB می دهد تا عموم مردم را در مناطقی که معمولاً نمی توانیم به آنها دسترسی پیدا کنیم، درگیر کنیم. هفته گذشته ما به سرآشپز جیمی دان و تیم TOH در نمایشی که در Shawnee فروخته شده بود، پیوستیم، بسیار خوب است و نمیتوانستیم از دیدن میزان استقبال از عسل خوشحال باشیم.
انتخاب دستور پخت ما در این فصل، نسخه کبابی سالاد مرغ ترد ما با هانی-ژالاپنو وینیگرت است، یک سالاد شیرین و گرم که برای هر مناسبتی پخته می شود. عسل به دلایل زیادی از جمله شیرینی کاملاً طبیعی، توانایی متعادل کردن طعمهای دیگر (به ویژه ژالاپنو) و نقش کلیدی آن به عنوان یک امولسیفایر، یک عنصر ایدهآل در دستور غذا است. این سالاد با طعم های منحصر به فرد خود در هر باربیکیوی تابستانی مورد توجه قرار می گیرد. در واقع، آنقدر استقبال می شود که رای مورد علاقه طرفداران را در اکثر نمایش های مدرسه آشپزی سرآشپز دان برنده می شود!
علاوه بر این سالاد خوشمزه، NHB هشت دستور العمل عسل اضافی زیر را برای راهنمای برنامه Taste of Home Cooking School بهار 2016 ارائه کرد:
هر یک از این دستور العمل ها به دلیل مونتاژ آسان و روش هایی که تطبیق پذیری عسل را که کل منو را در بر می گیرد، از پایگاه داده ما انتخاب شده اند.
امیدواریم فرصتی داشته باشید که این نه دستور غذای خوشمزه را بررسی کنید و لطفاً در نظرات زیر به ما اطلاع دهید که چقدر شما و خانواده تان از آنها لذت می برید!