
روز زمین 22 آوریل است و زمان مناسبی برای تشکر از گرده افشان هایمان برای تمام کارهایی است که برای زیبا کردن سیاره ما و رژیم غذایی ما متنوع و خوشمزه می کنند. در این نسخه ویژه از Honey at Breakfast، گرده افشان مورد علاقه خود – زنبور عسل فروتن – را با دستور العمل های صبحانه میوه تازه و عسل تجلیل خواهیم کرد.
زنبورهای عسل علاوه بر ساختن عسل، عملکرد حیاتی را نیز انجام میدهند – به قول ما تغییر دوم – گرده افشانی یا انتقال گرده از گیاهی به گیاه دیگر، بنابراین گیاهان را بارور کرده و آنها را قادر میسازد تا میوه بدهند. بدون کار گرده افشانی زنبورهای عسل، کمیت و کیفیت بسیاری از محصولات کاهش می یابد و برخی از آنها اصلاً محصول نمی دهند.
در اینجا یک واقعیت جالب است: حدود یک سوم رژیم غذایی ایالات متحده از گیاهان گرده افشانی حشرات گرفته می شود و زنبورهای عسل مسئول حدود 80 درصد این فرآیند هستند. گرده افشان ها صرفاً با انجام کاری که به طور طبیعی به آنها می رسد، میلیاردها دلار به کشاورزی ایالات متحده کمک می کنند. در اینجا درباره زنبورهای عسل و گرده افشانی بیشتر بدانید.
اگر شما هم مثل ما هستید، چیزهای کمی بهتر از یک کاسه میوه تازه در صبح وجود دارد. از انواع توت های آبدار گرفته تا سیب ترد و خربزه های آبدار، میوه های تازه راهی خوشمزه و مغذی برای شروع صبح شما هستند. همانطور که در بالا گفتیم، این یک پست ویژه Honey at Breakfast است و ما مطمئن هستیم که شما عاشق جشن گرفتن روز زمین و همه گرده افشانان ما با این شش دستور العمل میوه و عسل خواهید بود.
ما می خواهیم از تو بشنویم! میوه مورد علاقه شما چیست و دوست دارید در وعده صبحانه چگونه از آن لذت ببرید؟ همه چیز را در نظرات به ما بگویید!