
در آخر هفته، هیئت ملی عسل (NHB) در شیکاگو بود و در 10 شرکت کردهفتم غذاهای سالانه شیکاگو رویداد برتر غذا و شراب منطقه شیکاگو، جشنواره سه روزه 22 تا 24 سپتامبر برگزار شد.هفتم در پارک هزاره و ثابت شد که یک مکان عالی برای عسل است.
ما جشن ها را با شام پرهیاهوی مزرعه تا میز در مسیر معروف 606 آغاز کردیم. افتتاحیه با یک کوکتل و هوردوور در باغ سرسبز سرآشپز محلی ریک بیلس. پس از پذیرایی، مهمانان به سمت مسیر 606 که مشرف به باغ سرآشپز است حرکت کردند تا از یک غذای زیبای سه وعده لذت ببرند. این رویداد شیرین بهترین راه برای شروع زمان ما در شیکاگو Gourmet بود.
پس از شام فوق العاده، NHB به نمایندگی از عسل در دهکده مزه بزرگ در روز شنبه و یکشنبه. در این غرفه، شرکتکنندگان با بسیاری از گونههای منحصربهفرد عسل آشنا شدند و حتی چهار گونه – شکوفه پرتقال، زغال اخته، گندم سیاه و یونجه – را که با میوه، پنیر و کراستینیس ترکیب میشد، چشیدند. بازدیدکنندگان میز عسلی از دانستن آنچه که عسل را منحصر به فرد می کند و در مورد بیش از 300 گونه آن که در ایالات متحده یافت می شود و بسیاری از آنها برای امتحان انواع مختلف بازگشتند، شگفت زده شدند.
علاوه بر مصرف کنندگان، NHB با سرآشپزها، زنبورداران، و تولیدکنندگان علاقه مند به عسل و زنبور عسل دیدار کرد. اما انسان ها تنها بازدیدکنندگان مشتاق غرفه عسل نبودند. غرفه عسل، به معنای واقعی کلمه، از غوغای بازدید زنبورهای عسل از کندوی مجاور شلوغ بود! شرکت کنندگان مجذوب و هیجان زده بودند که زنبورهای پرمشغله را شخصا تماشا کنند و این به NHB فرصتی عالی (هرچند برنامه ریزی نشده) داد تا بازدیدکنندگان را در مورد کار مهم زنبور عسل آموزش دهد.
به طور کلی این رویداد به NHB و عسل خدمت کرد. بین بازدیدکنندگان پرهیاهوی غیرمنتظره و کوکتل های خوش طعم در یک باغ زیبا، مطمئناً عسل سر و صدای شیکاگو 2017 بود.