
هیئت ملی عسل (NHB) به عنوان یک حامی و شرکت کننده مفتخر در Flavour Experience 2016 که در اوایل آگوست در نیوپورت بیچ برگزار شد، خدمت کرد. Flavor Experience یک کنفرانس سالانه پیشرو در صنعت خدمات غذایی است که روندهای برتر غذا و نوشیدنی را برجسته می کند و با حضور سرآشپزهایی از رستوران های زنجیره ای پیشرو کشور برگزار می شود.
برای دومین سال، NHB به عنوان حامی مالی Pinnacle خدمت کرد و به تیم فرصت داد تا میزبان یک ایستگاه اختصاصی در نمایشگاه برتر حامیان مالی سه شنبه شب کنفرانس باشد. در آنجا، NHB برای دومین سال متوالی با ارائه غذاها و نوشیدنیهای خلاقانه و متقاعدکنندهای که از عسل الهام گرفته بود، برجسته شد.
شریک آشپزی NHB در Flavor Experience 2016، کتی کیسی فود استودیو، دو غذای بسیار محبوب را در نمایشگاه پریمیر به نمایش گذاشت. اولین مورد، یک کیک شیشه ای عسلی شیرین و خوش طعم، با عسل دانه دار با طعم غلیظ و با یک پنیر کشاورز خانگی پوشیده شده بود. همچنین در نمایشگاه پریمیر، شیشه عسل دودی NHB، با ماهی حلزونی، پیاز ترشی، ویسکی عسلی، چغندر مارپیچ و کریسپی برنج هریسا، سر و صدا ایجاد کرد. کوزه “به سفارش دود شد” و وزوز عصر بود!
کوکتل های عسل، در کنار لقمه های کوچک خوشمزه، سر و صدا ایجاد کرد. تیم عسل شامل استاد میکسولوژیست کیم هاسارود از معماری مایع و مدیر عامل NHB مارگارت لومبارد، یک هونی اورنج کرش اسپریتزر و یک کولادای عسلی نارگیل را از ظروف نوشیدنی شبیه کندو برای انبوهی از شرکت کنندگان تشنه سرو کردند.
NHB در طول این رویداد چند روزه از دید بسیار خوبی برخوردار بود، که با “مراقبت از خرس آرنولد پالمرز” تشنگی خود در هنگام ثبت نام در حمایت از بشردوستانه اصلی Flavour Experience، که از کودکان و خانواده های کارکنان رستوران حمایت می کند، شروع شد. آن شب، در مراسم افتتاحیه، شرکت کنندگان از سه نوع عسل لذیذ – یونجه، شکوفه پرتقال و گل وحشی – در کنار مجموعه ای از آجیل ها و پنیرهای ویژه سرو شدند. عسل را میتوان در سراسر منوی کنفرانس پیدا کرد، مانند صبحانه: کیک ذرت مرزهای عسلی با بیکن و پنیر جک فلفلی – با مربای ریحان عسلی گوجهفرنگی، درست در مراسم اختتامیه، جایی که Honeybee Mai Tai از NHB صدای عالی را در میان گذاشت. شرکت کنندگان در مهمانی کنار استخر
تجربه طعم امسال موفقیت شیرین دیگری بود که تطبیق پذیری عسل را در میان مخاطبان بسیار پذیرا و تأثیرگذار متخصصان صنعت غذا و نوشیدنی به نمایش گذاشت. در همان زمان، ما این امتیاز را داشتیم که در سخنرانیهای برخی از رهبران فکری برتر صنعت شرکت کنیم و دیدگاههای خود را در مورد «چه چیزی در آینده» در نوآوری طعم و روند منو به اشتراک بگذاریم. همه اینها برای الهام بخشیدن به توسعه دستور العمل های جدید و متداول عسل NHB است که امیدواریم به نوبه خود الهام بخش شما باشد.