
روز ملی کیک پنیر که در سال 1985 تأسیس شد، 30 جولای است، بنابراین این هفته در حال بررسی تاریخچه یکی از دسرهای مورد علاقه آمریکایی ها هستیم و برخی از بهترین پخت های خود را با نکات عسل و دستور العمل های چیزکیک مورد علاقه به اشتراک می گذاریم.
در حالی که منشا دقیق آن ناشناخته باقی مانده است، کیک پنیر ریشه ای به یونان باستان دارد، همانطور که توسط کتاب پزشک یونانی Aegimus در مورد “هنر درست کردن چیزکیک” نشان داده شده است. در این روزها دستور غذا ترکیبی ساده از پنیر، آرد و عسل بود و به ورزشکاران شرکت کننده در المپیک در سال 776 قبل از میلاد داده می شد. اعتقاد بر این است که رومی فاتح تخم مرغ و روش های پخت مناسب را معرفی کرد که به این دستور غذا اجازه داد تا به چیزی تبدیل شود. ما با امروز آشنا هستیم
حقیقت خنده دار: آیا می دانستید که چیزکیک همیشه محبوب به سبک نیویورکی توسط مهاجر آلمانی آرنولد روبن در دهه 1900 ساخته شد؟ شایعات حاکی از آن است که روبن دسر اصلی را پس از سرو یک پای پنیر در یک رویداد ایجاد کرد. او آنقدر الهام گرفته بود که با دستور غذا بازی کرد تا اینکه چیزی را که ما اکنون به عنوان کیک پنیر نیویورکی می شناسیم درست کرد. امروزه بیش از 9 سبک چیزکیک وجود دارد – برخی از آنها با میوه، قهوه و حتی مواد خوش طعم درست می شوند – راه های مختلفی را برای لذت بردن از خوراک خامه ای به مصرف کنندگان ارائه می دهند.
عسل علاوه بر افزودن طعم بینظیر شیرینی، فواید زیادی را برای دستور پخت چیزکیک مورد علاقهتان ارائه میکند، از جمله چسباندن مواد خشک و حتی افزایش ماندگاری پوستهتان. انواع عسل همچنین به شما این فرصت را می دهد که با ترکیبات طعم بازی کنید و با بیش از 3000 گونه موجود در سراسر جهان، می توانید با هر کیک چیز جدیدی را امتحان کنید.
اکنون، هنگام پخت با عسل، بهتر است با دستور العمل های تهیه شده برای عسل شروع کنید، مانند کیک پنیر بدون پوسته لیمو-عسل یا کیک پنیر عسل و بلک بری با پوسته زنجبیل، اما اگر می خواهید عسل را با شکر دانه ای در پوسته چیزکیک مورد علاقه خود عوض کنید. دستور پخت، لطفا توجه کنید و مراحل زیر را دنبال کنید:
- به ازای هر فنجان عسل استفاده شده، مایع موجود در دستور غذا را 1/4 فنجان کاهش دهید.
- به ازای هر فنجان عسل استفاده شده حدود 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین اضافه کنید.
- دمای فر را 25 درجه کاهش دهید تا زیاد قهوه ای نشود.
با نکات شیرین بیشتر در مورد نحوه نگهداری، جوان سازی و استفاده از عسل در کیک کیک وانیلی خودش با پوسته عسلی به سبک خانگی، در اینجا دوست خوب سرآشپز مشهور، نویسنده کتاب آشپزی و همکار علاقه مندان به عسل، سرآشپز دیوید گواس است:

ما می خواهیم از تو بشنویم! روز ملی کیک پنیر را چگونه جشن می گیرید؟ نظرات خود را پایین صفحه با ما درمیان بگذارید!