عسل در تاریخ: باقلوا | هیئت ملی عسل


عسل واریته 1

فصل تعطیلات در اوج است، و ما نمی توانیم از تمام غذاهای خوشمزه ای مانند باقلوای شیرین و مغزدار که در تعطیلات در نظر گرفته اند هیجان زده نشویم. آیا می دانستید که این غذای خوشمزه در واقع روز خاص خود را دارد؟ درست است، روز باقلوا 26 آبان است! همانطور که برای جشن آماده می شویم، فکر کردیم که نگاهی به تاریخچه یکی از شیرینی های مورد علاقه جهان بیندازیم.

تصور می‌شود که شکل فعلی باقلوا که امروزه در سراسر جهان از آن لذت می‌برند، در قرن پانزدهم توسط امپراتوری عثمانی در آشپزخانه‌های کاخ توپکاپی در استانبول کنونی (در آن زمان قسطنطنیه) تکمیل شد.1

در مورد اینکه این دستور غذا از کجا سرچشمه گرفته است اطلاعات زیادی در دست نیست، اما با یونانی ها و ترک ها که ادعا می کنند مبدع آن هستند به شدت مورد بحث است. سه ریشه احتمالی به شرح زیر است2:

  • کیک جفت رومی (آشپزی بیزانسی، 160 قبل از میلاد)
  • ترکی آسیای مرکزی (نان های سنتی لایه لایه، 1330)
  • لوزیناق فارسی (1226)

اکنون، مهم نیست که دستور پخت باقلوا از کجا آمده است، نمی توان فرهنگ های بسیاری را در طول تاریخ انکار کرد که به نوعی بر این غذای محبوب تأثیر گذاشته اند. در اینجا فقط چند مورد ذکر شده توسط Libanais Sweets آورده شده است:

  • یونانی: تکنیک خمیر نازک (“Phyllo”) را ایجاد کرد
  • ارمنی: دارچین و میخک در بافت خمیر ادغام شده است
  • عرب: افزودن گلاب و آب شکوفه نارنج
  • فارسی: باقلوا به شکل الماس و پر آجیل معطر با یاس سرو می شود

مانند بسیاری از دستور العمل ها، هر فرهنگ دوست دارد چرخش خود را روی باقلوا بگذارد، خواه با تعویض آجیل با چیزی منطقه ای تر، یا اضافه کردن طعم ها و ادویه های اضافی، واقعاً یک دستور العمل همه کاره است. امروز ما دستور پخت خود را به اشتراک می گذاریم باقلوا.

عناصر:

  • 1/2 پوند ورق خمیر فیلو، منجمد
  • 2 فنجان بادام بلانچ شده، آسیاب شده
  • شکر 3/4 پیمانه
  • 1 قاشق چایخوری. پوست لیمو، رنده شده
  • 3/4 قاشق چایخوری دارچین، آسیاب شده
  • 1 فنجان کره بدون نمک، ذوب شده
  • بادام، خلال شده، برای تزئین
  • شکر 1/4 پیمانه
  • 1/4 فنجان آب
  • 1 فنجان عسل
  • 1 تن گلاب

جهت ها:
خمیر فیلو را در صورت یخ زدن به مدت 8 ساعت در یخچال ذوب کنید. ورق های خمیر فیلو را باز کنید تا صاف بخوابند. برای جلوگیری از خشک شدن آنها را با کاغذ موم شده و سپس یک حوله مرطوب بپوشانید.

فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید.

در یک کاسه متوسط ​​بادام، شکر، پوست لیمو و دارچین را با هم مخلوط کنید. یک تابه 8 تا 9 اینچی مربعی را سخاوتمندانه کره بمالید.

2 ورقه فیلو را با دقت تا کنید تا مناسب تابه شود. یکی یکی در تابه قرار دهید و روی هر کدام را کره بمالید. حدود 3 تن از مخلوط بادام را روی ورق بالایی بپاشید. 1 ورق فیلو را به اندازه تابه تا کنید. با قلم مو با کره بمالید. به طور مساوی با مخلوط بادام 3 تنی دیگر بپاشید.

لایه ها را با استفاده از 1 ورقه فیلو تا شده، با برس زدن فراوان کره و 3 تا 4 تن مخلوط بادام برای هر کدام ادامه دهید تا زمانی که مخلوط آجیل تمام شود (باید حدود 10 لایه پر از مغز وجود داشته باشد).

2 تا 3 ورقه فیلو باقیمانده را تا کنید تا مناسب تابه شود. روی آن قرار دهید، هر کدام را قبل از اضافه کردن کره، مسواک بزنید.

با یک چاقوی بسیار تیز، به دقت به صورت مورب در تابه برش دهید تا شکل های الماس کوچکی ایجاد کنید – حدود 1 1/2 اینچ در یک طرف – تا ته تابه را برش دهید.

روی باقی مانده کره بریزید.

بپزید تا قهوه ای طلایی شود (حدود 45 دقیقه).

روی آن شربت عسل گرم و گلاب بریزید.

هر قسمت را با یک خلال بادام تزئین کنید. قبل از سرو سرد کنید.

برای شربت عسل و گلاب (چهار ماده آخر):
شکر و آب را در یک قابلمه 1 1/2 لیتری مخلوط کنید. به جوش بیاورید، هم بزنید. با عسل مخلوط کنید و بپزید تا شربت دوباره بجوشد. از روی حرارت بردارید؛ در گلاب مخلوط کنید

باقلوا رو امتحان کردی؟ آیا تنوعی دارید که از آن لذت ببرید؟ ما دوست داریم در مورد آن در بخش نظرات زیر بشنویم!


منابع:

1 باقلوا. ویکی پدیا: https://en.wikipedia.org/wiki/باقلوا

2 تاریخچه باقلوا. شیرینی لیبانایس: https://www.libanaissweets.com/about-us/the-history-of-baklava/

سفارش فوری عسل ♥