این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. به عنوان یک همکار آمازون، من از خریدهای واجد شرایط درآمد کسب می کنم. لطفا افشای من را بخوانید.
عسل محصولی است که انسان در تمام نقاط دنیا از آن لذت می برد. ما عاشق مصرف آن در اشکال مختلف هستیم که محبوب ترین آنها مایع است. اما، قبل از اینکه به آن خرس عسل طلایی در قفسه انبار دست یابید، بیایید در مورد راه دیگری برای لذت بردن از آن صحبت کنیم. من اشاره می کنم تکه عسل. این اصطلاح برای زنبورداران بسیار آشنا است، اما مصرفکننده معمولی ممکن است فکر کند – “چه جهنمی”. هرگز نترسید، آنقدرها هم که فکر می کنید شدید نیست – یک تجربه طعم خوشمزه است.

راه های زیادی برای لذت بردن وجود دارد عسل خام – چرا خود را به یک مورد محدود کنید. در کندو، شانه موم بخشی جدایی ناپذیر از عسل است، چرا از هر دو لذت نبریم؟
چانک عسل چیست؟
عسل تکه ای به سادگی یک تکه (های) شانه خام است که در یک شیشه عسل مایع قرار می گیرد.. به عبارت مدرن، بسیاری از مردم به سادگی می گویند: “من یک شیشه عسل با شانه می خواهم.”
اندازه تکه شانه و تعداد قطعات داخل شیشه به تشخیص زنبوردار می باشد.
در قدیم (40 سال پیش)، یافتن تکه عسل برای فروش در منطقه من بسیار رایج بود. بسیاری از زنبورداران در مقیاس کوچک استخراج کننده نداشتند عسل را استخراج کنید یا شانه مومی را از مایع جدا کنید.
در عوض، آنها مربع (یا مستطیل) شانه را از قاب های چوبی کندو می بریدند. این تکه ها را در شیشه قرار می دهند – (معمولاً 3 عدد در یک کوزه به اندازه کوارت) و سپس با مایع پوشانده می شوند.
اعتقاد بر این بود که این روش خوبی برای دورتر برداشتن محصول است – مایع کمتری برای پر کردن کوزه ها مورد نیاز است.
با این حال، اکنون می دانیم که از a عسل گیر و ذخیره قاب های شانه برای فصل بعد باعث برداشت بیشتر می شود.
زنبورها مجبور نیستند همه را بازسازی کنند لانه زنبوری. آنها فقط باید آن را تمیز کنند، دوباره پر کنند و هر سلول را درپوش بگذارند.
همانطور که زنبورداری گسترده تر شد و استخراج کننده های کم هزینه در دسترس بود، فروش عسل تکه ای از بین رفت. امروز، اگر چیزی پیدا کردید – انتظار داشته باشید برای عسل قیمت بالاتری بپردازید.

طرز تهیه عسل تکه ای
زنبورداران که تولید عسل تکه ای اغلب از یک پایه مومی مخصوص برای قاب های خود استفاده می کنند. گاهی اوقات آن را (فنایند شانه برش) نامیده می شود که از فونداسیون مومی معمولی نازک تر است.
این فونداسیون موم زنبور عسل همچنین فاقد هرگونه سیم پشتیبانی است – به شما آزادی عمل می دهد تکه های لانه زنبوری را برش دهید در هر سایزی که بخواهید
با این حال، به دلیل عدم پشتیبانی – باید به خوبی نصب شود و هنگام جابجایی قاب ها باید کمی مراقب باشید.

فرآیند
1. سوپرهای برداشت عسل جمع آوری شده و به یک اتاق امن منتقل می شوند. همانطور که تکههای لانه زنبوری بریده میشوند، هر شیشه تعداد صحیح قطعات را دریافت میکند.
2. این ها را کنار بگذارید و درب ها را روی شانه بگذارید تا رطوبت هوا را جذب نکند. عسل با محتوای آب بالا خراب خواهد شد. اگر این کار را در هوای مرطوب انجام می دهید – می توانید حدس بزنید چه اتفاقی می افتد.
3. در حین کار، تکه های اضافی موم پر از عسل را از اطراف لبه های قاب ها جمع آوری کنید. آنها را در یک سطل تمیز با یک تکه پارچه پنیر قرار دهید (امروزه بسیاری از زنبورداران از یک کیسه صافی نایلونی استفاده می کنند).
4. وقتی کارتان تمام شد، لبه های پارچه پنیر را جمع کنید تا کیسه ای شکل بگیرد و محکم شود. (من این کار را با پوشش های مومی انجام می دهم.)
5. به یک تکیه گاه قوی بالای سر در یک اتاق گرم ببندید تا هر مایع باقی مانده بتواند در سطل تمیز زیر چکه کند. این برای پر کردن شیشه ها با شانه استفاده می شود.
کمی متعادل کننده است، گاهی اوقات سخت بود که بدانید چقدر مایع دارید. هر یک شیشه تکه عسل باید مایع کافی برای پوشاندن شانه داشته باشد – در غیر این صورت خشک می شود.
این بدان معنی است که گاهی اوقات ممکن است کمی بیش از حد مشتاق باشید و مایع کافی برای انجام کار نداشته باشید. تو می توانی آن تکه های لانه زنبوری را ذخیره کنید با بسته بندی و فریز کردن آنها برای استفاده بعدی.
یا، میتوانید فوراً آنها را بخورید – اگر قبلاً از لقمههای کوچکی که قبلاً نمونهبرداری کردهاید پر نشدهاید.

یک تکه عسل کوچک از قاب های سیمی
اگر واقعاً می خواهید مقدار کمی عسل تکه ای برای خانواده خود تولید کنید، می توانید این کار را با استفاده از فونداسیون مومی با سیم انجام دهید.
موم کمی غلیظ تر است اما هنوز خوشمزه است. یک چاقو بردارید و هر طرف سیم نگهدارنده را برش دهید – از بالا و پایین. شما محدود به مستطیل های کوچک شانه ای هستید، اما آنها به خوبی در شیشه های کوچکتر کار می کنند.
سوالات متداول
مطمئناً از یک چاقو برای برداشتن قسمت کوچکی از لانه زنبوری از شیشه استفاده کنید. البته می توانید لانه زنبوری خام را بجوید و موم را قورت دهید یا تف کنید. لذت ببرید خوردن این لانه زنبوری روی نان تست یا نان شیرینی بمالید.
هزینه های تولید برای تولید عسل تکه ای بیشتر از سایر اشکال است. هر سال، زنبورها باید تمام شانه های موجود در قاب ها را بازسازی کنند.
یک شیشه تکه عسل تا زمانی که مایع کافی برای پوشاندن موم وجود داشته باشد به خوبی در قفسه ذخیره می شود. هنگامی که لانه زنبوری در معرض هوا قرار می گیرد – شروع به خشک شدن می کند. قرار دادن آن در فریزر – با بسته بندی محکم راه خوبی برای تازه نگه داشتن آن برای مدت طولانی تری است.
برخی از اصطلاحاتی که برای توصیف عسل در شانه استفاده می شود از منطقه ای به منطقه دیگر کمی متفاوت است. با این حال، به طور کلی، شانه برش به بخش های مربعی شانه اطلاق می شود که به صورت جداگانه بسته بندی می شوند. عسل تکه تکه ای از لانه زنبوری است که در شیشه عسل استخراج شده غوطه ور شده است.
این ترجیح زنبورداران است، اما استاندارد قدیمی 3-4 در یک شیشه به اندازه شیشه بود. امروز، ممکن است فقط یک تکه شانه دریافت کنید.
افکار نهایی
آ شیشه عسل با شانه داخل معمولاً قیمت ممتاز دارد. تولید این محصولات برای زنبوردار گران است و نیاز به کار اضافی توسط زنبورها دارد.
همه این فرصت را نخواهند یافت عسل تکه ای را تجربه کنید اما اگر انجام دادید – حتماً آن را امتحان کنید. این یک تجربه طعمی است که شبیه هیچ چیز دیگری نیست. می توانید لانه زنبوری را بخورید و همچنان مایعی برای شیرین کردن قهوه خود داشته باشید.