زنبورهای عسل شهد گیاهی را از میلیونها گیاه در حال شکوفه جمعآوری میکنند تا غذایی که ما به عنوان عسل میشناسیم تولید کنند. این تنوع گسترده از منابع شهد منجر به عسلی می شود که ممکن است به رنگ روشن یا تیره باشد – اما آبی یا بنفش چطور؟ اگر شایعاتی در مورد تولید زنبورداران شنیده اید عسل بنفش، تو تنها نیستی. اما، این محصول خاص از کجا آمده است؟
عسل بنفش چیست؟

دوستان بالدار ما هوس نوشیدن مایعات شیرین دارند. در زمان کمبود، یا کمبود شهد، آنها ممکن است هر چیز شیرینی را که می توانند پیدا کنند جمع آوری کنند.
ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر، خط مشی افشای حریم خصوصی و وابسته من را بخوانید.
به همین دلیل است که گاهی در مقالات خبری در مورد زنبوردارانی می خوانیم که دارند عسل برداشت شده در چند رنگ نسبتاً ظالمانه
این نارنجی روشن، قرمز تیره و یا حتی سبز رنگ های عسلی معمولاً در نهایت واقعی نیستند عزیزم. در عوض، منبع آن نوعی رنگ آب نبات تجاری و غیره است که یک نانوایی یا شیرینی فروشی دور انداخته است. ظاهراً زنبورها فکر کردند طعم خوبی دارد بنابراین آن را به خانه آوردند.
با این حال، به نظر می رسد که حماسه عسل بنفش پایه و اساس حقیقت دارد. زنبورداران در برخی مناطق گهگاه عسلی را برداشت می کنند که به رنگ آبی یا بنفش است.
در واقع، رنگ از فقط یک اشاره آبی تا یک عسلی-آبی واقعی و حتی بنفش تیره متغیر است. چیزی اضافه نشده است و به نظر می رسد محصول اضافه شده است عسل واقعی زنبور عسل ساخته شده از شهد گیاهی چگونه می تواند این باشد؟

توضیحات احتمالی
مانند بسیاری از چیزها در دنیای زنبورداری، اختلاف نظر زیادی در مورد منشا عسل بنفش وجود دارد. با این حال، چندین نظریه وجود دارد که معمولاً برای توضیح این پدیده استفاده می شود.
3 توضیح برتر برای این عجیب و غریب:
- زنبورها در حال برداشت آب توت های تیره هستند
- زنبورها در حال بازدید از منبع شهد مانند کودزو هستند
- یا در منبع شهد میزان آلومینیوم بالایی وجود دارد
زنبورهای عسل از میوه های رسیده آب می نوشند. اگرچه آنها اغلب فقط آب میوه را از سوراخ های ایجاد شده توسط زنبورهای بزرگتر مانند زنبورهای کاوشگر.
بسیاری از زنبورداران اصرار دارند که این محتمل ترین منبع عسل آبی است. آنها می گویند که آن را به سادگی از آب توت ساخته شده است.
اما، میوه های تیره مانند سنجد، زغال اخته یا شاه توت در همه مکان هایی که عسل بنفش ظاهر شده است، شکوفا نشده اند.

کودزو خوب قدیمی – فاجعه وجودی جنوبی گلهای کوچک بنفش زیبایی تولید می کند. آنها بوی Kool-Aid با طعم انگور دارند.
کلنی های زنبور عسل که در نزدیکی مناطق وسیعی از کودزو قرار دارند، عسل تولید می کنند که رنگ بنفش و کمی طعم انگور دارد.
من عسل کودزو خورده ام و نسبتا خوب است. در حالی که گل مورد علاقه زنبورهای عسل نیست، آنها در زمان های خشک شکوفه های کودزو را انجام می دهند.
با این حال، عسل ارغوانی نیز گهگاه در مناطقی از کشور که گیاهان کودزو ندارند، دیده می شود. شاید گیاه دیگری در آن مناطق وجود داشته باشد که مسئول این رنگ عسل و طعم انگور باشد؟ گیاه سامر تیتی (چوب چرم جنوبی) نیز به عنوان منبع پیشنهاد شده است.
فرآیند شیمیایی که باعث ارغوانی شدن عسل می شود
این ما را به یکی از محبوب ترین نظریه ها می رساند. پروفسور دانشگاه ایالتی NC، جان آمبروز، یک سری آزمایشات را در دهه 1970 برای تعیین منبع عسل بنفش.
تحقیقات او نشان داد که زنبورهای صحرایی که به کندو برمیگردند شهد آبی در خود ندارند معده عسلی. مطالعات او نشان داد که شهد جمع آوری شده از گیاهان با محتوای آلومینیوم بالاتر است.
سپس این آلومینیوم با محیط اسیدی موجود در مایع گوارشی زنبورها برهمکنش داشت. مرحله نهایی در طول فرآیند ساخت عسل منجر به رنگ بنفش شد
مناطقی که عسل بنفش یافت می شود
بنابراین، آیا این نتیجه زنبورهای گرسنه در جستجوی آب توت، یک منبع شهد ساده مانند کودزو یا واکنش به شهد غنی از آلومینیوم در معده عسل زنبورها است؟ راز ادامه دارد.
این عسل بنفش کمیاب به نظر می رسد که عمدتا در قسمت جنوب شرقی کشور یافت می شود. این بیشتر در مناطق طرح های ساحلی کارولینای – به ویژه کارولینای شمالی – رایج است. این بیماری در برخی سالها بیشتر از سایرین است و در سالهای خشک بیشتر خود را نشان می دهد.
نتیجه
ما چیزهای منحصر به فرد را دوست داریم و حتی اگر این عسل واقعاً بهتر از دیگری نباشد – جالب است. حتی گیج کننده تر، برخی کندو در زنبورستان مقدار کمی عسل بنفش تولید کنید.
در حالی که دیگران در همان حیاط زنبور عسل تولید هیچکدام! چگونه می تواند این باشد؟ خوب، ما واقعاً نمی دانیم و زنبورها صحبت نمی کنند.
یک چیز مطمئن است. اگر شما یک زنبوردار هستید که به اندازه کافی خوش شانس هستید که این را برداشت کنید عسل تخصصی، باید یک قیمت عالی دریافت کند. محصول خود را بفروشید برای بیشتر از شیشه های معمولی.