رایحه آن به اندازه طعم و مزه هنگام تهیه آن فریبنده است کره سیب عسل. چقدر خوبی طبیعی را می توان روی قاشق گذاشت؟ این دستور پخت آسان است و به جای اینکه ساعت ها روی اجاق بایستید از یک قابلمه استفاده می کند. یک راه عالی برای گنجاندن عسل در رژیم غذایی.

کره سیب با عسل
به عنوان یک کودک، من همیشه زمانی از سال را که مادربزرگم کره سیب درست می کرد، دوست داشتم. زندگی در نزدیکی کوههای کارولینای جنوبی، چندین سفر به باغهای سیب در نزدیکی هندرسونویل، NC رویدادهای سالانه بود.
ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر، خط مشی افشای حریم خصوصی و وابسته را بخوانید.
بوی دارچین و جوز هندی و سیب تمام خانه را فرا گرفته بود. و ننه ساعت ها را صرف هم زدن آن دیگ بزرگ سیب های پخته می کرد.
او ظرفی نداشت که کار را بسیار آسان کند. اما خوشبختانه، امروز ما این گزینه را داریم.
آیا کره سیب حاوی کره است؟
نه، کره سیب هیچ کره ای ندارد. در عوض از این اصطلاح برای اشاره به قوام کره ای اسپرید استفاده می شود. در واقع، میوه های مختلفی وجود دارد که می توانید از آنها برای تهیه کره استفاده کنید.
عناصر:
سیب: در تهیه کره سیب، در انتخاب سیب چندین انتخاب دارید. البته از هر گونه میوه گندیده یا هر میوه ای که رسیده است خودداری کنید. در غیر این صورت، مخلوط شیرین و ترش طعم خوبی ایجاد می کند.
عسل: هر عسل خامی را انتخاب کنید – می دانستید که من خام را توصیه می کنم درست است؟ عسل خام مستقیماً از کندو استخراج می شود – درست مانند عسل زنبورها آن را ساختند. وجود دارد انواع مختلف عسل که به دلیل منبع شهدشان طعم های منحصر به فردی دارند. استفاده از آنها خوب است اما عسل معمولی نیز خوب است.
ادویه ها: هر شکر قهوه ای و ادویه با کیفیت خوب عملکرد خوبی خواهند داشت. مطمئن شوید که آنها تازه هستند و سالها در انبار نبوده اند.
کره سیب تهیه شده با عسل در Crockpot
میتوانید سختیهای پخت و پز کره سیب خانگی را کنار بگذارید و اجازه دهید ظرف غذایتان کار خستهکنندهای را انجام دهد. مقداری سیب، کمی عسل و چند ادویه و آماده رفتن هستید.
ابتدا سیب های خود را آماده کنید. همیشه سیبها را بشویید، چه کسی میداند کجا بودهاند و چه میکروبهایی ممکن است روی سطح کمین کنند. پوست کندن یا نکردن؟ این انتخاب شماست. اما، آنها را به تکه های بزرگ برش دهید و هر دانه را دور بریزید.

وقتی تکههای سیب، عسل و همه مواد دیگر را در ظرف خود قرار میدهید، ممکن است تعجب کنید که در دستور غذا فقط 1/2 فنجان آب مصرف کنید. این به این دلیل است که محتوای آب سیب به آب قابلمه اضافه می شود.
از یک قاشق بزرگ برای هم زدن سیب ها استفاده کنید تا همه با آب آغشته شوند. اگر مخلوط خیلی غلیظ به نظر می رسد می توانید مقدار کمی آب در طول پخت اضافه کنید. من معمولا مجبور نیستم بیشتر از 1/2 فنجان اولیه استفاده کنم. بگذارید 8 تا 9 ساعت روی حرارت کم بپزد.

بعد از اینکه دیگ کار طاقت فرسای نرم کردن سیب هایتان را به پایان رساند، زمان آن رسیده که همه چیز را با هم ترکیب کنید. راه های زیادی برای انجام این کار وجود دارد، از جمله آسیاب های مواد غذایی قدیمی یا مخلوط کن.
اگر یک مخلوط کن غوطه وری دارید، کار را سریع انجام می دهد و می توانید درست در ظرف غذا مخلوط کنید. یک غذاساز خوب کار می کند – فقط کمی آشفته تر است – اما کار را انجام می دهد. هدف ما این است که تمام قسمت های سیب شیرین (پوست و همه) را در یک مخلوط صاف مخلوط کنیم.
وقتی از ترکیب راضی بودید، می توانید کره سیب عسل خود را با قاشق در ظروف کوچک با درب محکم بریزید. تا 3 هفته در یخچال نگهداری می شود.

آیا این دستور پخت را دوست داشتید؟ لطفاً یک رتبه 5 ستاره (⭐⭐⭐⭐⭐) در کارت دستور غذای زیر بگذارید. و فراموش نکنید که من را در فیس بوک و دنبال کنید اینستاگرام.

دستور العمل کره سیب عسلی Crockpot
عطر فوقالعاده باعث میشود که بخواهید این کار را عجله کنید، اما این کار را نکنید. کره سیب تند شیرین ارزش صبر کردن را دارد.
- 5 پوند سیب هر نوع به جز ترکیب شیرینی و ترش خوب است
- 2/3 فنجان عسل
- 2/3 فنجان شکر قهوهای
- 2 قاشق غذاخوری دارچین
- 3/4 قاشق چای خوری جوز هندی
- 3/4 قاشق چای خوری میخک ها
- 1 1/2 قاشق چای خوری طعم دهنده وانیل
- 1/2 – 1 فنجان اب
از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید
-
سیب ها را بشویید و در صورت تمایل پوست بگیرید (در صورت تمایل می توانید پوست آن را روی پوست بگذارید). سیب ها را به تکه های بزرگ برش دهید – دانه ها را دور بریزید.
-
سیب ها را در یک قابلمه بزرگ و همه مواد دیگر را بریزید. با یک قاشق بزرگ خوب هم بزنید و سیب ها را با مواد دیگر بپوشانید. فقط با 1/2 فنجان آب شروع کنید.
-
اگر کره سیب خیلی غلیظ است در حین پخت آب بیشتری اضافه کنید. به مدت 8 تا 9 ساعت با حرارت کم بپزید و گاهی اوقات هم بزنید.
-
پس از اتمام پخت، اجازه دهید مخلوط برای مدت کوتاهی خنک شود سپس به غذاساز اضافه کنید یا از مخلوط کن استفاده کنید. یا اگر مخلوط کن غوطه وری دارید می توانید مواد را درست در قابلمه مخلوط کنید. مخلوط کنید تا یکدست شود.
-
کره سیب عسل تمام شده خود را در یک ظرف در بسته در یخچال تا 3 هفته نگهداری کنید.
*کره سیب عسلی باید غلیظ و قابل پخش باشد، اما قوام ترجیحی از فردی به فرد دیگر متفاوت است. مخلوط داغ با سرد شدن غلیظ می شود، بنابراین هنگام تصمیم گیری در مورد مقدار آب اضافه کردن به دستور غذا، این را در نظر داشته باشید.
خدمت رسانی: 4قاشق غذاخوریکالری: 415کیلو کالریکربوهیدرات ها: 110gپروتئین: 1gچربی: 1gچربی های اشباع شده: 1gچربی های چند غیر اشباع: 1gچربی اشباع شده: 1gسدیم: 16میلی گرمپتاسیم: 472میلی گرمفیبر: 11gقند: 94gویتامین A: 212IUویتامین سی: 18میلی گرمکلسیم: 75میلی گرماهن: 1میلی گرم
نکات ویژه برای تهیه کره سیب خانگی
میزان رطوبت سیب های مورد استفاده می تواند متفاوت باشد. به همین دلیل پیشنهاد می کنم در ابتدا مقدار کمی آب اضافه کنید. دستور شما پس از پختن با سرد شدن غلیظ می شود.
با این حال، حتی با 1/2 فنجان آب، من می خواستم کره سیب عسل من کمی غلیظ تر باشد. داخل قابلمه ریختم و روی اجاق گاز گذاشتم تا بیشتر غلیظ بشه.
با کره سیب چه کاری می توانید انجام دهید؟
کره سیب عسل به روش های مختلفی قابل استفاده است. این اسپری لذیذ را می توان روی نان تست، نان شیرینی و یا حتی در ساندویچ استفاده کرد تا طعم خاصی به آن اضافه شود.
همچنین می تواند به عنوان یک غذای جانبی به تنهایی یا به عنوان بخشی از ماریناد در برخی از سبک های پخت و پز استفاده شود. خانواده من از خوردن آن با تخم مرغ همزده لذت می برند!
اگر کمی وقت اضافی دارید، ممکن است من را امتحان کنید اسکون زغال اخته عسلی با کمی کره سیب خانگی شما.
کره سیب عسل خود را ذخیره کنید
کره سیب تازه شما برای چند هفته در یخچال در ظرفی در بسته نگهداری می شود – اگر زودتر آن را نخورید.
با این حال، شاید دوست داشته باشید برای زمان دیگری – زمانی که ممکن است وقت پختن غذا را نداشته باشید – در دسترس داشته باشید.
یکی از راههای نگهداری اسپری مخصوص سیب، فریز کردن آن در ظروف کوچک است. سپس، می توانید بخش های کوچک را در یک زمان حذف کنید.
گزینه دیگر حفظ کره سیب به روش کنسرو آب جوش است. اگر می خواهید شیشه های کوچکی بدهید، این گزینه عالی است کره سیب عسل خانگی برای هدیه!
این کاری است که من هنگام تهیه این دستور انجام می دهم. آن شیشه های کنسرو شده واقعاً مفید هستند و انجام آن کار سختی نیست.
استفاده كردن عسل در دستور العمل های شما یک راه عالی برای اضافه کردن آن به رژیم غذایی شما است – به خصوص برای کسانی از شما که ممکن است از طعم عسل به تنهایی لذت نبرند.
شیرینی محصول نهایی تا حدودی به سیب هایی که استفاده می کنید بستگی دارد. به نظر من این دستور غذا خیلی شیرین نیست، اما شوهرم آن را دوست دارد، زیرا میگوید طعم سیبها غرق نشده است.
درست کردن کره سیب عسلی یک راه عالی برای استفاده از سیب هایی است که ممکن است در دست داشته باشید قبل از اینکه فاسد شوند. و چه روش خوشمزه ای برای صرفه جویی. کسی می خواهد یک هدیه خانگی داشته باشد؟ بله لطفا.