ساخت محصولات خانگی سرگرمی مورد علاقه بسیاری از افراد است. من به عنوان یک زنبوردار از ساختن چیزهایی با موم زنبور عسل لذت می برم. می توان از آن در پروژه های مختلف در ترکیب با اسانس ها یا روغن های تزریقی استفاده کرد. این دستور پخت به شما نشان می دهد طرز تهیه مرهم گل همیشه بهار با روغن گیاهی دم کرده خودتان
مake کالندوی گیاهی خودتانla Salve

مرهم چیست؟
مرهم یکی از ساده ترین محصولاتی است که می توانید در خانه درست کنید. آنها برای مراقبت از پوست مناسب هستند زیرا بسیار پایدار هستند. این مخلوط موم ها و روغن ها حاوی آب کمی هستند و برای مدت طولانی در حالت نیمه جامد بدون خراب شدن باقی می مانند. درست کردن مرهم گل همیشه بهار یک پروژه آسان برای کسانی است که از ساخت داروهای طبیعی لذت می برند.
عناصر
- روغن زیتون
- گل همیشه بهار
- موم زنبور عسل
کالاندولا گل ها
این گل رنگارنگ چه ویژگی خاصی دارد؟ در واقع گل همیشه بهار یکی از ساده ترین گیاهان برای رشد است. این گل به خاطر گل های رنگارنگ مانند گل مروارید معروف است و به دلیل زیبایی در بسیاری از باغ ها استفاده می شود. بیشتر باغبانان هیچ اطلاعی از خواص دارویی این گل خاص ندارند.
گیاه گیاهی Calendula officinalis، گل همیشه بهار نیز نامیده می شود. اما، این همان گل همیشه بهار مرزی نیست که همه ما با آنها آشنا هستیم. در حالی که در یک خانواده گل، آنها از نظر دارویی یکسان نیستند.
Calendula officinalis یک درمان خانگی رایج برای خراشیدگی های جزئی پوست، سوختگی، بریدگی یا کبودی است. این باعث می شود که یک ماده خوب برای گنجاندن در انواع مومیایی کننده ها و مرهم های تسکین دهنده پوست باشد. قسمت هایی از سر گل در واقع خوراکی و سرشار از آنتی اکسیدان است.
راه های زیادی برای استفاده از این گیاه خاص وجود دارد. و اگر این برای جذب شما در مورد ارزش گل همیشه بهار کافی نبود، زنبورها عاشق گل همیشه بهار هستند هم!
موم زنبور عسل
خواص مرطوب کنندگی موم زنبور عسل آن را به شریکی عالی تبدیل می کند استفاده در محصولات سالم پوست. به راحتی ذوب می شود و با آن کار می شود و به حفظ رطوبت پوست کمک می کند. در این دستور قصد داریم آن را با روغن گل همیشه بهار دم کرده ترکیب کنیم.
برای لذت بردن از کار با موم، لازم نیست زنبوردار باشید. شما می توانید موم تمیز را که آماده استفاده است خریداری کنید. اگر موم زنبور عسل خام را به صورت محلی خریداری می کنید، حتماً این کار را انجام دهید موم را تمیز کنید قبل از شروع زمان آن فرا رسیده است که نبوغ خلاق خود را کشف کنید و کارهای خود را بسازید مرهم کالاندولا با موم زنبور عسل.
طرز تهیه روغن کالاندولا
قبل از اینکه بتوانیم خودمان را بسازیم مرهم گل همیشه بهار با استفاده از موم زنبور عسل به مقداری روغن دم کرده نیاز داریم. هنگام تهیه روغن تزریقی، بهتر است از گیاهان ارگانیک که عاری از آفت کش هستند استفاده کنید.
2 روش برای تهیه روغن گل همیشه بهار دم کرده وجود دارد. از نیروی خورشید استفاده کنید – این روش آهسته است یا از منبع گرما استفاده کنید.
اگر عجله ندارید، یک فنجان از آن را قرار دهید گل همیشه بهار خشک در یک ظرف شیشه ای شیشه را با روغن زیتون به اندازه ای پر کنید که گل ها را بپوشاند. درب شیشه را بگذارید و آن را در یک پنجره آفتابی قرار دهید.
هر روز – شیشه را به آرامی تکان دهید تا محتویات مخلوط شوند. در 4-6 هفته، روغن گل همیشه بهار را دم کرده اید.

روش سریعتر استفاده از منبع حرارتی مانند دیگ است. استفاده از a آستر پلاستیکی قابلمه سفالی برای تمیز کردن آسان لایه ای از گل های همیشه بهار خشک را کف آن قرار دهید و به اندازه ای روغن زیتون به آن اضافه کنید تا روی گل ها را بپوشاند.
ظرف را به مدت 24 ساعت در حالت کم قرار دهید تا مقداری روغن گل همیشه بهار معطر دم کرده زیبا داشته باشید. روغن را بردارید و صاف کنید تا تمام گلبرگ های گل از بین برود.
اکنون روغن را می توان در پیشخوان – (یا در یخچال) برای چند ماه نگهداری کرد. کمی اضافه کردن روغن ویتامین E ذخیره سازی را طولانی می کند.

چاپ
دستور العمل مرهم کالاندولا
#wprm-recipe-user-rating-0 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-0 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * {fill: url(#wprm-recipe-user-rating-0-33); }#wprm-recipe-user-rating-0 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * {fill: url(#wprm-recipe-user-rating-0-50); }#wprm-recipe-user-rating-0 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * {fill: url(#wprm-recipe-user-rating-0-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-0-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-0-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-0-66 stop { stop-color: #343434; }
تجهیزات
-
1 دیگ دوبل (دیگ برای ذوب موم)
-
1 ظرف غذا
عناصر
- 1 پینت روغن زیتون
- 1 بسته گل همیشه بهار (خشک شده)
- 1 اونس موم زنبور عسل
- 1 قطعه قوطی های کوچک درب دار (اختیاری)
دستورالعمل ها
-
دم کردن روغن گل همیشه بهار: بیایید با ساختن روغن گل همیشه بهار خودمان شروع کنیم. اگر مقداری آماده خریدید، می توانید از این قسمت صرف نظر کنید.
به اندازه کافی گل همیشه بهار خشک را در ته یک گلدان قرار دهید تا کف آن را در یک لایه بپوشاند. به اندازه ای روغن زیتون اضافه کنید که فقط روی گل ها را بپوشاند.
اجازه دهید به مدت 24 ساعت روی حرارت کم بماند. حالا از یک صافی یا معادل آن استفاده کنید تا برگ ها را از مخلوط روغن صاف کنید.
-
درست کردن مرهم:
موم زنبور عسل خود را در یک ذوب کنید دیگ دوبل یا راه اندازی مشابه این مطمئن ترین راه برای ذوب موم زنبور عسل است.
موم زنبور عسل دمای ذوب پایینی دارد اما روند آن می تواند کمی کند باشد. به آن زمان دهید تا ذوب شود.
-
افزودن روغن:
وقت آن است که روغن گل همیشه بهار دم کرده را که قبلا درست کرده بودیم اضافه کنیم. تنظیم حرارت را پایین بیاورید زیرا نمی خواهید روغن تزریق شده شما در معرض دمای بالاتر از حد لازم قرار گیرد.
برای این دستور به 1 اونس (وزن خالص) روغن گل همیشه بهار دم کرده نیاز دارید. روغن دم کرده را به آرامی به مخلوط موم زنبور عسل اضافه کنید. از آنجایی که روغن سردتر از موم است، متوجه خواهید شد که موم شروع به سفت شدن می کند.
اشکالی ندارد، فقط به هم زدن ادامه دهید و همه چیز کمرنگ خواهد شد.
-
در ظروف بریزید:
وقتی همه مواد با هم ترکیب شدند و ذوب شدند از روی حرارت بردارید. در ظرف های کوچک دلخواه بریزید. می توانید از قوطی یا شیشه های شیشه ای استفاده کنید.
اگر از شیشه استفاده می کنید، ابتدا آنها را گرم کنید (با آب داغ از شیر آب گرم کنید.) این کار از شکستن شیشه به دلیل ریختن مخلوط داغ در لیوان سرد جلوگیری می کند.
-
گل ها را اضافه کنید و خنک کنید:
هنگامی که سطح مرهم گل همیشه بهار شروع به سفت شدن کرد، می توانید چند گلبرگ خشک شده را روی آن بپاشید تا ظاهری پیدا کند.
ظروف خود را در مکانی امن کنار بگذارید و اجازه دهید یک شب یا حداقل 6 ساعت خنک شوند. سپس شما مرهم گیاهی گل همیشه بهار تنظیم و آماده استفاده خواهد بود.
-
برچسب:
برچسب زدن ظرف را فراموش نکنید. وگرنه ممکنه مثل من باشی و فکر کنی… حالا این چی بود؟
یادداشت
هنگام ذوب کردن موم زنبور عسل احتیاط کنید – استفاده از یک دیگ دوبل (حتی دیگ کوچکی که برای کاردستی اختصاص داده شده است) بهترین کار است.
دمای خود را تا حد امکان پایین نگه دارید و موم یا روغن را بیش از حد گرم نکنید.
این دستور یک قالب کوچک درست می کند اما می توانید دستور پخت را به راحتی افزایش دهید.
نحوه استفاده
این مرهم خانگی کالاندولا برای خراش، بثورات و تحریکات جزئی پوست مناسب است. برای زخم های عمیق استفاده نمی شود. در صورت شک همیشه با پزشک خود مشورت کنید زیرا هر کسی ممکن است به هر چیزی حساسیت داشته باشد.
ناحیه آسیب دیده را تمیز کنید و به آرامی 2 بار در روز در صورت نیاز یک لایه ملایم مرهم گیاهی گل همیشه بهار را بمالید. برای پوست های خشک بسیار تسکین دهنده است.
البته، این تنها مرهم آسان برای تهیه نیست – امتحان کنید مرهم گیاهی قاصدک برای تسکین درد و درد و به عنوان یک درمان دیگر برای سوختگی های جزئی – این مرهم سوختگی آلوئه عسل عالی است.
در مورد بینی های گرفتگی در فصل سرماخوردگی و آنفولانزا چطور؟ این همه طبیعیه دستور مالش بخار موم زنبور عسل ممکن است فقط موضوع باشد
جایگزین وگان برای موم زنبور عسل
اگر شما vایگان و عسل نخورید و مایل به استفاده از موم زنبور عسل نیستید، به سادگی موم زنبور عسل را با موم کارناوبا تعویض کنید.
ساخت محصولات خانگی بسیار سرگرم کننده است و بسیاری از آنها نیز بسیار آسان هستند. لذت ببر از مرهم گل همیشه بهار موم زنبور عسل و اگر کمی موم اضافی باقی مانده است – محصولات دیگری نیز وجود دارد که می توانید درست کنید و لذت ببرید.
همه عاشق ساختن هستند مومیایی لب موم زنبور عسل. بسیار ارزان است و می توانید از اسانس ها و طعم های مختلف نیز استفاده کنید. برای تسکین پوست واقعاً لوکس، سعی کنید این را درست کنید کره بدن شلاقr فوق العاده است و همچنین زیبا!
نوشته طرز تهیه مرهم گل همیشه بهار اولین بار در Carolina Honeybees Charlotte Anderson پدیدار شد.