لیمو، زنجبیل و عسل مقوی – راهی عالی برای کاهش ناراحتی گلو درد و سرفه. اگر به دنبال راهی برای ارتقای سلامتی هستید، قطعاً عسل باید بخشی از برنامه غذایی شما باشد. مصرف غذاهای طبیعی فواید زیادی برای سلامتی ما دارد. از این دستور العمل آسان برای تهیه دمنوش خود استفاده کنید عسل سرشار از خواص طبیعی لیمو و زنجبیل.
خواص چای لیمو، زنجبیل و عسل برای سلامتی

لازم نیست در سوپرمارکت به سراغ آخرین معجون بروید. با نزدیک شدن به فصل بوییدن یا اثرات آلرژی، استفاده از برخی اقلام روزمره را برای ایجاد یک نوشیدنی آرام بخش در نظر بگیرید.
ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر، خط مشی افشای حریم خصوصی و وابسته را بخوانید.
بیایید چند مورد معمولی را که ممکن است از قبل در دسترس داشته باشید برای ایجاد یک تونیک طبیعی ترکیب کنیم. انجام دادنش خیلی سادست.
لیمو یک میوه محبوب است که به طرق مختلف در آشپزخانه استفاده می شود. آنها منبع عالی ویتامین C و سایر آنتی اکسیدان ها هستند.
آب لیمو با تامین چندین ویتامین مختلف، یک عنصر سنتی در چای داغ است. با این حال، به دلیل طعم قوی – لیمو معمولا به تنهایی مصرف نمی شود!
زنجبیل یکی دیگر از داروهای خانگی محبوب برای تسکین سرفه و گلودرد است. همچنین ضد باکتری، ضد ویروسی و آنتی اکسیدان است. زنجبیل اغلب به عنوان تسکین دهنده برای شکم استفاده می شود.
عسل هدیه ای از کندوی عسل است که ما در بسیاری از موارد از آن استفاده می کنیم. این است ساخته شده توسط زنبورها از شهد گیاهی که از گیاهان گلدار جمع آوری شده است. این یک غذای عالی برای زنبورها برای ذخیره در زمستان است.
ماندگاری طولانی مدت عسل آن را به یک محصول غذایی فوق العاده برای نگهداری طولانی مدت برای ما نیز تبدیل می کند. هر خانه ای باید یک شیشه عسل در انباری
این مواد در بسیاری از ترکیبات ترکیب شده اند تا پتاسیم اضافه شده و سایر ویتامین ها و مواد معدنی ضروری را برای افراد فراهم کنند. بسیاری بر این باورند که سیستم های خود را سم زدایی می کنند و سلامت بهتری را ارتقا می دهند.

ایجاد عسل دم کرده
این 3 ماده فوقالعاده ترکیب میشوند تا یک مقوی تسکیندهنده برای علائم خفیف سرماخوردگی یا آنفولانزا تولید کنند. من حتی زمانی که سینوس هایم باعث درد گلو می شوند از آن استفاده می کنم. این یک درمان نیست بلکه تقویت کننده سیستم ایمنی شماست. ممکن است تسکین بسیار مورد نیاز را فراهم کند.
دم کردن عسل آسان است. با یک عسل با طعم ملایم که تا 115 درجه فارنهایت گرم شده است شروع کنید. طعم دلخواه را اضافه کنید. در این آموزش از لیمو و زنجبیل استفاده می کنیم.
سپس عسل گرم شده و مواد افزودنی اجازه داده می شود تا برای مدت چند روز یا بیشتر در شیشه های در بسته بماند. برخی از دستور العمل های عسل دم کرده شما را هدایت می کند تا آن را صاف کنید تا مواد جامد از بین برود

برای این پروژه ساده به موارد زیادی نیاز ندارید. اگرچه من آن را لیست نکرده ام، شما به کمی صبر نیاز دارید. تونیک لیمو، زنجبیل و عسل خود را از قبل تهیه کنید تا مقداری از آن در دسترس باشد.
شیشه درب دار: من شیشه ای را انتخاب می کنم که اندازه آن تقریباً 22 اونس (وزن خالص) عسل است. عسل فروخته می شود و با وزن اندازه گیری می شود نه حجم.
اگر یک لیوان پیمانه عسل بخرید، پس از افزودن مواد جامد، مقدار کمی از آن باقی خواهد ماند. عسل خود را ذخیره کنید به درستی و عملا برای همیشه دوام خواهد داشت.
عسل: من همیشه عسل خام را توصیه می کنم. بیش از حد پردازش نشده است و هنوز تمام خوبی های طبیعی خود را حفظ کرده است. اگر روی برچسب خام نوشته نشده باشد – احتمالاً اینطور نیست. فریب اصطلاح بازاریابی “طبیعی” یا “خالص” را نخورید، آنها به معنای خام نیستند. عسل خام در طول فرآیند بطری حرارت داده نشده است.
طعم یا تنوع انتخابی شما واقعاً مهم نیست. عسل ساده گل وحشی خوب است. نیازی به استفاده نیست انواع گران قیمت عسل در یک دستور تونیک
زنجبیل: ریشه زنجبیل تازه به راحتی در بخش محصولات سوپرمارکت محلی شما یافت می شود. سیستم های ریشه کوچک من را به یاد غده های لوبیا می اندازد. ریشه ای را انتخاب کنید که چاق باشد و خیلی خشک نباشد. از هر گونه ریشه ای که دارای لکه های نرم یا بسیار چروکیده است خودداری کنید.
زنجبیل را به عنوان یک ماده رایج در بسیاری از داروهای خانگی پیدا خواهید کرد. نگه داشتن ریشه در دست ایده بدی نیست. به خوبی برای تسکین مشکلات معده مانند حالت تهوع و تسهیل هضم شناخته شده است. زنجبیل همچنین دارای خواص ضد التهابی است.
لیمو: برای این کار به یک لیمو واقعی نیاز دارید. من استفاده از بطری آب میوه را پیشنهاد نمی کنم. مانند ریشه زنجبیل، یک لیمو ترش خوب با آب فراوان انتخاب کنید. قبل از شروع حتما تکه های لیمو و زنجبیل را بشویید.
آیا این دستور پخت را دوست داشتید؟ لطفاً یک رتبه 5 ستاره (⭐⭐⭐⭐⭐) در کارت دستور غذای زیر بگذارید. و فراموش نکنید که من را در فیس بوک و دنبال کنید اینستاگرام.

دستور تهیه دمنوش لیمو، زنجبیل و عسل
عسل خام را با لیمو و زنجبیل دم کنید تا یک داروی گیاهی طبیعی برای تسکین سرفه ایجاد کنید.
از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید
*بعضی از افراد کمی زردچوبه به دستور غذا اضافه می کنند – در صورت تمایل می توانید.
خدمت رسانی: 1اونسکالری: 88کیلو کالریکربوهیدرات ها: 24gپروتئین: 1gچربی: 1gچربی های اشباع شده: 1gچربی های چند غیر اشباع: 1gچربی اشباع شده: 1gسدیم: 1میلی گرمپتاسیم: 23میلی گرمفیبر: 1gقند: 23gویتامین A: 1IUویتامین سی: 3میلی گرمکلسیم: 3میلی گرماهن: 1میلی گرم
استفاده از تونیک
هنگامی که این فرآیند کامل شد، یک شیشه از خوبی غلیظ خواهید داشت. آن را مستقیم ننوشید – ممکن است کمی زیاد باشد.
راه مورد علاقه من برای استفاده از این دم کرده اضافه کردن آن برای ایجاد یک چای داغ عسل، لیمو، زنجبیل است. من 2 قاشق غذاخوری بزرگ را به یک فنجان چای داغ اضافه می کنم. البته در صورت تمایل می توانید تونیک خود را با آب گرم ساده رقیق کنید.
اگر می خواهید دم کرده قوی تری تهیه کنید، می توانید مقدار بیشتری اضافه کنید. مقداری را انتخاب کنید که جوانه های چشایی شما ترجیح می دهند. در گلوی حساس احساس بسیار خوبی دارد. چای لیمو، زنجبیل، عسل مطمئناً به من کمک میکند تا زمانی که منتظرم تا میکروبها را از بین ببرد، احساس بهتری داشته باشم.
پس از چند روز، ممکن است بخواهید مخلوط دم کرده خود را در یخچال نگهداری کنید. یخچال به افزایش طراوت کمک می کند.
ماندگاری چای های عسل دم کرده
در حالی که عسل خالص ماندگاری نامحدودی دارد، عسل دم کرده ممکن است اینطور نباشد. این امر مخصوصاً زمانی صادق است که ما هر مایعی را به عسل اضافه می کنیم.
هنگام استفاده از مواد مرطوب مانند لیمو، عسل رطوبت برشهای لیمو را میکشد و نازکتر میشود. عسل با رطوبت بالا می تواند خراب یا تخمیر شود.
اگر شیشه عسل دم کرده شما شروع به بوی مخمر می کند، وقت آن است که آن را بیرون بیاورید و یک دسته جدید درست کنید.
به همین دلیل است که دوست دارم آن را در یک شیشه کوچک نیم لیتری درست کنم. برای یک نفر، حتی ممکن است از اندازه نیم پینت استفاده کنید.
این تنها یکی از کاربردهای شگفت انگیز عسل است. دفعه بعد که خانواده شما به یک نوشیدنی گرم تسکین دهنده نیاز داشت از این خوراکی شیرین لذت ببرید. یکی دیگر از دستور العمل های محبوب استفاده می کند عسل و دارچین – آن را امتحان کنید.
ما اغلب به عسل به عنوان یک ماده عالی فکر می کنیم شیرین کننده طبیعی برای دستور العمل ها اما چیزهای بیشتری برای ارائه دارد. قرن هاست که در محصولات بهداشتی و زیبایی مانند: مرهم سوزاندن و محصولات حمام.