عسل خامه ای، عسل زده شده، عسل ریسی شده – همه آنها یکسان هستند. عسل مایع با استفاده از یک نرخ کنترل شده کریستالیزاسیون، به یک پخش صاف و شیرین تبدیل می شود که می تواند به عنوان رویه روی بسیاری از غذاها استفاده شود. خواستن عسل خامه ای خود را درست کنید در خانه؟ این واقعا یک فرآیند آسان است که هر کسی می تواند آن را امتحان کند.

عسل خامه ای چیست؟
عسل خامه ای، عسل طبیعی است که فرآیند تبلور را طی کرده است. ارزش غذایی آن مانند عسل معمولی است.
ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر، خط مشی افشای حریم خصوصی و وابسته را بخوانید.
در واقع، این همان چیزی است که وجود دارد – فقط عسل معمولی که شکل خود را تغییر داده است. و علیرغم نامش هیچ گونه لبنیاتی ندارد. نامهای رایج دیگری که برای توصیف آن استفاده میشود عبارتند از: عسل زده شده یا ریسیده.
تبلور عسل یک فرآیند طبیعی است
تفاوت بین عسل کریستالیزه و عسل خامه ای چیست؟ هیچی واقعا هر دو یک چیز هستند.
تقریبا همه انواع عسل متبلور خواهد شد یا “به مرور زمان دانه بندی می شود.” از نقطه نظر فنی، عسل یک قند فوق اشباع است. این تمایل به تبدیل شدن به یک محصول جامد را دارد.
اما این اتفاق برای همه انواع عسل به یک اندازه نمی افتد. انواع عسل مانند شبدر به سرعت متبلور می شوند در حالی که عسل توپلو بسیار دیر تبدیل به جامد می شود.
در واقع ممکن است کل شیشه به یک توده جامد تبدیل شود. شاید این اتفاق را با یک شیشه عسل قدیمی در کمد دیده باشید.
عسلی که متبلور شده خراب نمی شود. هنوز خوردن آن بی خطر است و نشانه ای نیست که بد شده است. با این حال، اگر ترجیح می دهید عسل خود را در حالت مایع نگهداری کنید، این کار بسیار آسان است عسل گرم به اندازه ای است که کریستالیزه شود آن را به قوام اولیه.
محتوای آب عسل
تمام عسل ها دارای محتوای آب هستند. میانگین رطوبت عسل رسیده حدود 19 درصد است. در طول تبلور، محتوای آب عسل کمی افزایش می یابد.
اگر عسلی که استفاده می کنید از قبل دارای محتوای آب بالاتری است – می توانید عسل تخمیر شده را به دست آورید. این خوب نیست مگر اینکه بخواهید ماد درست کنید.
محافظت از عسل در برابر جذب رطوبت هوا یکی از دلایلی است که باید انجام دهید همیشه عسل را در ظرف نگهداری کنید با درب محکم
روش های تهیه عسل خامه ای
عسل خام در یک دوره زمانی طولانی به آرامی بلورهای خود را تشکیل می دهد. کریستال هایی که به آرامی شکل می گیرند بزرگ هستند و روی زبان احساس شن می کنند. محصول نهایی زشت و کمتر جذاب است.
اما، شما با کنترل میزان تبلور، خودتان را می سازید. این باعث تولید کریستال های صاف کوچکتر می شود و در نتیجه پخش نرم تری ایجاد می شود که شن کمتری دارد.
معمولاً دو روش مختلف وجود دارد عسل خامه ای درست کنید محصولات
- روش دایس
- روش خام
روش دایس ساخت خامه عسل
روش دایس رایج ترین روش است ایجاد یک محصول عسل تابیده شده خوب التون دایس در اواسط دهه 1930 ساخته شد و با عسل پاستوریزه شروع کرد.
فرآیند پاستوریزه کردن، هر گونه مخمری را که ممکن است در عسل خام وجود داشته باشد، از بین می برد. همه غذاهای خام احتمال آلودگی یا باکتری را دارند.
این برای افرادی که سیستم ایمنی بدنشان را به خطر می اندازند بیشتر از بزرگسالان سالم عادی اهمیت دارد. به طور طبیعی، برای شرکت های تجاری – استفاده از عسل پاستوریزه خطر فساد را کاهش می دهد.
برای شروع فرآیند بذر، “کریستال های بذر” را به عسل پاستوریزه اضافه می کنند. کریستال های بذر چیست؟ مقدار کمی عسل که قبلاً متبلور شده است به یک فرم صاف
اگر خودتان پاستوریزه کنید. صبر کنید تا عسل خنک شود تا ادامه دهید. مخلوط باید 10٪ کریستال دانه و 90٪ عسل باشد. (من نسبت 1:7 را ترجیح می دهم و از استارتر دانه بیشتر استفاده می کنم.)
می توانید از مخلوط غنی تری از کریستال ها به نسبت عسل مایع استفاده کنید. این ممکن است روند کریستالیزاسیون را کمی سرعت بخشد اما ضروری نیست.
خوب مخلوط کنید تا کریستال های دانه در کل مخلوط پخش شوند. در صورت تمایل می توانید از همزن یا مخلوط کن استفاده کنید اما یک قاشق بزرگ برای دسته های کوچک این کار را انجام می دهد.
علیرغم اصطلاح “عسل زده شده” – استفاده از ضمیمه شلاق یا تجهیزات خاصی ضروری نیست.
اگر از میکسر استفاده می کنید، سرعت متوسط کافی است. معمولاً مقداری کف روی سطح ظاهر می شود، آن را با یک کاردک لاستیکی جدا کنید.
پس از مخلوط شدن کامل دانه با عسل، در ظروف کوچکتر مورد نظر خود بریزید. یک درب محکم اضافه کنید و ظروف را در جای خنک قرار دهید تا استراحت کنند.
دمای ایده آل برای تهیه عسل خامه ای 50 تا 57 درجه فارنهایت (14 درجه سانتیگراد) است. در عرض یک یا 2 هفته، فرآیند باید کامل شود و یک پخش عسلی خوشمزه خواهید داشت.
روش خام تهیه عسل خامه ای
این روشی است که زنبوردار اغلب از آن استفاده می کند عسل خامه ای درست کنید به جای پاستوریزه از عسل خام و فرآوری نشده استفاده می کنیم.
ما ترجیح می دهیم عسل خود را در خام ترین حالت خود نگه داریم. عسل کمی گرم شده هم زدن را آسان می کند. و معمولاً در دسته های کوچک و آسان ساخته می شود.
به غیر از استفاده خام به جای عسل پاستوریزه، فرآیند مشابه روش دایس است. بعد از چند هفته دمای خنک، عسل خامهای شما آماده میشود.

خرید یا ساخت کریستال های استارت
ساده ترین راه برای به دست آوردن استارتر عسل خامه ای با کیفیت خوب خرید آن از فروشگاه مواد غذایی است. عسل شبدر به عنوان یک انتخاب خوب شناخته شده است. اکثر برندهای تجاری بافت خامه ای صاف و خوبی خواهند داشت.
گزینه دیگر این است که اجازه دهید مقدار کمی از کریستال های عسل خود به طور طبیعی تشکیل شود. آنها احتمالا کریستال های بزرگی خواهند بود.
سپس، از هاون و هاون برای خرد کردن کریستال های ریگ درشت به کریستال های کوچک شکر استفاده کنید. من این را یک بار امتحان کردم – به من اعتماد کنید – آن را بخرید عسل شبدر برای شروع بذر ساختن خود یک فرآیند کثیف است.

دستور العمل خامه ای عسل – DIY
استفاده از روش خام برای تهیه عسل خامه ای خود در خانه.
خدمت: 14 اونس وزن خالصکالری: 345کیلو کالریکربوهیدرات ها: 93.4gپروتئین: 0.3gسدیم: 5میلی گرمپتاسیم: 59میلی گرمفیبر: 0.2gقند: 93.1gکلسیم: 7میلی گرم

طعم دهنده اضافی برای عسل خامه ای
اگر می خواهید واقعا خلاق باشید، قبل از ریختن آن در ظروف، کمی پودر دارچین یا پودر کاکائو را به مخلوط عسل خود اضافه کنید.
طعم شکلاتی بسیار محبوب است. طعم دهنده وانیل، تمشک یا گیاهان مختلف را می توان گنجاند. از هرگونه افزودنی که خشک نیست خودداری کنید زیرا ممکن است رطوبت محصول نهایی شما را افزایش دهد.
برخی از افراد از اضافه کردن میوه های خشک و غیره به دستور غذا لذت می برند. این واقعا خوشمزه است! به نظر می رسد حتی افرادی که طرفدار عسل نیستند نیز از آن لذت می برند.
نحوه استفاده از عسل خامه ای
عسل خامهای را میتوان جایگزین عسل مایع در تهیه محصولات پخته و غیره کرد. روی نان تست یا نان شیرینی هم خوشمزه است. می توان آن را به چای یا قهوه اضافه کرد و به خصوص وقتی روی آن پخش می شود خوشمزه است اسکون زغال اخته عسلی یا بیسکویت
طعم عسل تابیده شده با عسل معمولی کمی متفاوت است زیرا غلیظ تر است. به دلیل قوام جامد، استفاده از آن آسان تر است، به خصوص برای بچه ها که باعث آشفتگی کمتری می شود.
نحوه نگهداری عسل خامه ای
نگهداری عسل خامه ای بسیار آسان است – فقط آن را خنک نگه دارید. پس از اتمام فرآیند کریستالیزاسیون، می توانید ظروف خود را بدون هیچ آسیبی در یخچال نگهداری کنید.
اما، تا زمانی که دمای اتاق زیر 75 درجه فارنهایت باشد، پیشخوان آشپزخانه خوب است. هنگامی که در معرض گرما قرار می گیرد، دوباره به مایع تبدیل می شود. و نه، به خودی خود به بهترین قوام تبدیل نمی شود.
در طول سال ها، من هزاران مورد ساخته ام ظروف عسل خامه ای حالا شما هم می توانید.