طرز تهیه عسل خامه ای


عسل خامه ای، عسل زده شده ، عسل چرخیده – همه آنها یکسان هستند. چگونه ساخته می شود؟ عسل مایع با استفاده از یک نرخ کنترل شده کریستالیزاسیون، به یک پخش صاف و شیرین تبدیل می شود که می تواند به عنوان رویه روی بسیاری از غذاها استفاده شود. خواستن عسل خامه ای خود را درست کنید در خانه؟ این واقعا یک فرآیند آسان است که هر کسی می تواند آن را امتحان کند.

عسل خامه ای چیست؟

شیشه کوچک عسل خامه ای خانگی.

مردم اغلب از کشف ماهیت واقعی عسل خامه ای شگفت زده می شوند. در واقع، این عسل است که فرآیند تبلور طبیعی را طی کرده است. برای تهیه این غذای خاص، لازم نیست مواد دیگری اضافه کنید.

ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر، خط مشی افشای حریم خصوصی و وابسته من را بخوانید.

ارزش غذایی آن مانند عسل معمولی است. در واقع این چیزی است که هست – فقط شکلش تغییر کرده است. و علیرغم نامش هیچ گونه لبنیاتی ندارد.

پس چرا مردم آن را به این نام‌های دیگر می‌خوانند: عسل زده، خرد شده، خامه‌شده یا ریسیده شده؟ من هیچ نظری ندارم اما به احتمال زیاد به دلیل فرآیند تهیه عسل خامه ای یا ظاهر

تبلور عسل یک فرآیند طبیعی است

تفاوت بین عسل کریستالیزه و خامه ای چیست؟ واقعا هیچی هر دو یک چیز هستند.

تقریبا همه انواع عسل متبلور خواهد شد یا “به مرور زمان دانه بندی می شود.” از نظر فنی، این قند فوق اشباع تمایل به جامد شدن دارد. کریستال ها روی ذرات شناور در عسل خام شروع به تشکیل می کنند. اینها می توانند تکه های موم یا گرده باشند.

ممکن است کل شیشه به یک توده جامد تبدیل شود. شاید این اتفاق را با یک شیشه قدیمی عسل در انبار یا کمد دیده باشید.

اما، این اتفاق برای هر ظرفی با سرعت یکسان نمی افتد. انواع عسل مانند شبدر به سرعت متبلور می شود در حالی که عسل توپلو بسیار دیر تبدیل به جامد می شود.

مهمترین چیزی که باید به خاطر داشته باشید این است که عسل کریستالیزه خراب نمی شود. خوردن آن تا زمانی که بوی تخمیر شده نداشته باشد همچنان بی خطر است.

با این حال، اگر ترجیح می دهید آن را در حالت مایع نگهداری کنید – این کار بسیار آسان است عسل گرم به اندازه ای است که کریستالیزه شود آن را به قوام اولیه.

مواد لازم

برای تهیه عسل ریسی شده خود فقط به چند مورد نیاز دارید.

به انجمن زنبورداری ما بپیوندید

رایگان “رازهای زنبورداری موفق” به همراه خبرنامه هفتگی با اطلاعاتی درباره زنبورها، زنبورداری و موارد دیگر…

  • دانه / استارتر
  • عسل مایع

کریستال های استارت بخرید یا بسازید

ساده ترین راه برای به دست آوردن استارتر عسل خامه ای با کیفیت خوب خرید آن از فروشگاه مواد غذایی است. عسل شبدر به عنوان یک انتخاب خوب شناخته شده است. اکثر برندهای تجاری بافت خامه ای صاف و خوبی دارند.

گزینه دیگر این است که اجازه دهید مقدار کمی از کریستال های عسل خود به طور طبیعی تشکیل شود. سپس، از هاون و هاون برای خرد کردن کریستال های بزرگ و ریسه دار به کریستال های کوچک استفاده کنید.

من این را یک بار امتحان کردم – به من اعتماد کنید – آن را بخرید عسل شبدر برای شروع بذر شروع کردن برای خودتان یک فرآیند کثیف است. این عسل دانه دار به مقدار بیشتری که می خواهید تنظیم کنید هم بزنید.

انتخاب عسل

شما می توانید از هر نوع عسل استفاده کنید به جز آنهایی که به آرامی متبلور می شوند. گل وحشی معمولی معمولا بهترین انتخاب است.

همه عسل دارای محتوای آب است. میانگین رطوبت عسل رسیده حدود 19 درصد است. در طول تبلور، محتوای آب کمی افزایش می یابد.

اگر عسلی که استفاده می کنید از قبل دارای محتوای آب بالاتری است – ممکن است در نهایت به تخمیر برسید. این خوب نیست مگر اینکه بخواهید ماد درست کنید.

نگرانی عمده برای مصرف کنندگان معمولی نیست، زنبورداران فقط باید مراقب باشند قاب های عسل برداشت که آماده هستند.

محافظت از عسل در برابر جذب رطوبت هوا یکی از دلایلی است که باید انجام دهید عسل را همیشه در ظرف نگهداری کنید با درب محکم

عسل دانه بندی شده یا متبلور در یک تصویر شیشه ای.

روش های تهیه عسل خامه ای

عسل خام در یک دوره زمانی طولانی به آرامی بلورهای خود را تشکیل می دهد. این باعث ایجاد کریستال های بزرگی می شود که روی زبان احساس شن ایجاد می کند. محصول نهایی زشت و کمتر جذاب است.

اما، وقتی عسل خامه‌ای خود را درست می‌کنید، سرعت تبلور را کنترل می‌کنید. معمولاً دو روش مختلف وجود دارد عسل خامه ای درست کنید محصولات

  1. روش دایس
  2. روش خام

روش دایس

روش دایس رایج ترین روش است ایجاد یک محصول عسل ریسی شده خوب التون دایس در اواسط دهه 1930 ساخته شد و با عسل پاستوریزه شروع کرد.

فرآیند پاستوریزه کردن از حرارت بالا برای از بین بردن مخمرهایی که ممکن است در عسل خام وجود داشته باشد استفاده می کند. همه غذاهای خام احتمال آلودگی یا باکتری را دارند.

این موضوع برای افرادی که سیستم ایمنی بدنشان را به خطر می اندازند بیشتر از بزرگسالان سالم عادی اهمیت دارد. به طور طبیعی، برای شرکت های تجاری – استفاده از عسل پاستوریزه خطر فساد را کاهش می دهد.

برای شروع فرآیند بذر، “کریستال های بذر” را به عسل پاستوریزه اضافه می کنند. کریستال های بذر چیست؟ مقدار کمی عسل که قبلاً متبلور شده است به یک فرم صاف

اگر خودتان پاستوریزه کنید. صبر کنید تا عسل خنک شود تا دانه ها را هم بزنید. مخلوط باید 10٪ کریستال دانه و 90٪ عسل باشد. (من نسبت 1:7 را ترجیح می دهم و از استارتر دانه بیشتر استفاده می کنم.)

خوب مخلوط کنید تا کریستال های دانه در کل مخلوط پخش شوند. در صورت تمایل می توانید از همزن یا مخلوط کن استفاده کنید اما یک قاشق بزرگ برای دسته های کوچک این کار را انجام می دهد.

علیرغم اصطلاح “عسل زده شده” – استفاده از ضمیمه شلاق یا تجهیزات خاصی ضروری نیست.

اگر از میکسر استفاده می کنید، سرعت متوسط ​​کافی است. معمولاً مقداری کف روی سطح ظاهر می شود، آن را با یک کاردک لاستیکی جدا کنید.

پس از مخلوط شدن کامل دانه با عسل، در ظرف های کوچکتر مورد نظر خود بریزید. یک درب محکم اضافه کنید و ظروف را در جای خنک قرار دهید تا استراحت کنند.

دمای ایده آل برای تنظیم عسل خامه ای 50-57 درجه فارنهایت (14 درجه سانتیگراد) است. در عرض یک یا 2 هفته، فرآیند باید کامل شود و یک ست اسپرید خوشمزه خواهید داشت.

روش خام

این روشی است که زنبوردار اغلب از آن استفاده می کند عسل خامه ای درست کنید به جای پاستوریزه از عسل خام و فرآوری نشده استفاده می کنیم.

از گرم شدن بیش از حد خودداری کنید. اما عسل کمی گرم شده راحت تر هم می شود. و معمولاً در دسته های کوچک و آسان ساخته می شود.

به غیر از استفاده خام به جای عسل پاستوریزه، فرآیند مشابه روش دایس است. پس از چند هفته نگهداری در دمای خنک، آماده لذت بردن است.

عسل خامه‌ای با طعم گیلاس در تصویر کاسه پلاستیکی.

طعم دهنده اضافی برای عسل خامه ای

اگر می خواهید واقعا خلاق باشید، قبل از ریختن آن در ظرف ها، کمی پودر دارچین یا پودر کاکائو به مخلوط عسل خود اضافه کنید. (نکته- برای تهیه مقداری از دارچین نیز می توانید استفاده کنید کره عسل دارچینی عالی هم.)

طعم شکلاتی بسیار محبوب است. طعم دهنده وانیل یا گیاهان مختلف را می توان گنجاند. از هرگونه افزودنی که خشک نیست خودداری کنید زیرا ممکن است رطوبت محصول نهایی شما را افزایش دهد.

برخی از افراد از اضافه کردن میوه های خشک و غیره به دستور غذا لذت می برند. این واقعا خوشمزه است! به نظر می رسد حتی افرادی که طرفدار عسل نیستند نیز از آن لذت می برند.

نحوه استفاده از عسل خامه ای

عسل خامه‌ای را می‌توان جایگزین عسل مایع در تهیه محصولات پخته و غیره کرد. همچنین به عنوان پخش روی نان تست یا نان شیرینی خوشمزه است.

عسل را می توان به چای اضافه کرد یا قهوه به عنوان یک شیرین کننده طبیعی به صورت مایع یا جامد. مخصوصا وقتی روی آن پخش می شود خوشمزه است اسکون زغال اخته عسلی یا بیسکویت

طعم عسل ریسی شده کمی با عسل معمولی متفاوت است زیرا غلیظ تر است. به دلیل قوام جامد، استفاده از آن آسان تر است، به خصوص برای بچه ها که در نتیجه آشفتگی کمتری ایجاد می کند.

همچنین می‌توانید آن را با سایر اسپری‌ها مخلوط کنید تا طعمی بی‌نظیر داشته باشید. وقتی با من ترکیب می شود کره سیب عسل خانگی – پخش شیرینی با بافتی غیر معمول به شما می دهد.

ذخیره سازی

نگهداری عسل خامه ای بسیار آسان است – فقط آن را خنک نگه دارید. پس از اتمام فرآیند کریستالیزاسیون، می توانید ظروف خود را بدون هیچ آسیبی در یخچال نگهداری کنید.

اما، یک مکان کمی گرمتر به حفظ قوام قابل پخش کمک می کند. پیشخوان آشپزخانه تا زمانی که دمای اتاق زیر 75 درجه فارنهایت باشد خوب است.

هنگامی که در معرض گرما قرار می گیرد دوباره به مایع باز می گردد – اما خوردن آن همچنان بی خطر است. و نه، به خودی خود به بهترین قوام تبدیل نمی شود.

در طول سال ها، هزاران مورد ساخته ام ظروف عسل خامه ای حالا شما هم می توانید. در حالی که آن شیشه عسل را در دسترس دارید، از آن به خوبی استفاده کنید – یک شلاق بزنید هانی بی لاته برای رفتن با اسکون های خود

آیا این دستور پخت را دوست داشتید؟ لطفاً یک رتبه 5 ستاره (⭐⭐⭐⭐⭐) در کارت دستور غذای زیر بگذارید. و فراموش نکنید که من را در فیس بوک و دنبال کنید اینستاگرام.

شیشه کوچک عسل خامه ای خانگی که با استفاده از تصویر عسل رنگ روشن ساخته شده است.

دستور العمل خامه ای عسل

شارلوت اندرسون @ Carolina Honeybees, LLC

این دستور غذا از روش خام برای تهیه عسل خامه ای خود در خانه استفاده می کند. فقط با کمی تلاش و کمی حوصله می توانید یک محصول عسل زده شده قابل پخش و خوشمزه داشته باشید.

زمان آماده سازی 20 دقیقه

تنظیم و خنک 14 د

زمان کل 14 د 20 دقیقه

دوره تنقلات، خوراک مختصر

غذا آمریکایی

خدمات 32 4 اونس وزن خالص

کالری 345 کیلو کالری

از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید

اگر محصول شما بعد از چند هفته تنظیم نشود، بیشتر موارد مشابه عبارتند از:

  • از کریستال های بذر به اندازه کافی استفاده نکرد
  • عسل مایع شما خیلی داغ بود و آنها را آب کرد
  • دمای محل تنظیم خیلی سرد یا خیلی گرم است
  • عسل شما نوعی است که در برابر تبلور مقاومت می کند

پس از اتمام فرآیند، نگهداری در یخچال خوب است و به محصول شما آسیبی نمی رساند.

خدمت: 14 اونس وزن خالصکالری: 345کیلو کالریکربوهیدرات ها: 93.4gپروتئین: 0.3gسدیم: 5میلی گرمپتاسیم: 59میلی گرمفیبر: 0.2gقند: 93.1gکلسیم: 7میلی گرم



سفارش فوری عسل ♥