طرز تهیه شربت بلوبری [with Honey]


آیا می دانستید که می توانید شربت بلوبری خود را با عسل درست کنید? این یک راه عالی برای حفظ زغال اخته اضافی زمانی است که محصول زیادی در دست دارید. تنها با استفاده از چند ماده ساده، می توانید این تاپینگ خوشمزه را برای افزودن به پنکیک صبحگاهی، وافل یا حتی آن میان وعده بستنی بعد از ظهر درست کنید. این روکش شربت زغال اخته مطمئناً همه را خوشحال می کند.

از عسل برای تهیه شربت زغال اخته خانگی استفاده کنید

شیشه شربت زغال اخته با عسل در یک قاشق و تصویر توت تازه.

زغال اخته یکی از مشهورترین انواع میوه های طبیعت است. زغال اخته سرشار از آنتی اکسیدان های مغذی به هر نوع غذای قابل تصور اضافه می شود.

ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر، خط مشی افشای حریم خصوصی و وابسته را بخوانید.

من که در کارولینای جنوبی زندگی می کنم، چند بوته بلوبری را برای سال ها نگهداری کرده ام. قبل از اینکه من زنبوردار شوم، بوته های من هر فصل برداشت کمی داشتند.

وقتی زنبوردار شدم، خدمات گرده افشانی هزاران زنبور عسل کمک زیادی به عملکرد محصول کرد. در حال حاضر، من به اندازه کافی توت برای خوردن، فریز کردن و مقداری برای تقسیم کردن دارم.

شربت بلوبری عناصر:

قبل از شروع دستور العمل شربت زغال اخته، وقت آن است که مواد اولیه را جمع آوری کنیم.

  • بلوبری
  • آب لیمو و پوست
  • عسل
  • اب

بلوبری: از زغال اخته تازه منجمد می توان در دستور پخت این شربت استفاده کرد. اگر از یخ زده استفاده می کنید، ابتدا آنها را ذوب کرده و رطوبت اضافی را از آن خارج کنید.

عسل: مارک مورد علاقه شما از عسل خام عالی است. عسل معمولی گل وحشی انتخاب خوبی است.

من به عنوان یک زنبوردار، از خواص مفید عسل خام قدردانی می کنم. استفاده از عسل در دستور العمل ها یک راه مورد علاقه برای افزودن شیرینی اضافی بدون استفاده از شکر فرآوری شده است.

بلوبری در حال جوشیدن برای شربت خانگی در تصویر قابلمه.

آب گیری زغال اخته

اولین مرحله آبگیری توت ها خواهد بود. زغال اخته آبکش شده و آب را به یک قابلمه متوسط ​​اضافه کنید و بگذارید بجوشد. وقتی همه چیز خوب و حباب دار شد، می خواهیم توت ها را باز کنیم.

برای این مرحله می توانید از مخلوط کن غوطه ور استفاده کنید اما من ترجیح می دهم این کار را نکنم. در عوض، از پوره سیب زمینی یا مشابه (قاشق سوراخ دار بزرگ؟) استفاده کنید تا به آرامی توت ها را بشکنید. شما سعی نمی کنید توت ها را پوره کنید، بلکه فقط آب میوه ها را رها کنید. کمی دیگر بجوشانید.

برای جدا کردن آب توت از پوست بلوبری به یک آبکش یا صافی نیاز است. مواد جامد را دور بریزید. آب توت را به قابلمه بزرگ برگردانید.

به انجمن زنبورداری ما بپیوندید

رایگان “رازهای زنبورداری موفق” به همراه خبرنامه هفتگی با اطلاعات در مورد زنبورها، زنبورداری و موارد دیگر…

همانطور که به آرامی مواد دستور پخت را می جوشانید، داشتن یک دماسنج آب نبات در دست مفید است. شما می توانید آن را “بال” کنید، اما دماسنج به اطمینان از موفقیت کمک می کند. به آرامی بجوشانید تا مواد به 225 درجه برسد. متوجه خواهید شد که در این مرحله آب میوه شروع به غلیظ شدن می کند.

دستور افزودن عسل به شربت بلوبری در تصویر قابلمه.

آیا این دستور پخت را دوست داشتید؟ لطفاً یک رتبه 5 ستاره (⭐⭐⭐⭐⭐) در کارت دستور غذای زیر بگذارید. و فراموش نکنید که من را در فیس بوک و دنبال کنید اینستاگرام.

شیشه شربت زغال اخته با عسل در یک قاشق و تصویر توت تازه.

طرز تهیه شربت بلوبری

شارلوت اندرسون @ Carolina Honeybees, LLC

برای شما هم شیرین، خوشمزه و خوب است! این دستور شربت زغال اخته با استفاده از عسل مطمئناً خوشحال کننده است. با چند ماده اولیه می توانید یک تاپینگ توت خوشمزه برای اضافه کردن به نان، ماست، پنکیک یا بستنی درست کنید.

زمان آماده سازی 15 دقیقه

زمان پخت 40 دقیقه

زمان کل 55 دقیقه

دوره پیش غذا

غذا آمریکایی

خدمات 15 اونس

کالری 85 کیلو کالری

  • 6 فنجان ها بلوبری تازه یا منجمد
  • 1 قاشق سوپخوری پوست لیمو
  • 3/4 فنجان اب
  • 3/4 فنجان عسل

از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید

  • زغال اخته و آب را در یک تابه سایز متوسط ​​روی حرارت ملایم اضافه کنید. وقتی محتویات آن گرم شد و شروع به حباب زدن کرد، توت ها را به آرامی با قاشق سوراخ دار یا پوره سیب زمینی له کنید.

  • در حالی که توت ها در حال جوشیدن هستند، پوست لیمو را بپزید. با استفاده از یک پوست‌کن سبزیجات، 6 ¾ اینچ از پوست لیمو را پوست بگیرید، سپس بقیه لیمو را آب کنید.

  • مخلوط زغال اخته را از روی حرارت بردارید و بگذارید از صافی در یک کاسه مقاوم در برابر حرارت عبور کند. با استفاده از یک قاشق بزرگ، پوست و مواد جامد میوه باقی مانده را به آرامی له کنید. مواد جامد را بیرون بریزید.
  • آب توت را دوباره داخل قابلمه بریزید. عسل، پوست لیمو و تمام آب لیمو به جز 2 قاشق غذاخوری را به آب توت آبی اضافه کنید.

  • محتویات را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا زمانی که مخلوط به دمای 225 درجه فارنهایت بر روی دماسنج شیرینی خود برسد یا مشاهده کنید که به طرز محسوسی غلیظ شده است. مدام هم بزنید یا کمی هم بزنید تا نسوزد (8 تا 12 دقیقه طول می کشد).

  • 2 قاشق غذاخوری آب لیمو (که قبلا رزرو کرده بودید) را به مخلوط توت اضافه کنید و یک دقیقه دیگر بپزید.

  • مخلوط را از منبع حرارت بردارید، تکه های پوست را دور بریزید و بگذارید مخلوط خنک شود.

  • در حالی که هنوز گرم است اما داغ نیست، شربت زغال اخته خود را با عسل در شیشه های تمیز بریزید. روی آن را بپوشانید و تا 2 هفته در یخچال قرار دهید.

*یک قابلمه کوچک ممکن است به اندازه کافی بزرگ نباشد که به مخلوط اجازه دهد حباب بزند – اندازه متوسط ​​بهترین است. *اگر مخلوط شما دیر غلیظ می شود – مقدار کمی نشاسته ذرت اضافه کنید و خوب هم بزنید. *آب زغال اخته لذت بخش است اما می تواند کثیف باشد. یک دستمال مرطوب در دست داشته باشید تا ریزش‌ها قبل از لکه‌دار شدن سریع شسته شوند.

خدمت رسانی: 1اونسکالری: 85کیلو کالریکربوهیدرات ها: 23gپروتئین: 1gچربی: 1gچربی های اشباع شده: 1gچربی های چند غیر اشباع: 1gچربی اشباع شده: 1gسدیم: 2میلی گرمپتاسیم: 55میلی گرمفیبر: 1gقند: 20gویتامین A: 32IUویتامین سی: 6میلی گرمکلسیم: 5میلی گرماهن: 1میلی گرم

کلمه کلیدی شربت زغال اخته، دسر، رویه میوه، رویه

نگهداری شربت زغال اخته عسل خانگی

اگر می‌خواهید مقدار بیشتری تهیه کنید و مقداری در دسترس داشته باشید، دستور پخت خود را در نظر بگیرید. این شیشه های مهر و موم شده شربت زغال اخته خانگی با عسل ماندگاری بیشتری خواهند داشت. فقط مطمئن شوید که از یک ظرف دربسته استفاده کنید. از شیشه های کوچک استفاده کنید و ایده های شگفت انگیزی برای هدیه دارید!

حالا یک رویه مغذی دارید که می توانید روی کیک پوند، کیک غذای فرشته یا نان تست فرانسوی یا حتی بستنی وانیلی بریزید. همچنین به عنوان یک طعم دهنده فوق العاده برای بلغور جو دوسر خانگی عمل می کند.



سفارش فوری عسل ♥