طرز تهیه روکش موم زنبور عسل


یاد گرفتن چگونه بسته های غذایی موم خود را بسازید یک راه عالی برای کاهش ضایعات است. بیشتر و بیشتر مردم به دنبال راه هایی هستند یا از پلاستیک کمتری در آشپزخانه استفاده می کنند. اگر جالب به نظر می رسد، این پروژه را امتحان کنید. دستور العمل های مختلفی برای تهیه روکش موم زنبور عسل وجود دارد. این یکی بسیار ساده است و شامل مواد مختلف زیادی نمی شود.

Beeswax Wraps DIY

ساختن وسایل برای استفاده در خانه آنقدرها هم که فکر می کنید سخت نیست و همچنین سرگرم کننده است. این یک پروژه صنایع دستی طبیعی بسیار خلاقانه است. می‌توانید از رنگ‌های مختلف پارچه نخی برای هماهنگی با دکوراسیون آشپزخانه خود یا یکی از دوستانتان استفاده کنید.

بسیاری از افراد علاقه مند به ساختن بسته های غذایی موم زنبور عسل خود هستند. در واقع، دستور العمل های زیادی برای در نظر گرفتن وجود دارد که می تواند کمی سخت شود. کدام یک بهتر است؟

در نهایت شما باید آزمایش کنید زیرا هر یک بسته به مواد دقیق استفاده شده دارای سطوح مختلفی از “چسبیدن” هستند. آنهایی که چسبندگی بیشتری دارند ممکن است در هوای گرم کمی چسبنده باشند. شما باید تصمیم بگیرید که کدام ویژگی ها برای شما مهم هستند و نسبت مواد تشکیل دهنده را از آنجا تنظیم کنید.

از آنجا که این موم از زنبور عسل به دست می آید، یک منبع طبیعی و تجدید پذیر است. و با بهره گیری از خاصیت چسبندگی آن می توانیم از موم زنبور عسل استفاده کنید برای ساختن وسایل مفید برای خانه هایمان

مواد مورد نیاز برای ساخت مواد غذایی موم زنبور عسل، پنبه، موم زنبور عسل، روغن زیتون، رزین.

مواد

  • موم زنبور عسل
  • روغن زیتون
  • رزین کاج
  • پارچه پنبه ای

موم زنبور عسل

موم زنبور عسل در اشکال مختلف برای خرید موجود است. موم پاستیل یا گلوله موم زنبور عسل اندازه گیری و ذوب شدن آنها آسان است اما قیمت هر اونس آنها بیشتر است.

موم خام به شکل بلوک بسیار خوب عمل می کند. اگر از موم کندوهای خود استفاده می کنید یا از زنبوردار خرید می کنید – مطمئن شوید موم زنبور عسل تمیز می شود.

رزین

تکه های خشک شده رزین کاج (کلوفه کاج) معمولاً وجود دارد در ساختن روکش های موم زنبور عسل استفاده می شود. آنها تکه های واقعی رزین درخت هستند که تمیز و خشک شده اند. شما فقط به مقدار کمی نیاز دارید و برای مدت طولانی به خوبی ذخیره می شوند.

استفاده از روغن به جای رزین برای بسته بندی مواد غذایی

علاوه بر کمی روغن زیتون، در برخی دستور العمل ها به جای رزین، از روغن جوجوبا یا نارگیل استفاده می شود. این نیز می تواند یک راه حل قابل اجرا باشد.

با این حال، اگر روغن بیش از حد در دستور غذا استفاده شود (و در اینجا دوباره باید آزمایش کنید) ممکن است مشکلاتی ایجاد شود. گاهی اوقات بسته بندی به کاسه نمی چسبد و گاهی اوقات تکه هایی از روغن نارگیل باقی می ماند.

تکه های پارچه خود را انتخاب کنید

معمولاً پنبه نازک بهترین نتیجه را هنگام تهیه بسته بندی مواد غذایی می دهد. مواد ملحفه یا مربع های لحاف پنبه ای ساده ترین تکه های پارچه برای کار با آنها هستند. برخی افراد پارچه پنبه ای ارگانیک می خرند.

مربع های پارچه شما باید قبل از شروع شسته و خشک شوند. آنها را می توان به هر اندازه ای برش داد اما 10 تا 12 اینچ رایج ترین است. شما ممکن است بخواهید اندازه های مختلف بسازید تا اندازه های مختلف کاسه را در خود جای دهید.

اگر قیچی مخصوصی به نام قیچی صورتی دارید، این قیچی به پارچه شما لبه‌ای می‌دهد و ساییدگی را کاهش می‌دهد. اما، برش های معمولی با قیچی اشکالی ندارد. مربع های پارچه نخی رنگارنگ را انتخاب کنید که با تم آشپزخانه شما همخوانی داشته باشد.

استفاده از بسته بندی غذای موم زنبور عسل برای تصویر ساندویچی.

چاپ

آموزش طرز تهیه مواد غذایی با موم زنبور عسل

#wprm-recipe-user-rating-0 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-0 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * {fill: url(#wprm-recipe-user-rating-0-33); }#wprm-recipe-user-rating-0 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * {fill: url(#wprm-recipe-user-rating-0-50); }#wprm-recipe-user-rating-0 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * {fill: url(#wprm-recipe-user-rating-0-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-0-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-0-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-0-66 stop { stop-color: #343434; }

دستورالعمل های ساده ای که به شما نشان می دهد چگونه بسته بندی های غذایی موم خود را بسازید. این بسته بندی های غذایی کاملا طبیعی و قابل استفاده مجدد، راهی عالی برای کاهش استفاده از پلاستیک دور ریخته شده است.
زمان آماده سازی 10 دقایق
زمان پخت 1 ساعت
زمان کل 1 ساعت 10 دقایق
خدمات 4
نویسنده شارلوت اندرسون @ Carolina Honeybees, LLC
هزینه 15 دلار

تجهیزات

  • قیچی
  • ورقه ی آلومینیومی
  • دیگ دوبل (دیگ برای ذوب موم)
  • تابه ورق پخت
  • برس رنگ کوچک

عناصر

  • 4 قطعات مربع پارچه نخی برش به اندازه دلخواه – 10"-12" رایج ترین
  • 50 گرم موم زنبور عسل
  • 10 گرم رزین کاج
  • 1.5 قاشق چای خوری روغن زیتون

دستورالعمل ها

  • موم زنبور عسل را با وزن اندازه گیری کنید و در یک دیگ بخار قرار دهید. من همیشه هنگام استفاده از دستور العمل های موم زنبور عسل از وزن (بر حسب گرم) برای اندازه گیری مواد استفاده می کنم.

    می توانید پاستیل موم زنبور عسل را خریداری کنید. کار با آنها و اندازه گیری آنها آسان است.

    با این حال، اگر یک بلوک موم خام را از یک زنبوردار منطقه بخرید، به راحتی تکه تکه می شود.

    تصویری از ذوب موم زنبور عسل در دیگ برای تهیه بسته بندی مواد غذایی
  • بلورهای رزین کاج را اندازه و آسیاب کنید. رزین کمک می کند تا پارچه ها کمی چسبناک شوند. اگر در نهایت «چسب‌تر» از آنچه شما ترجیح می‌دهید شدند، دفعه بعد از رزین کمتری استفاده کنید.

    تکه های رزین در موم زنبور عسل ذوب می شوند اما بسیار آهسته. برای ذوب شدن سریعتر، آن را بپیچید تکه های رزین کاج در یک پارچه و آنها را با چکش بکوبید.

    این باعث می شود رزین به صورت پودر درآید تا سریعتر ذوب شود. رزین را داخل موم زنبور عسل در حال ذوب بریزید و خوب هم بزنید.

    تصویر دستور تهیه پودر رزین کاج برای استفاده در بسته بندی مواد غذایی موم زنبور عسل.
  • حالا آماده هستیم تا کمی روغن اضافه کنیم.

    من از روغن زیتون استفاده می کنم زیرا این همان چیزی است که در دست دارم. سایر صنایع دستی از روغن جوجوبا یا حتی روغن نارگیل لذت می برند.

    روغن را اندازه کنید و در قابلمه ذوب بریزید. حرارت را در حد متوسط ​​تا کم نگه دارید و به آرامی مخلوط را حرارت دهید تا همه چیز مایع شود.

    به خوبی هم بزنید تا رزین کاج در ته جمع شود. وقتی همه چیز ذوب شد و خوب مخلوط شد، نوبت به مرحله بعدی می رسد.

    تصویر دستور پخت روغن ها به بسته بندی مواد غذایی اضافه می شود.
  • فر را از قبل با دمای 175 درجه فارنهایت گرم کنید.

    یک تابه یا ورقه شیرینی پزی را با فویل آلومینیومی بپوشانید. یک مربع پارچه ای روی قالب قرار دهید و به مدت 2 دقیقه در فر قرار دهید.

    گرم کردن پارچه به جذب مخلوط موم ذوب شده کمک می کند. حرارت تابه از سرد شدن خیلی سریع موم جلوگیری می کند.

    بعد از 2 دقیقه با استفاده از دستکش فر از فر خارج کنید.

    تابه صاف با تصویر فویل آلومینیومی.
  • مخلوط موم زنبور عسل را بر روی پارچه بمالید

    تابه گرم را روی یک سطح ایمن حرارتی که با فویل آلومینیومی پوشانده اید قرار دهید. (برای تمیز کردن آسان).

    از قلم مو برای رنگ آمیزی سبک از دستور پخت روی پارچه استفاده کنید.

    بیش از حد قرار ندهید، ما فقط به اندازه ای می خواهیم که سطح را پوشش دهیم. فقط یک طرف را رنگ کنید.

    موم زنبور ذوب شده بر روی تصویر بسته بندی مواد غذایی.
  • قالب (و پارچه) خود را دوباره به مدت 4 دقیقه در فر قرار دهید. سپس لبه پارچه را بردارید و با دقت بالا ببرید.

    آیا در پشت خیس به نظر می رسد یا تیره؟ اگر نه، مقدار بیشتری از مخلوط خود را به آرامی روی نقاطی که خشک به نظر می‌رسند بمالید و دوباره به مدت یک یا دو دقیقه در فر قرار دهید.

    اگر پشت پارچه مرطوب و اشباع به نظر می رسد، موم کافی دارد. با استفاده از انبر یا انگشتانتان اگر خیلی داغ نیست، پارچه را مستقیماً 2 گوشه به سمت بالا بلند کنید.

    به آرامی آن را برای یک یا دو دقیقه در هوا باد کنید. موم زنبور عسل به سرعت سفت می شود. سپس می توانید بسته بندی موم زنبور عسل را روی یک تکه فویل آلومینیومی بگذارید تا خنک شود.

    جلو و پشت تصویر بسته بندی مواد غذایی موم زنبور عسل.

یادداشت

یادداشت:

ابتدا یک زوج بسازید تا با نسبت دقیق ترکیبات ترجیحی آزمایش کنند. اگر متوجه شدید که آنها خیلی چسبنده هستند، در دسته بعدی کمتر از رزین کاج استفاده کنید.

نکات تخصصی و ترفندهای پوشش موم

فرآیند ساخت بسته بندی مواد غذایی موم زنبور عسل بسیار ساده به نظر می رسد. وقتی اولین‌ها را ساختم، به این فکر کردم که چرا فقط موم را روی پارچه‌ام نکشم. خوب این کار خوب نبود بعد از سرد شدن موم وقتی به مواد شکل دادم ترک خورد.

این دستور شامل رزین کاج (اگرچه می توانید از انواع دیگر رزین استفاده کنید) و روغن زیتون است. بنا به تجربه من، دستور العمل های بسته بندی قابل استفاده مجدد با رزین بالاترین میزان موفقیت را دارند.

استفاده از دیگ دوبل ایمن ترین راه برای ذوب موم زنبور عسل است. می تواند بیش از حد گرم شود و باعث آتش سوزی شود. اگر می خواهید از مایکروویو استفاده کنید، از زمان کوتاه استفاده کنید و آن را بدون مراقبت رها نکنید. در غیر این صورت، ممکن است با یک آشفتگی بزرگ برای تمیز کردن مواجه شوید.

پیدا کردن بهترین دستور العمل بسته بندی موم زنبور عسل برای آب و هوای شما ممکن است فقط به کمی آزمایش نیاز داشته باشد. رطوبت و دما می تواند بر نحوه عملکرد محصول نهایی تأثیر بگذارد. اما، روند ایجاد سرگرم کننده و آسان است. فقط برای کمی تغییر دستور غذا آماده باشید.

در اینجا نکته ای وجود دارد که باید هنگام ساخت اولین روکش های موم زنبور عسل به خاطر داشته باشید. در اولین تلاش خود تعداد زیادی از آنها را انجام ندهید.

اگر در جایی زندگی می کنید که هوا گرم و مرطوب است، ممکن است به روغن یا رزین بیشتری نیاز داشته باشید. افراد در آب و هوای سرد ممکن است کمتر استفاده کنند. پس از به دست آوردن یک محصول کارآمد، واقعاً یک موضوع ترجیح شخصی است.

تصویر بسته بندی موم زنبور عسل آماده برای استفاده تا شده.

راه های استفاده از روکش های موم زنبور عسل قابل استفاده مجدد

پس از خنک شدن پارچه، آماده استفاده است. آن را روی یک کاسه قرار دهید، و به آرامی با فشار دادن لبه آن، مهر و موم کنید. این یک مهر و موم طبیعی بسیار شبیه به بسته بندی چسبناک یا بسته بندی پلاستیکی معمولی را تشکیل می دهد. به آرامی کار کنید زیرا گرمای دست شما به نرم شدن موم کمک می کند.

به طور طبیعی، هر وظیفه نگهداری مواد غذایی برای این بسته بندی های قابل استفاده مجدد مناسب نیست. از آنها برای گوشت، خام یا پخته یا چیزهایی که لکه دار هستند استفاده نکنید.

می توانید با دوختن روی دکمه، آنها را به شکل کیسه های میان وعده درآورید. یا از آنها برای بسته بندی یک ساندویچ یا یک تکه پنیر استفاده کنید.

یک روش مورد علاقه برای استفاده از آنها در آشپزخانه، روکش های ساده کاسه ای است. آنها بسیار تمیز می مانند، و در عین حال گرد و غبار و (بینی گربه فضول) را از چیزهایی که من روی پیشخوان گذاشته ام دور نگه می دارند.

آنها را می توان به آرامی با یک پارچه مرطوب، آب سرد و صابون ظرفشویی ملایم تمیز کرد. اما، اگر آنها را به طور منظم بشویید، باید زودتر از مخلوط موم خود استفاده کنید. بله، می توانید موارد قدیمی تر را تازه کنید. برای تمیز کردن روکش های خانگی خود از آب داغ استفاده نکنید.

گزینه رایگان برای کتاب کاردستی با موم زنبور عسل

سوالات متداول در مورد بسته بندی های غذایی موم زنبور عسل DIY

آیا می توانید فقط با موم زنبور عسل درست کنید؟

استفاده از موم در کنار آن برای ساخت کاسه های غذایی تا حدی کار می کند، اما ایده آل نیست. هنگامی که واقعاً از آنها بر روی هر چیزی استفاده می کنید دچار کرک خواهید شد. همچنین، زمانی که سرد باشد نسبتاً سفت خواهد بود و به همان اندازه انعطاف پذیر نیست.

روکش های شما چه اندازه ای باید داشته باشند؟

رایج‌ترین اندازه برای روکش‌های DIY مربعی 10 تا 12 اینچی است، اما مطمئناً می‌توانید آن‌ها را در هر اندازه‌ای که می‌خواهید درست کنید.

ماندگاری روکش موم زنبور عسل چقدر است؟

در حالی که این روکش های طبیعی افزودنی فوق العاده برای آشپزخانه هستند، اما بدون چالش نیستند.

پس از مدتی، (چه مدت به عوامل زیادی بستگی دارد)، آنها باید دوباره پر شوند.
این کار می تواند به سادگی استفاده مجدد از موم زنبور عسل و مخلوط رزین باشد، اما یک کار تعمیر و نگهداری است که باید در نظر گرفته شود.

بسته های غذای خانگی هدایای ویژه ای می سازند

با استفاده از مواد مرتبط با علایق گیرنده، بسته های غذایی برای هدیه درست کنید. برای معلمان، پارچه هایی با طرح های مدرسه انتخاب کنید.

اگر یک مربی موسیقی مورد علاقه دارید، پارچه با نت جالب خواهد بود. از پارچه با زنبورها استفاده کنید و یک پارچه بسیار خاص بسازید هدیه زنبور عسل برای یک زنبوردار جدید

حالا، اگر کمی موم باقی مانده است… در اینجا چند پروژه کوچک واقعاً منظم وجود دارد. برخی را امتحان کنید موم زنبور عسل ذوب می شود یا کیسه های موم گیاهی تا خانه خود را شاداب کنید یا ایده جالب دیگری – برخی را امتحان کنید قاشق موم زنبور عسل برای استفاده و هدیه دادن!

نوشته نحوه درست کردن روکش موم زنبور اولین بار در Carolina Honeybees Charlotte Anderson پدیدار شد.

سفارش فوری عسل ♥