خشک کردن سیب یک راه عالی برای حفظ برداشت پاییز است. حلقه های سیب خشک عسلی را می توان در آبگیر یا فر درست کرد. این دستور غذا از قدرت نگهدارنده طبیعی عسل و دارچین برای ایجاد یک خوراکی سالم و خوشمزه استفاده می کند.

سیب خشک عسل و دارچین
سیب ها به خوبی در انبار نگهداری می شوند و برخی از انواع آن برای ماه ها ماندگاری دارند. با این حال، انواع شیرینتر سریعتر فاسد میشوند.
خشک کردن یا کم آبی یک راه عالی است که آنها را برای مدت طولانی تری قابل خوردن نگه می دارد. همچنین، طیف گسترده ای از ادویه ها را می توان برای ایجاد تجربه های مختلف طعم در آن گنجاند.
میوه خشک نه تنها خوشمزه است بلکه بسیار مغذی است. در بیشتر موارد، یک تکه میوه خشک همان تغذیه ای را ارائه می دهد که تازه در یک بسته کوچکتر است.
ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر، خط مشی افشای حریم خصوصی و وابسته را بخوانید.
هنگامی که میوه کم آب می شود، بیشتر محتوای آب حذف می شود. این بدان معناست که احتمال خراب شدن آن بسیار کمتر است. همچنین سرشار از فیبر، ویتامین و مواد معدنی است.
عناصر:
سیب: هنگام تهیه حلقه یا چیپس سیب خشک، انواع مختلفی را برای انتخاب دارید. برخی از انواع آن معمولا شیرین هستند: گالا، فوجی، هانی کریسپ، گلدن دلیشز و غیره.
سیب های دیگر شیرین نیستند اما طعم ترش را حفظ می کنند. گرنی اسمیت از انواع مختلفی است که به خاطر داشتن طعم سیب ترش شناخته شده است.
من شخصاً به ندرت سیب را با این ایده صریح از کم آبی می خرم. ما فوجی را دوست داریم و این همان چیزی است که به آبگیری ختم میشود. در آشپزخانه من، سیب های خشک عسلی از هر چیزی که در آن زمان در دسترس است درست می شود.
عسل: خبر خوب این است که می توانید از هر نوع عسل برای پیش گیری سیب های خود استفاده کنید. هر عسل خام با کیفیت خوب به خوبی جواب می دهد.
ادویه ها: در این دستور غذا از دارچین و میخک آسیاب شده استفاده می شود. در صورت تمایل فقط از دارچین استفاده کنید. قیمت میخک آسیاب شده دیوانه کننده است مگر اینکه از آن برای چیز دیگری نیز استفاده کنید.
دستگاه آبگیری مواد غذایی
ساده ترین راه برای آبگیری سیب با دستگاه آبگیری غذا است. اگرچه وسیله ای نیست که هر روز از آن استفاده کنید، یک وسیله بسیار مفید برای داشتن آن است.
می توانید با یک تنقلات بسیار خوشمزه درست کنید. من حتی دارم عسل کم آب با مال من روی بستنی خوشمزه است و میتوان از آن در محصولات زیبایی هم استفاده کرد.
البته لازم نیست دستگاه آبگیری داشته باشید. سیب را می توان در فر نیز خشک کرد. برش های نازک در حدود 225 درجه فارنهایت به مدت چند ساعت پخته می شوند.

دستور گام به گام سیب خشک عسلی
دستور تهیه حلقه سیب خشک شده با عسل، دارچین و میخک.
- 6 قطعات سیب
- 2 فنجان ها اب
- 1/2 فنجان عسل
- 1 قاشق غذاخوری آب لیمو (اختیاری)
- 1 قاشق غذاخوری دارچین آسیاب شده
- 1 قاشق چایخوری میخک زمین
نکات و سوالات متداول درباره سیب خشک
در اینجا چند نکته برای موفقیت آمیز بودن دستور پخت وجود دارد:
- از هر گونه سیبی استفاده کنید اما بدون لکه های قهوه ای
- آب لیمو یا آبلیمو لازم نیست، اما خوب است که اضافه کنید
- اگر حلقه های سیب شما شکست – اشکالی ندارد – چیپس سیب درست کنید.
- اگر در شیشه ذخیره می شود – یک شیشه با دهانه گشاد بگیرید – حلقه های سیب بزرگ من مناسب LOL نیستند!

چرا سیب های کم آبی من ترد نیستند؟
بافت میوه های خشک تا حدی به تنظیمات دستگاه آبگیری شما بستگی دارد. دما و مدت زمان موجود در آبگیر باعث ایجاد بافت چرمی یا ترد می شود. سیب ها حاوی رطوبت زیادی هستند، بنابراین وقتی خشک می شوند، نسبت به برخی میوه ها اسفنجی تر می شوند.
ماندگاری سیب های خشک عسلی چقدر است؟
هنگامی که در یک ظرف شیشه ای در بسته یا کیسه زیپ در بسته نگهداری می شوند – حداقل به مدت 6 ماه نگهداری می شوند. اگرچه لازم نیست، اما می توانید آنها را تا 1 سال منجمد کنید.
آیا باید قبل از کم آبی سیب را خیس کنید؟
خیر، هنگام خشک کردن سیب نیازی به خیساندن نیست، اما به بهبود ظاهر محصول نهایی کمک می کند. آب مرکبات قهوه ای شدن را کاهش می دهد. در این دستور از قدرت نگهداری عسل برای کاهش قهوه ای شدن و اضافه کردن کمی شیرینی استفاده کردیم.
اکنون که در استفاده از دستگاه آبگیری هستید، مقداری از آن را تهیه کنید آناناس لعاب دار عسلی نیز.
اجازه ندهید آن شیشه عسل به تنهایی در انباری آشپزخانه شما بنشیند. راه های زیادی برای لذت بردن وجود دارد استفاده از عسل در آشپزخانه