طرز تهیه تونیک لیمو، زنجبیل و عسل


اگر به دنبال راهی برای ارتقای سلامتی هستید، قطعاً عسل باید بخشی از برنامه غذایی شما باشد. مصرف غذاهای طبیعی فواید زیادی برای سلامتی ما دارد. علاوه بر این، عسل اغلب برای کاهش ناراحتی گلو درد یا سرفه استفاده می شود. از این دستور العمل آسان برای تهیه دمنوش خود استفاده کنید مقوی لیمو، زنجبیل و عسل.

شیشه عسل خام با ترکیبات لیمو و ریشه زنجبیل برای تزریق تصویر.

فواید چای لیمو، زنجبیل و عسل

لازم نیست در سوپرمارکت به سراغ آخرین معجون بروید. با نزدیک شدن به فصل بوییدن، از برخی اقلام روزمره برای ایجاد یک نوشیدنی چای آرام بخش استفاده کنید.

ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر، خط مشی افشای حریم خصوصی و وابسته را بخوانید.

لیمو یک میوه محبوب است که به طرق مختلف در آشپزخانه استفاده می شود. آنها منبع عالی ویتامین C و سایر آنتی اکسیدان ها هستند.

آب لیمو با تامین چندین ویتامین مختلف، یک عنصر سنتی در چای داغ است. با این حال، به دلیل طعم قوی – لیمو معمولا به تنهایی مصرف نمی شود!

زنجبیل یکی دیگر از داروهای خانگی محبوب برای تسکین سرفه و گلودرد است. همچنین ضد باکتری، ضد ویروس و یک آنتی اکسیدان. زنجبیل اغلب به عنوان تسکین دهنده برای شکم استفاده می شود.

عسل هدیه ای از کندوی عسل است که ما در بسیاری از موارد از آن استفاده می کنیم. این است ساخته شده توسط زنبورها از شهد از گیاهان گلدار جمع می شوند. این یک غذای عالی برای زنبورها برای ذخیره در زمستان است.

این کیفیت طولانی مدت عسل آن را به یک محصول غذایی فوق العاده برای نگهداری طولانی مدت برای ما نیز تبدیل می کند. هر خانه ای باید یک شیشه عسل در شربت خانه

ریشه زنجبیل در بشقاب با تصویر چای لیمو عسلی.

ایجاد عسل دم کرده

این 3 ماده فوق‌العاده با هم ترکیب می‌شوند تا یک مقوی تسکین‌دهنده برای علائم سرماخوردگی جزئی ایجاد کنند. من حتی زمانی که سینوس هایم باعث درد گلو می شوند از آن استفاده می کنم. نه یک درمان – فقط مقداری تسکین بسیار مورد نیاز.

دم کردن عسل آسان است. با یک عسل با طعم ملایم که تا 115 درجه فارنهایت گرم شده است شروع کنید. طعم دلخواه را اضافه کنید. در این آموزش از لیمو و زنجبیل استفاده می کنیم.

سپس عسل گرم شده و مواد افزودنی اجازه داده می شود تا برای مدت چند روز یا بیشتر در شیشه های در بسته بماند. برخی از دستور العمل های عسل دم کرده شما را هدایت می کند تا آن را صاف کنید تا مواد جامد خارج شود

عکس لیموهای برش داده شده در ظرف شیشه ای.

برای این پروژه ساده به آیتم های زیادی نیاز ندارید. اگرچه من آن را فهرست نکرده ام، شما به کمی صبر نیاز دارید. تونیک لیمو، زنجبیل و عسل خود را زودتر تهیه کنید تا مقداری در دسترس داشته باشید.

شیشه درب دار: من شیشه ای را انتخاب می کنم که اندازه آن تقریباً 22 اونس (وزن خالص) عسل است. عسل فروخته شد و با وزن اندازه گیری می شود نه حجم.

اگر یک لیوان پیمانه عسل بخرید، پس از افزودن مواد جامد، مقدار کمی از آن باقی خواهد ماند. عسل خود را ذخیره کنید به درستی و عملا برای همیشه دوام خواهد داشت.

عسل: من همیشه عسل خام را توصیه می کنم. بیش از حد پردازش نشده است و هنوز تمام خوبی های طبیعی خود را حفظ کرده است. طعم یا تنوع واقعا مهم نیست. عسل ساده گل وحشی خوب است.

زنجبیل: ریشه زنجبیل به راحتی در بخش محصولات سوپرمارکت محلی شما یافت می شود. ریشه ای را انتخاب کنید که چاق باشد و خیلی خشک نباشد. از هر گونه ریشه ای که دارای لکه های نرم یا بسیار چروکیده است خودداری کنید.

لیمو: برای این کار به یک لیمو واقعی نیاز دارید. من استفاده از آبمیوه بطری را پیشنهاد نمی کنم.

نحوه استفاده از نوشیدنی مقوی

هنگامی که این فرآیند کامل شد، یک شیشه از خوبی غلیظ خواهید داشت. آن را مستقیم ننوشید – ممکن است کمی زیاد باشد.

روش مورد علاقه من برای استفاده از این لیمو، زنجبیل و عسل اضافه کردن آن به یک چای داغ است. من 2 قاشق غذاخوری بزرگ را به یک فنجان چای داغ اضافه می کنم.

در صورت تمایل می توانید موارد بیشتری را اضافه کنید. مقداری را انتخاب کنید که جوانه های چشایی شما ترجیح می دهند. در گلوی حساس احساس بسیار خوبی دارد.

بعد از چند روز، ممکن است بخواهید مخلوط عسل دم کرده خود را در یخچال نگهداری کنید. این می تواند طراوت را طولانی کند.

ماندگاری چای های عسل دم کرده

در حالی که عسل خالص ماندگاری نامحدودی دارد، عسل دم کرده ممکن است اینطور نباشد. این امر مخصوصاً زمانی صادق است که ما هر مایعی را به عسل اضافه می کنیم.

هنگام استفاده از مواد مرطوب مانند لیمو، عسل رطوبت برش‌های لیمو را می‌کشد و نازک‌تر می‌شود. عسل با رطوبت بالا می تواند خراب یا تخمیر شود.

اگر شیشه عسل دم کرده شما شروع به بوی مخمر کرد، وقت آن رسیده که آن را بیرون بیاندازید و یک دسته جدید درست کنید.

به همین دلیل است که من دوست دارم آن را در یک شیشه کوچک نیم لیتری درست کنم. برای یک نفر، حتی ممکن است از اندازه نیم پینت استفاده کنید.

این تنها یکی از کاربردهای شگفت انگیز عسل است. دفعه بعد که خانواده شما به یک نوشیدنی گرم تسکین دهنده نیاز داشت از این خوراکی شیرین لذت ببرید.

ما اغلب به عسل به عنوان یک ماده عالی فکر می کنیم شیرین کننده طبیعی برای دستور العمل ها اما چیزهای بیشتری برای ارائه دارد. قرن هاست که در محصولات بهداشتی و زیبایی مانند: مرهم سوزاندن و محصولات حمام

سفارش فوری عسل ♥