
ماه ملی آب نبات ممکن است در ماه ژوئن باشد، اما مصرف کنندگان ترجیح می دهند از شیرینی ها در تمام طول سال لذت ببرند – با چندین مورد جدید در لیست آرزوها.
1. مواد مغذی تر. شکلاتی که برای شما خوب است؟ این به لطف ترکیبات گیاهی مانند عسل، آجیل، دانه ها و میوه امکان پذیر است. عسل کاملاً طبیعی و دارای برچسب تمیز در محصولات شکلاتی رونق گرفته است که بخشی از آن به لطف خواص عملکردی مانند مقادیر کمی از آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها، مواد معدنی، اسیدهای آمینه و انرژی کاملاً طبیعی است.
2. طعم و بافت منحصر به فرد. مصرف کنندگان به طور فزاینده ای به ترکیبات طعم جدید و منحصر به فرد علاقه مند می شوند که عامل شگفت انگیزی در شیرینی ها هستند. به عنوان مثال، عسلی که در شکلاتهای ترد، جویدنی و لطیف بافته میشود، ترکیبی از بافت را ایجاد میکند. 3000 گونه مختلف عسل با مشخصات طعم منحصر به فرد وجود دارد که به توسعه دهندگان آب نبات امکانات بی پایانی برای ایجاد و نوآوری می دهد.
3. شخصی سازی. “بهتر برای شما” یک اصطلاح بسیار شخصی است. خوشبختانه، محصولات شیرینیپزی مانند جعبههای آب نبات و شکلاتها به راحتی قابل شخصیسازی هستند – از مواد کاربردی دست ساز گرفته تا بستهبندی فردی گرفته تا گزینههای اندازه لقمه – تولیدکنندگان در تلاش هستند تا چیزی برای همه در این دسته ارائه دهند.
شرکت تحقیقات بازار IRI دریافت که دسته آب نبات شکلاتی در پایان سال گذشته 18.1 میلیارد دلار درآمد داشته است که نسبت به سال قبل 9.1 درصد افزایش داشته است. جعبهها و میلههای شکلات بیشترین فروش را به ارمغان آوردند، به عنوان شاهدی در این شیرینیهای خوشمزه و مد روز که با عسل درست میشوند.