به دنبال یک فوق العاده آسان دستور پخت شیرینی ترد زنبور عسل? درست کردن این شیرینی لذت بخش آسان است و همانطور که “زنبور” – جناسی در نظر گرفته شده است – زیبا هستند. مشابه شیرینیهای شکری معمولی، استفاده از عسل به جای شکر باعث افزایش رطوبت و طعم میشود. برای آن دسته از ما که «عاشقان عسل» هستیم، یافتن روشهای جدید برای پخت با عسل تنها لذت بیشتری را به این فرآیند میافزاید. اینها همراهی عالی برای یک فنجان قهوه یا چای داغ هستند.
پخت شیرینی با عسل

استفاده از عسل در پخت چیز جدیدی نیست. آشپزها برای مدت طولانی از خواص مفید عسل قدردانی کرده اند. در بسیاری از موارد، عسل را می توان جایگزین شکر معمولی در دستور العمل ها کرد.
ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر، خط مشی افشای حریم خصوصی و وابسته را بخوانید.
تنها چیز بهتر از درست کردن کلوچه خوردن آنهاست. این یک دستور غذای اولیه ساده برای کوکی هایی است که با استفاده از عسل و بدون مایه کیک درست می شوند. اما، شما می توانید به تخیل خود اجازه دهید و واقعا آنها را لباس بپوشانید. من انتخاب می کنم که از شکل های زیبای زنبور عسل استفاده کنم!
اما، قبل از اینکه بتوانیم به نکات تزئینی فانتزی فکر کنیم یا از ثمره کار خود لذت ببریم، باید مواد خود را جمع آوری کنیم. اکثر آنها چیزهای رایجی هستند که احتمالاً قبلاً در انبار خود دارید.
عناصر:
- عسل خام
- کره بدون نمک
- تخم مرغ
- عصاره وانیل
- نمک
- آرد همه منظوره
عسل: هر نوع عسل برای این دستور کوکی خوب عمل خواهد کرد. من همیشه عسل خام را ترجیح می دهم – بله، حتی برای پخت.
خرید عسل خام اغلب به این معنی است که شما مستقیماً از زنبوردار خرید می کنید. من معتقدم این بهترین راه برای به دست آوردن یک محصول خالص است. با این حال، هر نوع عسلی که در دست داشته باشید به خوبی جواب می دهد.
عسل گل وحشی معمولی در اکثر دستور العمل ها جایگزین عالی برای شکر معمولی است. با این حال، اگر به یک نوع عسل مانند شبدر یا شکوفه پرتقال دسترسی دارید، طعم بیشتری به کوکی ها می دهد.

نکته اندازه گیری عسل
اندازه گیری عسل به دلیل چسبندگی آن می تواند کمی خسته کننده باشد. یک نکته آسان برای به خاطر سپردن – ابتدا فنجان اندازه گیری را با اسپری پخت و پز اسپری کنید.
سپس، بیشتر عسل بدون هیچ زحمتی از فنجان بیرون میآید – این اطمینان را میدهد که در دستور پخت خود معیار درستی را دریافت میکنید. این می تواند دستور العمل های عسل بسیار ساده تر برای ایجاد
نکات ویژه برای تهیه کوکی های عسلی
من برای تهیه این دستور از میکسر پایه استفاده می کنم اما البته یک همزن دستی نیز به خوبی کار می کند. همانطور که در حال آماده سازی هستید، ابتدا اجازه دهید کره و تخم مرغ به دمای اتاق برسند.
عسل شما باید از قبل در دمای اتاق باشد. چه زمانی عسل به درستی ذخیره می شود، در یخچال نگهداری نمی شود. البته که میتوانید عسل را فریز کنید برای نگهداری طولانی مدت اما فریگ دوست عسل نیست – می تواند ترویج تبلور.

همانطور که در دستورالعمل دستور غذا ذکر شده است، همه مواد را با هم مخلوط کنید. هم بزنید تا خوب مخلوط شوند اما خمیر را هم نزنید. شما فقط می خواهید از ترکیب خوبی از همه مواد اطمینان حاصل کنید.
حالا میخواهیم از یخچال استفاده کنیم. خمیر را به 2 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر کدام را در پلاستیک بپیچید. از دست خود استفاده کنید تا خمیر را به صورت دال به پایین بکشید. حالا آن را در یخچال بگذارید تا خنک شود.

مانند شیرینی های شکری معمولی، این دستور پخت نیاز به سرد کردن خمیر قبل از برش دارد. ممکن است لازم باشد یک روز خمیر را مخلوط کرده و روز بعد بپزید.
اما، خمیر را حداقل 30 دقیقه در یخچال قرار دهید – و قسمتی از خمیر را که با آن کار نمی کنید تا زمانی که آماده استفاده شود، در آنجا نگه دارید.

مطمئناً می توانید شکل های گرد معمولی کوکی ها را برش دهید و طعم خوشمزه ای خواهند داشت. با این حال من اینها را دوست دارم کاتر کوکی زنبور آن کلارک مجموعه ها آنها شایان ستایش هستند. اگر کوکی های عسلی ترد می خواهید، مطمئن شوید که خمیرتان نازک است (حدود 1/4 اینچ). اگر آنها را ضخیمتر از آنچه در دستور غذا نشان میدهد پهن کنید، میتوانند بهعنوان یک خوراکی «مخلوطمانند» استفاده شوند.
کوکیهای عسلی را میتوان نزدیکتر از حد معمول به هم قرار داد، زیرا زیاد منبسط نمیشوند. در فر از قبل گرم شده با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 12 تا 14 دقیقه بپزید تا لبه ها قهوه ای شوند. . روی توری پخت خنک کنید.
آیا این دستور پخت را دوست داشتید؟ لطفاً یک رتبه 5 ستاره (⭐⭐⭐⭐⭐) در کارت دستور غذای زیر بگذارید. و فراموش نکنید که من را در فیس بوک و دنبال کنید اینستاگرام.

طرز تهیه کوکی های زنبور عسل ترد
- 1 فنجان کره بدون نمک دمای اتاق
- 1/2 فنجان عسل
- 1 قطعه تخم مرغ دمای اتاق
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 1/4 قاشق چایخوری نمک
- 2 1/2 فنجان ها آرد همه منظوره
- اختیاری: تخم مرغ برای شستشوی تخم مرغ یا سمباده شکر برای رویه کردن
از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید
-
کره و عسل را با همزن بزنید تا خوب مخلوط شوند. این کار را می توان با دست، با همزن دستی یا با همزن پایه انجام داد.
-
تخم مرغ و عصاره وانیل را به مخلوط کره اضافه کنید و خوب هم بزنید. اگر از میکسر ایستاده استفاده می کنید – به آرامی هم بزنید، هم بزنید.
-
آرد همه منظوره و نمک را به مواد خیس اضافه کنید. اگر مقدار کمی را در یک زمان اضافه کنید آسان تر است. هم بزنید تا همه مواد خوب با هم ترکیب شوند.
-
خمیر شیرینی را به 2 قسمت مساوی تقسیم کرده و در پلاستیک بپیچید. خمیر را به سمت پایین فشار دهید تا داخل یک صفحه صاف بلند شود. به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خمیر خنک شود – یا می توانید آن را تا روز بعد بگذارید.
-
یک سطح آردپاشی شده، کاغذ روغنی، حصیر سیلیکونی یا موارد دیگر آماده کنید و 1 قسمت از خمیر را به ضخامت تقریبی 1/4 اینچ رول کنید. قسمت دیگر خمیر را در یخچال بگذارید تا خنک بماند.
-
از کاترهای شیرینی به انتخاب خود استفاده کنید. اما در صورت تمایل می توانید از یک ظرف شیشه ای برای برش خمیر خود استفاده کنید.
-
کوکی های خام را روی یک ورقه کوکی که با کاغذ روغنی یا تشک پخت سیلیکونی پوشانده شده است، قرار دهید. این کوکیهای عسلی زیاد پخش نمیشوند، بنابراین در صورت تمایل میتوانید آنها را نزدیک هم قرار دهید – یا آنها را از هم فاصله دهید.
-
به مدت 12-14 دقیقه در فری که از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت گرم شده است بپزید. وقتی کوکی ها آماده شدند، لبه ها باید تازه شروع به قهوه ای شدن کنند.کوکی های تمام شده را در یک توری خنک کننده بردارید و این کار را برای باقی مانده خمیر در یخچال تکرار کنید.
خدمت رسانی: 1gکالری: 140کیلو کالریکربوهیدرات ها: 16gپروتئین: 2gچربی: 8gچربی های اشباع شده: 5gچربی های چند غیر اشباع: 1gچربی اشباع شده: 2gچربی ترانس: 1gکلسترول: 27میلی گرمسدیم: 28میلی گرمپتاسیم: 23میلی گرمفیبر: 1gقند: 6gویتامین A: 246IUویتامین سی: 1میلی گرمکلسیم: 6میلی گرماهن: 1میلی گرم
نکاتی برای حذف کوکی ها
- یک سطح کار برای برش کوکی آماده کنید. یک حصیر سیلیکونی کمی آرد پاشی شده یا تکه ای از آن کاغذ پوستی به خوبی کار میکند.
- چسبیدن خمیر به سطح یکی از خسته کننده ترین قسمت های پخت شیرینی است.
- نازک تر یا ضخیم تر خوب است اما روی محصول نهایی تأثیر می گذارد زیرا کوکی های نازک تر ترد هستند.

روش های دیگر استفاده از عسل در پخت
اگر به دنبال چیز دیگری برای پخت با عسل هستید، این موارد را در نظر بگیرید اسکون زغال اخته عسلی برای اسکون مرطوب نرم یکی دیگر از گزینه های عالی برای یک صبحانه سریع در حال اجرا، اینها هستند مافین بلغور جو دوسر عسل بلوبری.
عسل علاوه بر افزودن رطوبت به محصولات پخته شده، در دستور العمل های دیگر نیز عالی است. طعم کره بادام زمینی را دوست دارید؟ اینها را امتحان کنید انرژی زا با کره بادام زمینی – عالی برای نگهداری در فریزر برای بعد و اینها کوکی های عسلی کره بادام زمینی می توان از قبل نیز ساخت!