کارامل جویدنی شیرین و سیب ترد ترکیبی عالی است. لازم نیست منتظر بمانید تا نمایشگاه به شهر بیاید. از این استفاده کن دستور العمل سیب کارامل عسلی برای ساختن خودت مزیت دیگر این دستور پخت استفاده از عسل خام به جای شکر سفید برای تهیه کارامل است.
از عسل برای تهیه سیب کاراملی استفاده کنید

به نظر می رسد که سیب کارامل برای بسیاری از مردم فقط پاییز را فریاد می زند. این زمانی است که برداشت سیب از بسیاری از مناطق وارد می شود. اما، شما در واقع می توانید از این غذای سرگرم کننده در هر زمانی از سال لذت ببرید.
بنابراین، چرا کارامل را به جای شکر سفید با استفاده از عسل درست نکنید. این قند طبیعی است که می تواند در بسیاری از راه ها استفاده شود – نه فقط پخت و پز.
حتی بهتر از آن، اکنون می توانید آنها را بدون استفاده از مقدار زیادی شکر سفید ساده درست کنید. یک قند طبیعی ساخته شده توسط زنبورها، عسل یک ماده فوق العاده در بسیاری از دستور العمل ها است.
عناصر:
- سیب
- خامه غلیظ
- عسل
- آجیل – خرد شده
- چوب های چوبی
سیب: اکثر مردم از سیب سبز برای تهیه شیرینی یا شیرینی سیب کاراملی استفاده می کنند و توصیه می کنند. این کار برای ایجاد تضاد در طعم بین سیب تند و کارامل شیرین است. در خانواده من، ما عاشق سیب های گالا هستیم، بنابراین به جای آن از آنها استفاده کردم. اما، من عاشق سیب فوجی هستم و طعم آن با کارامل خوشمزه است.
خامه غلیظ: این چیزی شبیه به خامه زدن نیست. با این حال، آن را در قسمت یخچال و نزدیک سایر انواع کرم پیدا خواهید کرد.
عسل: من همیشه از محصول خام در دستور العمل ها استفاده و توصیه می کنم. میتوانید آن را برای فروش آنلاین پیدا کنید، اما اگر یک زنبوردار محلی دارید – زمان عالی برای به اشتراک گذاشتن عشق محلی است. عسل خالص که به درستی ذخیره شده باشد هرگز خراب نمی شود – یک شیشه را در انبار خود نگه دارید.
آجیل و خشکبار: آجیل خرد شده به انتخاب شما اختیاری است. من از اسپند استفاده کردم اما انواع دیگر به همین خوبی کار می کنند. اگر هیچ یک از اعضای خانواده شما آلرژی ندارند، بادام زمینی خرد شده یک انتخاب ارزان قیمت است.
میله های چوبی: می توانید چوب های نوک تیز گرد را در بخش پخت اکثر فروشگاه های محلی پیدا کنید. با این حال، اگر ثابت شد که مشکلی است، می توانید از چوب دستی های تخت نیز استفاده کنید.
گام به گام دستورالعمل ها
این واقعا یک دستور العمل بسیار ساده است و نیازی به بلند کردن وسایل سنگین در آشپزخانه ندارد. من به شما هشدار می دهم که مانند بسیاری از انواع شیرینی سازی، در روزهای کم رطوبت نتایج بهتری دارم.

1. پس از شستن سیب ها، یک چوب چوبی را داخل هر کدام فرو کنید و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشته اید قرار دهید. حالا بهتر است آنها را برای یک ساعت یا بیشتر سرد کنید. لازم نیست اما سیب های سرد شده راحت تر با کارامل عسل پوشانده می شوند.
2. در یک قابلمه بزرگ خامه غلیظ و عسل را با هم مخلوط کنید. روی حرارت کم بجوشانید، سپس آن را کم کنید تا بجوشد – مرتباً هم بزنید. ادامه دهید تا مخلوط به حدود 260 درجه فارنهایت برسد.
این کار بسته به دمای اجاق گاز 20-30 دقیقه طول می کشد. برای جلوگیری از سوزاندن کف تابه با دقت تماشا کنید. وقتی کارامل آماده شد، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید فقط چند دقیقه خنک شود.
3. هر سیب خنک شده را در کارامل آغشته کنید و رول کنید تا کناره ها را بپوشاند. سیب های روکش کارامل را از قابلمه بردارید و در آجیل های خرد شده دلخواه بغلتانید: گردو، گردو، گردو و غیره.
4. حالا آن ها را روی کاغذ روغنی یا سینی موم شده قرار دهید تا خنک شوند. اگر هوا گرم است می توانید دوباره آنها را در یخچال قرار دهید.
اگر مشکل از بین رفتن بیش از حد پوشش دارید – یا این مخلوط را به اندازه کافی نپزیدید یا در حال مبارزه با آب و هوای مرطوب هستید. این نسبت به برخی از انواع کارامل نازک تر است. میتوانید سیبها را دو بار غوطهور کنید یا اجازه دهید قبل از شروع غوطهوری، مخلوط کمی خنک شود.
پس از سرد شدن و سفت شدن سیب ها، آن را با پلاستیک بسته بندی کنید و در یخچال نگهداری کنید.
آیا این دستور پخت را دوست داشتید؟ لطفاً یک رتبه 5 ستاره (⭐⭐⭐⭐⭐) در کارت دستور غذای زیر بگذارید. و فراموش نکنید که من را در فیس بوک و دنبال کنید اینستاگرام.

چاپ
سیب کاراملی عسلی
#wprm-recipe-user-rating-0 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-0 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * {fill: url(#wprm-recipe-user-rating-0-33); }#wprm-recipe-user-rating-0 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * {fill: url(#wprm-recipe-user-rating-0-50); }#wprm-recipe-user-rating-0 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * {fill: url(#wprm-recipe-user-rating-0-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-0-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-0-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-0-66 stop { stop-color: #343434; }
عناصر
- 6 سیب متوسط
- 1 فنجان خامه غلیظ
- 1 فنجان عسل
- 1 فنجان قطعات اسپند
دستورالعمل ها
-
سیب ها را بشویید و خشک کنید. یک چوب یا سیخ چوبی را در هر کدام فرو کنید و روی یک تکه پوست یا یک تابه کاغذی قرار دهید. در یخچال بگذارید تا خنک شود.
-
خامه غلیظ و عسل را در یک تابه بزرگ بریزید و روی حرارت متوسط رو به بالا بگذارید تا بجوشد. آن را از نزدیک تماشا کنید تا بجوشد! سپس آن را کم کنید تا بجوشد و حرارت را ادامه دهید تا مخلوط به 260 درجه فارنهایت بر روی دماسنج آب نباتی برسد.
-
از روی حرارت بردارید. هر سیب سرد شده را در مخلوط کارامل عسل آغشته کنید و رول کنید تا بپوشانید. در صورت تمایل، آجیل بغلتانید تا نیمی از پایین سیب را بپوشانید. روی ماهیتابه کاغذی قرار دهید و بگذارید خنک شود.
یادداشت
مراقب باشید – کارامل داغ خوشمزه است اما شما را می سوزاند. از چکه زدن بپرهیزید و زود تست مزه نکنید.
کارامل ساخته شده با عسل نسبت به کاراملی که با شربت ذرت تهیه می شود نازک تر است. این را در نظر داشته باشید و در هنگام غلیظ شدن آن عجله نکنید.
هنگام تهیه سیب کارامل عسلی در هوای مرطوب، پوشش آن می تواند چالش برانگیز باشد. اگر این اتفاق بیفتد، ممکن است مجبور شوید آب را دو برابر کنید. راستش سعی می کنم در روزهایی که رطوبت هوا کمتر است این کار را انجام دهم.
تغذیه
این تنها یک راه ساده برای ترکیب عسل در آشپزی شماست. و، بسیاری دیگر وجود دارد دستور العمل های عسل برای امتحان.
برای تجربه موفقیت، لازم نیست یک آشپز لذیذ باشید. هنوز مقداری سیب در دست دارید؟ این ساده را امتحان کنید کره سیب عسل در گلدان یا بچه ها را با مقداری غافلگیر کنید خرس صمغی سالم.
پروژه های ساده دیگری که باید امتحان کنید عبارتند از: اسکون بلوبری یا کلوچه بلوبری ساخته شده با بلغور جو دوسر
The post سیب کارامل عسل – شگفت انگیز خوشمزه اولین بار در Carolina Honeybees Charlotte Anderson پدیدار شد.