سیب دارچینی خشک شده (با عسل)


تصویر پنهان پینترست

خشک کردن سیب یک راه عالی برای حفظ برداشت پاییز است. اما، آنها در هر زمان از سال یک میان وعده سالم و خوشمزه درست می کنند. می توانید بسازید سیب دارچینی خشک شده در دستگاه آبگیری یا فر. این دستور غذا از قدرت های نگهدارنده طبیعی عسل، دارچین و میخک استفاده می کند تا بهترین طعم را در این میان وعده خوشمزه به ارمغان بیاورد.

طرز تهیه سیب دارچینی کم آبی

حلقه های سیب دارچینی با عسل و ادویه جات آبگیری.

سیب ها به خوبی در انبار نگهداری می شوند و برخی از انواع آن برای ماه ها ماندگاری دارند. با این حال، انواع شیرین‌تر سریع‌تر فاسد می‌شوند.

ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر، خط مشی افشای حریم خصوصی و وابسته من را بخوانید.

خشک کردن یا کم آبی یک راه عالی است که آنها را برای مدت طولانی تری قابل خوردن نگه می دارد. همچنین، می توان طیف گسترده ای از ادویه ها را برای ایجاد تجربه های مختلف طعم گنجاند.

میوه خشک نه تنها خوشمزه است بلکه بسیار مغذی است. در بیشتر موارد، یک تکه میوه خشک همان تغذیه ای را ارائه می دهد که تازه در یک بسته کوچکتر است.

هنگامی که میوه کم آب می شود، بیشتر محتوای آب حذف می شود. این بدان معنی است که احتمال خراب شدن آن بسیار کمتر است. همچنین سرشار از فیبر، ویتامین و مواد معدنی است.

عناصر

سیب: هنگام تهیه حلقه یا چیپس سیب خشک، انواع مختلفی را برای انتخاب دارید. برخی از انواع آن معمولا شیرین هستند: گالا، فوجی، هانی کریسپ، گلدن دلیشز و غیره.

برخی دیگر شیرین نیستند اما طعم ترش را حفظ می کنند – به خصوص وقتی سیب تازه هستند. گرنی اسمیت از انواع مختلفی است که به خاطر داشتن طعم سیب ترش شناخته شده است.

من شخصاً به ندرت سیب را با ایده اصلی از بین بردن آب آنها می خرم. ما فوجی را دوست داریم و این همان چیزی است که به آب‌گیری ختم می‌شود. در آشپزخانه من، سیب های خشک عسلی از هر چیزی که در آن زمان در دسترس است درست می شود.

عسل: خبر خوب این است که می توانید از هر کدام استفاده کنید انواع عسل برای پیش تصفیه سیب های خود هر کیفیت خوب عسل خامy خوب کار می کند.

ادویه ها: در این دستور غذا از دارچین و میخک آسیاب شده استفاده می شود. در صورت تمایل فقط از دارچین استفاده کنید. من عاشق بوی میخک هستم.

اما، قیمت میخک آسیاب شده دیوانه کننده است، مگر اینکه از آن برای چیز دیگری نیز استفاده کنید. اگر این طعم برای شما جذاب است، می توانید از جوز هندی نیز استفاده کنید.

به انجمن زنبورداری ما بپیوندید

رایگان “رازهای زنبورداری موفق” به همراه خبرنامه هفتگی با اطلاعاتی درباره زنبورها، زنبورداری و موارد دیگر…

استفاده از دستگاه آبگیری مواد غذایی

ساده‌ترین راه برای آب‌گیری سیب، آب‌گیری غذا است. اگرچه وسیله ای نیست که هر روز از آن استفاده کنید، یک وسیله بسیار مفید برای داشتن آن است. من خودم را دوست دارم آبگیری اکسکالیبور اما مارک های دیگر نیز به خوبی کار می کنند.

می توانید با یک تنقلات بسیار خوشمزه درست کنید. من حتی دارم عسل کم آب با مال من! روی بستنی خوشمزه است و می‌توان از آن در محصولات زیبایی هم استفاده کرد.

البته لازم نیست دستگاه آبگیری داشته باشید. سیب را می توان در فر نیز خشک کرد. برش های نازک در حدود 225 درجه فارنهایت به مدت چند ساعت پخته می شوند.

دستورالعمل گام به گام سیب های کم آب با عسل و دارچین.  سیب های هسته دار، سینی پیش خیس کردن، برش و آبگیری.

دستورالعمل گام به گام:

1. سیب ها را با شستن و سپس جدا کردن هسته آماده کنید. من ترجیح می‌دهم که لایه‌برداری را برای فیبر اضافی بگذارم، اما اگر واقعاً می‌خواهید می‌توانید آنها را پوست بگیرید.

2. در یک کاسه با اندازه متوسط، قبل از خیس کردن خود را آماده کنید. این همان چیزی است که کمی به سیب های کم آب شده شما طعم می بخشد، اما همچنین به جلوگیری از قهوه ای شدن زیاد کمک می کند.

3. از a استفاده کنید برش ماندولین (مگر اینکه دستتان ثابت‌تر از من باشد) برش‌های سیب را به ضخامت یکنواخت ببرید.

این برش و دستکش مخصوص برای جلوگیری از بریدگی، افزودنی فوق العاده برای آشپزخانه من است. حلقه های بریده سیب را برای چند دقیقه در مخلوط خیس کن قرار دهید.

4. برش های سیب را از خیس کنید و بگذارید چند دقیقه روی توری پخت (یا مشابه) آبکش شود. سپس با ادویه بپاشید و به صورت یک لایه روی قفسه آبگیر قرار دهید. در آبگیر خشک کنید تا میوه ترد شود.

نکات تخصصی

در اینجا چند نکته برای موفقیت آمیز بودن دستور پخت وجود دارد:

  • از هر گونه سیبی استفاده کنید اما بدون لکه های قهوه ای
  • آب لیمو یا آبلیمو لازم نیست، اما خوب است که اضافه کنید
  • اگر حلقه های سیب شما شکستند – اشکالی ندارد – شما فقط چیپس سیب درست کرده اید.
  • اگر در شیشه ذخیره می شود – یک شیشه با دهانه گشاد بگیرید – حلقه های سیب بزرگ من مناسب LOL نیستند!

حالا که حوصله استفاده از آب‌گیری را دارید و می‌بینید چقدر آسان است که خودتان تنقلات درست کنید.

حلقه های سیب ادویه دار کم آب در تصویر ظرف شیشه ای قرار نمی گیرند.

سایر دستور العمل های عالی با عسل برای امتحان کردن

اینها را امتحان کنید آناناس لعاب عسلی آنها برجسته هستند. یکی دیگر از گزینه های درمانی سالم که از عسل استفاده می کند این دستور العمل است بستنی ماست یونانی.

اگر متوجه شدید که به دنبال ایده های بیشتری برای فصل پاییز هستید – الف پای کدو حلوایی شیرین شده با عسل خوشمزه است و می توانید طعم عسل را نیز بچشید.

یکی دیگر از میان وعده های سریع که سالم است و به راحتی قابل نگهداری است – این ها را امتحان کنید اسپند بو داده عسلی. من به شما هشدار می دهم به نظر می رسد آنها با عجله ناپدید می شوند!

اجازه ندهید آن شیشه عسل به تنهایی در انباری آشپزخانه شما بنشیند. راه های زیادی برای لذت بردن وجود دارد از عسل در آشپزخانه استفاده کنید

سوالات متداول

چرا سیب های کم آبی من ترد نیستند؟

بافت میوه های خشک تا حدی به تنظیمات دستگاه آبگیری شما بستگی دارد. دما و مدت زمان موجود در آبگیر باعث ایجاد بافت چرمی یا ترد می شود. سیب ها حاوی رطوبت زیادی هستند، بنابراین وقتی خشک می شوند، نسبت به برخی میوه ها اسفنجی تر می شوند.

ماندگاری سیب های خشک عسلی چقدر است؟

هنگامی که در یک ظرف شیشه ای مهر و موم شده یا کیسه زیپ قفل محکم نگهداری می شوند – حداقل به مدت 6 ماه نگهداری می شوند. اگرچه لازم نیست، اما می توانید آنها را تا 1 سال منجمد کنید.

آیا باید سیب را قبل از کم آبی خیس کنید؟

خیر، هنگام خشک کردن سیب نیازی به خیساندن نیست، اما به بهبود ظاهر محصول نهایی کمک می کند. آب مرکبات قهوه ای شدن را کاهش می دهد. در این دستور از قدرت نگهداری عسل برای کاهش قهوه ای شدن و اضافه کردن کمی شیرینی استفاده کردیم.

آیا این دستور پخت را دوست داشتید؟ لطفاً یک رتبه 5 ستاره (⭐⭐⭐⭐⭐) در کارت دستور غذای زیر بگذارید. و فراموش نکنید که من را در فیس بوک و دنبال کنید اینستاگرام.

تصویر ساخت حلقه سیب خشک با عسل و ادویه.

سیب دارچینی کم آب شده

شارلوت اندرسون @ Carolina Honeybees, LLC

وقتی عسل، دارچین و میخک با هم ترکیب می شوند، طعم انفجار را تجربه کنید. این دستور العمل برای تهیه سیب دارچینی بدون آب مطمئناً خوشحال کننده است. یک راه عالی برای تهیه یک میان وعده سالم پر از ویتامین و فیبر!

زمان آماده سازی 30 دقیقه

زمان پخت 7 ساعت

زمان کل 7 ساعت 30 دقیقه

دوره تنقلات، خوراک مختصر

غذا آمریکایی

خدمات 6 وعده (10 عدد ea)

کالری 91 کیلو کالری

  • 6 قطعات سیب
  • 2 فنجان ها اب
  • 1/2 فنجان عسل
  • 1 قاشق غذاخوری آب لیمو (اختیاری)
  • 1 قاشق غذاخوری دارچین آسیاب شده
  • 1 قاشق چایخوری میخک زمین

از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید

  • 6 سیب را بشویید و خشک کنید – انتخاب شما. از هسته یا چاقو سیب برای جدا کردن هسته و دانه ها استفاده کنید. من ترجیح دادم سیب هایم را پوست نگیرم اما اگر بخواهید می توانید.

  • در یک کاسه متوسط، آب، عسل و آبلیمو را با هم مخلوط کنید. (در صورت تمایل می توانید آب لیمو را حذف کنید یا به جای آن از لیمو استفاده کنید).

  • با استفاده از برش ماندولین، سیب ها را به حلقه های سیب یکنواخت برش دهید. می توانید از چاقو استفاده کنید اما ماندولین کار را بسیار آسان می کند. هنگام استفاده از این نوع برش، دستکش مخصوص را توصیه می کنم.

  • حلقه های سیب را در مخلوط آب عسل قرار دهید و بگذارید 3 دقیقه خیس بخورد. بیش از حد خیس نکنید.

  • حلقه‌های سیب با روکش عسلی را از مایع خارج کنید و اجازه دهید روی یک توری خنک‌کننده یا مشابه آن تخلیه شود.

  • دارچین و میخک آسیاب شده را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید. از انگشتان دست برای پاشیدن ادویه در قسمت بالای سیب استفاده کنید.

  • سیب ها را به صورت یک لایه روی سینی های آبگیر قرار دهید. طرفین باید به سختی در تماس باشند تا جریان هوا خوب باشد.

  • آب‌گیری را به مدت 12 تا 24 ساعت در دمای 135 درجه فارنهایت کار کنید تا خشک و چرمی یا ترد شود.

یادداشت:
مراقب باشید که برش ها یا تکه های سیب خود را به ضخامت یکنواخت برش دهید. در غیر این صورت زمان خشک شدن بسیار متفاوت خواهد بود و همه آنها در یک زمان انجام نمی شوند.
کلید ذخیره سازی خوب این است که سیب های خشک شده خود را به سرعت در یک ظرف دربسته قرار دهید. آنها رطوبت هوا را جذب خواهند کرد.

خدمت: 1gکالری: 91کیلو کالریکربوهیدرات ها: 25gپروتئین: 1gچربی: 1gچربی های اشباع شده: 1gچربی های چند غیر اشباع: 1gچربی اشباع شده: 1gچربی ترانس: 1gسدیم: 6میلی گرمپتاسیم: 28میلی گرمفیبر: 1gقند: 23gویتامین A: 6IUویتامین سی: 1میلی گرمکلسیم: 20میلی گرماهن: 1میلی گرم



سفارش فوری عسل ♥