گسترش کام برای دوستداران محصولات لبنی در سال 2023 مورد توجه قرار گرفته است و پیش بینی های طعم امسال در این رده نشان دهنده تمایل به چیزی بیشتر آمیخته با آشنایی است. عسل یک عنصر قهرمان در عرضه محصولات جدید است که تولیدکنندگان از آن برای نشان دادن راحتی کلاسیک با پیچ و تاب استفاده می کنند.
طعمهای سنتی و کلاسیک وقتی با عسل ترکیب میشوند، برنده میشوند. جفت هایی مانند اسطوخودوس، زغال اخته، توت فرنگی، پرتقال و کارامل با اقلام جدید الهام گرفته شده با هدف شگفت زده کردن مصرف کنندگان استفاده می شود. در اینجا چند نمونه هستند.