
برای بهترین نمایش در مسابقه ملی عسل هیئت صنعتگران Mead Crafters چه چیزی لازم است؟ دن دمورا، مالک Zen Bee Meadery مستقر در کلمبوس، اوهایو، احساس سورئال موفقیت، ترکیبات میوه و طعم بیپایان برخاسته از گونههای عسل و اطلاعاتی درباره آنچه در مزرعهاش وجود دارد را با ما به اشتراک گذاشت.
ما داستان های زیادی از افراد موفق در این صنعت می شنویم که از خانه شروع به کار کرده اند. شما هم انجام دادید. چه جرقه ای باعث شد که از خانه مید به حرفه خود تبدیل شوید؟
من مید را در سال 2010 کشف کردم و عاشق آن شدم. من و پسرم شروع به آبجوسازی در خانه کردیم، زیرا به سختی میتوانستیم در بازار علفها را پیدا کنیم. من از فرآیند دم کردن بسیار لذت می برم و به نظر می رسید دوستان ما از چیزی که ما درست می کردیم خوششان می آمد. حدود کریسمس سال 2016 بود که پسرم به ما پیشنهاد داد که باید مجوزی برای فروش ماست بگیریم. اولین پاسخ من این بود، “این دیوانه است”، اما همانطور که در مورد ایده گرفتن مجوز مشروب تحقیق می کردم، فکر می کنم این جرقه روحیه کارآفرینی را در من ایجاد کرد و با خودم فکر کردم، “من می توانم این کار را انجام دهم.”
اولین قدم پیدا کردن مکان بود. ما کاملاً خود سرمایهگذاری میکنیم، بنابراین حدود سه یا چهار ماه رانندگی در کلمبوس طول کشید تا چیزی را پیدا کنیم که بتوانیم هزینه اجاره آن را در حین درخواست مجوز پرداخت کنیم. ما نام خود را Zen Bee انتخاب کردیم زیرا چیزی شخصی برای خود می خواستیم. همسرم ژاپنی است و من ذن را تمرین میکنم، بنابراین سعی میکنیم روی چیزی که هر روز جلوی ماست متمرکز بمانیم. ما هنوز یک عملیات بسیار کوچک هستیم، اما به آرامی در حال رشد و گسترش هستیم.
شما یک مزرعه دار برنده جایزه هستید و قدمت آن به روزهای دم کردن خانه شما برمی گردد. این همه موفقیت را به چه چیز نسبت می دهید؟
هنوز هم کمی سورئال است که بگوییم ما یک «مدری برنده جایزه» هستیم. من در نمایشگاه ایالتی اوهایو به عنوان یک آبجوی خانگی جوایزی را به دست آوردم، و به نوعی برنده شدن این نوع جوایز این اطمینان را در من ایجاد می کند که به نوعی می دانم دارم چه کار می کنم. اما واقعاً سؤال اساسی که در هر دسته از خودم میپرسم این است: “آیا طعم خوبی دارد؟” درست کردن مایه بسیار ساده است: فقط عسل، آب و مخمر را مخلوط کنید. خوش طعم کردن آن قسمت سخت است، و فکر نمیکنم بدون تولیدکنندگان بسیار عالی مید در جامعه آنلاین مید که راهنماییها و اسرار خود را با علاقه به دیگرانی مانند خودم در میان میگذارند، به جایی که هستم امروز نباشم. اطلاعات زیادی برای تولیدکنندگان خانگی وجود دارد و من از این بابت بسیار سپاسگزارم.
جنبه مورد علاقه شما در کار با عسل چیست؟
چیزی که من در مورد عسل و تهیه میاد دوست دارم این است که انواع مختلفی از عسل در آنجا وجود دارد که مشخصات طعم تقریباً بی پایان به نظر می رسد.
الهام بخش اصلی شما هنگام کار با عسل چیست، عمدتاً چگونه تصمیم می گیرید که کدام ترکیب طعم (میوه ها، ادویه ها و غیره) در میاد بعدی باشد؟
وقتی برای اولین بار شروع به تولید آبجو در سطح تجاری کردیم، یکی از دوستانم به من پیشنهاد داد که دو یا سه طعم از طعم های مورد علاقه خود را انتخاب کنیم و خودمان را با آن محصولات تثبیت کنیم. من نمی توانستم این کار را انجام دهم. من واقعاً عاشق آزمایش با میوه ها و ترکیب های طعم مختلف هستم و در حال حاضر حدود 12 طعم مختلف در بطری ها داریم. هر زمان که به طعم جدیدی فکر میکنم، آن را در فهرستی قرار میدهم و یک تقویم انتشار داریم که در آن سعی میکنم جنبه خلاقانهام را به یک مید جدید در ماه محدود کنم. گاهی اوقات من در محدود کردن خودم موفق هستم، اما گاهی اوقات حوادث خوشحال کننده ای اتفاق می افتد. برای مثال، مارا اومه برنده بهترین طعم ما در ابتدا در تقویم ما نبود. من آن را به این دلیل درست کردم که می خواستم با یک مادۀ شراب آلوی ژاپنی آزمایش کنم. من خوشحالم که انجام دادم.
آیا می توانید به ما اطلاعاتی بدهید که در آینده چه میادهایی در راه است؟
من بهتازگی یک بشکه بوربن و یک بشکه رم خریدم، بنابراین ما یک بشکه کهنه شده داریم که در سال آینده روی آنها کار خواهیم کرد. من واقعا در مورد بشکه رم هیجان زده هستم. من یک مید به سبک بوشه را با عسل کاراملی که روی بشکه رام قرار داده شده و سپس به عنوان یک مید الهام گرفته از تیرامیسو در قسمت پشتی طعم میدهم درست میکنم. ما قطعاً همچنان به انجام تمام میدهای ABV جلسه یا پایینتر ادامه میدهیم، اما امسال قصد دارم به تولید بیشتر میادهای استاندارد شراب قویتر نیز بپردازم. تقویم انتشار طعم ما در وب سایت ما www.ZenBeeMeadery.com است.