سرمای زمستان را با عسل و چای غلبه کنید –…


چای عسل زمستانی منظره شاتر استوک 1509068972 دقیقه

وقتی بسیاری از مردم به عسل فکر می کنند، به چای فکر می کنند. این جفت یکی از مواردی بوده است که امتحان خود را پس داده است و هنوز هم یکی از محبوب ترین آنها محسوب می شود. رابطه عاشقانه بین این دو غذای اصلی خوش طعم یکی از خوشمزه ترین راه ها برای غلبه بر سرمای فصل زمستان است.

از آنجایی که عسل و چای دارای طیف فوق العاده ای از طعم ها هستند، NHB از Tea Sommelier Cynthia Gold خواست تا برخی از چای و عسل مورد علاقه خود را توصیه کند. در اینجا مشاهدات او است که برای ارتقای تجربه شما طراحی شده است.

یونجه
این عسل لطیف و کمی تند با چای سفید بای مو دان به خوبی هماهنگ می شود و درخشندگی و شفافیت چای را نشان می دهد.

شکوفه پرتقال
مکمل طبیعی نت‌های ظریف گلی و میوه‌ای چای سفید بای مودان چینی. اثر متعادل کننده فوق العاده بر روی چای اولانگ.

شبدر
این عسل ملایم، علف‌دار با رگه‌هایی از وانیل، ظاهری زیبا و پر جنب و جوش را به چای سبز دراگون‌ول چینی کمی خاکی و مغزدار داد.

حکیم
این عسل کم گل که کاملاً با یک Pu-Erh خاکی جفت می شود، قابض بودن چای سیاه و اولانگ را صاف، گرد و متعادل می کند.

TUPELO
تندی گیاهی و ته رنگ کره ای روشن عسل طعم چای سبز دراگون ول چینی را عمیق و گرد می کند.

گل وحشی
طبیعی با چای اولانگ، به ویژه اکسیداسیون شدیدتر Da Hong Pao، که نت های گل را متمایزتر می کند.

گندم سیاه
این عسل تیره، خاکی و کمی مالت دار طبیعی برای جفت شدن با یوننان تنومند بود.

با انتخاب گسترده انواع چای ارائه شده در خواربارفروشی محلی شما و طیف منحصر به فرد گونه های عسل موجود در بازار، برای دوستداران چای آسان است که طعم های مورد علاقه خود را ایجاد کنند! عسل و چای برای قرن ها شرکای عالی بوده اند و ما نمی بینیم که به این زودی ها خنک شود.

سفارش فوری عسل ♥