
اگر شما هم شبیه ما هستید، در این فصل از سال رویای هوای گرم بهار و تابستان را در سر می پرورانید. به عنوان انتهای سردترین بخش سال، فوریه ترکیبی نسبتاً مساوی از طوفان های برفی و آفتاب دارد و چیزی که ما را به اولین روز بهار در ماه مارس می رساند، یک صبحانه گرم خوب است. پس منطقی است که فوریه ماه ملی صبحانه گرم است.
در حالی که تاریخچه این مناسبت ناشناخته است (اگرچه ما شاهد ذکر مختصری از آن بودیم که با نام تجاری محبوب صبحانه جیمی دین شروع شد، اما هیچ اشاره دیگری به این ارتباط ندیدیم)، به طور گسترده اعتقاد بر این است که هدف از آن تشویق ما است. همه باید صبح ها سرعت خود را کاهش دهید تا قبل از مصرف روز از یک صبحانه گرم با هم لذت ببرید. اما آیا می دانستید که صبحانه آنطور که امروز می شناسیم همیشه یک چیز (یا حتی محبوب) نبوده است؟ درسته! در واقع، به گفته بیبیسی، این انقلاب صنعتی قرن نوزدهم بود که ساعات کار را منظم کرد، «با کارگرانی که برای حفظ آنها در محل کار به یک وعده غذایی زودهنگام نیاز داشتند. همه کلاسها قبل از رفتن به سر کار شروع به خوردن یک وعده غذایی کردند، حتی رئیسها.» با در نظر گرفتن این موضوع، فکر میکردیم سرگرم کننده است که دندانهایمان را در تاریخچه صبحانه کمی بیشتر غوطهور کنیم و نگاهی به تغییر این وعده غذایی در طول اعصار بیندازیم.
- مصر باستان: اولین ذکر ثبت شده از یک وعده غذایی صبحگاهی در مصر باستان بود که در آن کارگران یک وعده غذایی معمولاً شامل سوپ، آبجو، نان و حتی پیاز می خوردند.
- رم باستان: در حالی که گزارشهای متناقضی دیدهایم، به نظر میرسد که رومیان باستان یک وعده غذایی صبحگاهی معمولاً شامل نان، پنیر، زیتون، سالاد، آجیل، انگور خشک و گوشت سرد (معمولاً از شب قبل) میخوردند. اعتقاد بر این است که غذاهای اصلی صبح امروز مانند شیر و تخم مرغ نیز ممکن است مصرف شده باشد، علاوه بر مخلوط شراب و عسل به نام mulsum. به نظر میرسد زمانهای صرف غذا تغییر کرده و چندان ثابت نبوده است.2
- قرون وسطی: به گفته هدر آرنت اندرسون، نویسنده کتاب صبحانه: یک تاریخ، در قرون وسطی، صبحانه محبوبیت چندانی نداشت و کلیسای کاتولیک به آن به عنوان «بیشعور و بیمزه» نگاه میکرد. در حالی که اکثر مردم آن را پرخور میدانستند، اما برای کشاورزان، کارگران، کودکان، افراد مسن و ناتوان – کسانی که معمولاً به سوخت برای کار روزانه نیاز داشتند یا نمیتوانستند تا وعده غذایی اصلی روز دوام بیاورند – به طور گسترده پذیرفته شده بود.2
- انگلستان قرن سیزدهم: در آن زمان، صبحانه به طور گستردهتری برای دهقانان کارگر پذیرفته شده بود و شامل نان چاودار، پنیر و آلو بود، و در قرن پانزدهم، حتی اشراف نیز در یک وعده غذایی اولیه شرکت میکردند و مقداری گوشت به آن اضافه میکردند.2
- دهه 1500: در این زمان، صبحانه مجدداً از بین رفته بود و پزشکان در سراسر اروپا در واقع در مورد مصرف بزرگسالان سالم وعده غذایی قبل از کار هشدار دادند.2
- قرن 18: با شروع قرن و تأسیس دنیای جدید، صبحانه دوباره به نفع خود بازگشت. چقدر به نفع؟ خوب، به گفته اندرسون، “[b]در اواسط قرن هجدهم به قدری مورد تحسین قرار گرفت که اتاقهایی که صرفاً به صرف صبحانه اختصاص داشت در خانههای جدید ساخته شدند. در طول این مدت، ما همچنین شاهد گسترش منوی صبحگاهی بودیم که شامل غذاهایی مانند گوشت گوسفند، بیکن، تخم مرغ، کیک ذرت، کلوچه و حتی پای بود (که همه مورد علاقه پدران بنجامین بنجامین فرانکلین و توماس جفرسون هستند).2
- 1837: در آغاز سلطنت ملکه ویکتوریا در سال 1837، بیکن و تخم مرغ های اصلی صبحانه جای خود را به عنوان یک وسیله ثابت در میزهای صبحانه روزمره محکم کرده بودند.2
شکی نیست که این وعده غذایی که اکنون بسیار مورد تایید قرار گرفته، تاریخچه ای کامل داشته است، اما آیا این درست است که “مهم ترین وعده غذایی روز” است؟ واضح است که دیدگاهها در طول تاریخ متفاوت بودهاند، و این موضوع هنوز مورد بحث است، اگرچه ما نمیتوانیم مزایای ثابت شده شروع روز خود را با یک صبحانه سالم انکار کنیم.
ما اخیراً به بررسی این موضوع پرداختیم که چگونه صبحانه میتواند به شما کمک کند قلب سالمتر، هضم بهتر، استخوانهای قویتر و حتی متابولیسم خود را بهبود ببخشید (همه اینها را میتوانید در اینجا بیشتر بدانید)، بنابراین امروز میخواهیم روی چگونگی یک غذای گرم تمرکز کنیم. صبحانه با عسل نه تنها می تواند شما را در برابر سرمای ماه فوریه گرم کند، بلکه به شما انرژی می دهد تا از طریق هر چیزی که در روز دارید، انرژی بگیرید.
عسل بیش از یک رویه برای نان تست، جلوه خاصی را به هر پشته پنکیک یا کاسه بلغور جو دوسر پر شده می بخشد. وقتی با طعم و انرژی طبیعی عسل همراه شود (تامین 17 گرم کربوهیدرات در هر قاشق غذاخوری)، صبحانه شما به همان اندازه که احساس می کنید طعم خوبی خواهد داشت. آیا در مورد شکر اضافه شده نگران هستید؟ در مورد عسل جای نگرانی نیست – در واقع، عسل در واقع کمی شیرین تر از شکر است، بنابراین می توانید کمتر از آن برای رسیدن به همان میزان شیرینی استفاده کنید. ناگفته نماند که در انواع غذاهای صبحانه شیرین و خوش طعم به خوبی بازی می کند. با در نظر گرفتن همه اینها، ما 12 مورد از دستور العمل های صبحانه گرم مورد علاقه خود را با الهام از عسل به اشتراک می گذاریم که مطمئناً روز شما را به خوبی آغاز می کند!
ما می خواهیم از تو بشنویم! دستور پخت صبحانه عسلی مورد علاقه شما چیست؟ همه آنها را در نظرات زیر به ما بگویید.
منابع:
1 “صبحانه.” ویکیپدیا، بنیاد ویکیمدیا، 31 ژانویه 2023، en.wikipedia.org/wiki/Breakfast. بازدید در 2 فوریه 2023.
2 اندرسون، سلامت صبحانه: یک تاریخ. چاپ آلتامیرا، 1392. صص 5-16.