
اعتبار عکس: دونات و قهوه کناری
جای تعجب نیست که سرآشپزهای سراسر کشور با عسل کاملا طبیعی و همه کاره شیرین می شوند. در واقع، عسل اکنون در 57.5 درصد از منوهای رستوران های ایالات متحده دیده می شود – 11 درصد از سال 2011 افزایش یافته است. با استفاده از این محبوبیت، ما با سرآشپزها و رستوران های سراسر کشور همکاری کرده ایم تا آیتم های منوی الهام گرفته از عسل آنها را برجسته کنیم، در حالی که دیگران در حال ایجاد اندکی هستند. وزوز خودشون
در زیر چند نمونه از مشارکت ها و تبلیغات سرگرم کننده و خوش طعمی که در حال حاضر به عنوان سلامی شیرین به ماه ملی عسل در حال انجام است آورده شده است:
دونات و قهوه سایدکار
این عملیات پرطرفدار مستقر در کالیفرنیای جنوبی به خاطر دوناتهای خلاقانه و با الهام از آشپزی که دارای مواد و طعمهای دلپذیر است، معروف است. تیم Sidecar یک دونات خاص با الهام از عسل را فقط برای ماه ملی عسل ایجاد کرد: Grownup PB&J. این دونات برجسته غیرقابل مقاومت دارای لعاب کره بادام زمینی، کمپوت توت، رویه زده شده دارچین-ختمی، لانه زنبوری بادام زمینی خانگی و عسل گل وحشی کالیفرنیا است.
همچنین در Sidecar یک Honey Lavender Latte رویایی است که با عسل دم کرده اسطوخودوس، اسپرسو و شیر بخارپز ساخته شده است. هم Latte و هم Grownup PB&J Donut اکنون تا 30 سپتامبر در مکان های Sidecar در لس آنجلس و اورنج کانتی در دسترس هستند. برای جزئیات بیشتر، به @sidecardoughnuts در اینستاگرام یا sidecardoughnuts.com مراجعه کنید.
پرورش عسل
این زنجیره منطقهای رو به رشد (با مکانهایی از فیلی تا شیکاگو) برای ادای احترام به زنبور عسل سختکوش، با سازمان حفاظت از زنبور عسل برای ماه ملی عسل همکاری کرده است. مشتریانی که در ماه شهریور ماه #honeybar را به سفارشهای App خود اضافه کنند، امتیاز دو برابری دریافت میکنند و 20 درصد از خرید به انجمن زنبور عسل تعلق میگیرد. برای اطلاعات بیشتر و مکان های فروشگاه، به آدرس honeygrow.com بروید. یا به @honeygrow در اینستاگرام مراجعه کنید.
مرغ سرخ شده با کره عسل
عسل یک غذای اصلی در این غذای مورد علاقه شیکاگو است، که در تمام طول سال با مرغ سرخ شده مرغ سرخ شده با کره عسل، در سس های خوشمزه خانگی، و در کره عسل معروف رستوران که با نان ذرت به شکل شش ضلعی و نقش زنبور عسل سرو می شود، سرو می شود. همیشه محبوب honeybutterchi@ در ماه سپتامبر در اینستاگرام به تبریک ماه ملی عسل خواهد پرداخت، اما در واقع، هر روز در این نماد شهری روز عسل است.
Honey Pop-up در Marcus B&P
سرآشپز مت بروسارد، ستاره نوظهور «زاگات 30 زیر 30»، میزبان آشپزی یک شام پاپ آپ با الهام از عسل در رستوران جدید سرآشپز مارکوس ساموئلسون، مارکوس بی اند پی، در 24 سپتامبر در نیوآرک، نیوجرسی خواهد بود. این رویداد برای ترویج آگاهی زنبورهای عسل برنامه ریزی شده است و در عین حال اقلام خوشمزه الهام گرفته از عسل از جمله پونه کوهی Gnocchi با شیر گاو جرسی، فوندو بیچرز، فلفل قرمز، سرکه عسل و آجیل را به نمایش می گذارد. رزرو رایگان است و منو به صورت سبد خرید است. برای اطلاعات بیشتر یا قرار گرفتن در لیست، به @acooknamedmatt در اینستاگرام بروید.
سرآشپزها سروصدا ایجاد می کنند
آخرین اما نه کم اهمیت، هیئت ملی عسل پنج سرآشپز مستقل از سراسر کشور را برای ایجاد صبحانه الهام گرفته از عسل در طول ماه ملی عسل و اشتراک گذاری آنها در اینستاگرام دعوت کرد. در زیر سرآشپزهایی برای تماشای الهامات شیرین بیشتر در ماه سپتامبر آمده است:
آنها را در اینستاگرام بررسی کنید و اگر احساس می کنید الهام گرفته اید، کمی عشق عسلی به آنها هدیه دهید.
ما مشتاقانه منتظر یک سپتامبر به طور طبیعی شیرین هستیم که با مشارکت های عسل و تبلیغات فوق العاده طراحی شده برای گسترش عشق عسل مشخص شده است. اگر در منطقه خود یک منوی عسل خوش طعم و مزه را مشاهده کردید، به ما اطلاع دهید. ما را در [email protected] تگ کنید یا به ما ایمیل بزنید [email protected].
ماه ملی عسل مبارک!